dub Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Μετά απο 4 χρόνια άλλαξα μηχάνημα! Καλό οντως. Ειχα μείνει πολύ πίσω τελικά. Αλλά η φασαρία , φασαρία. Πείτε μου ρε παιδιά ενα τροφοδοτικό καλο και αθόρυβο !! Πληρώνω !!!! Πειτε μου αν γίνεται μάρκα, μοντέλο, απο που να το πάρω κτλ...Ευχαριστώ!
johnvam Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Εγώ είχα πάρει πρίν 2 μήνες ένα Tagan 480W απο το e-shop! Αν το βρείς χτύπα το ανελέητα...
dcis77 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Η πρότασή μου είναι της OCZ Modstream 450W! Κόστος; €105 από E-Shop. (δεν το έχουν στην ιστοσελίδα τους τώρα). Το τροφοδοτικό είναι α_θ_ό_ρ_υ_β_ο. Δεν ακούς τίποτα! Μετά το τροφοδοτικό θα πρέπει να αλλάξεις και ψύχτρα για την CPU σου (αν κάνει θόρυβο και αυτή) _ εμένα κάνει! >> ο billpeppas θα σε κατατοπίσει καλύτερα! όπου να 'ναι θα φανεί
dub Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 105 ευρώ ! τα δίνω !! Πάω να ψάξω. Και κάτι άλλο (επειδή είμαι λίγο άσχετος). Ολα είναι συμβατά με ολα τα κουτιά??? Ξέρω να το αλλάξω μόνος μου.
dub Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 και μιας και το αναφέρατε : πείτε και για τη ψύκτρα της cpu. Εννοώ καμμιά μάρκα , τιμές κτλ...
dub Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 στο e-shop δεν έχει κανένα απο αυτά που προτείνατε παιδια
dub Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Βρήκα στο Plaisio το OCZ Modstream 450W , 107 ευρώ.
dub Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 λάθος στο mutlirama το βρήκα!! Ακόμη καλίτερα. Ισως το έχουν στο μαγαζί τους εδώ στη Λαρισα.
Hector Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Παιδιά μόλις πριν λίγες μέρες αγόρασα το OCZ Modstream 520 sta 130 ευρώ περίπου από το e-shop. Πολύ καλό τρφοδοτικό, αθόρυβο και με μπλέ ledakia που φαίνονται πολύ ωραία στο σκοτάδι. Ίσως να θές να κοιτάξεις και αυτό φίλε dub. Πάντως η OCZ φαίνεται πως έχει κάνει αρκετά καλή δουλειά στα τροφοδοτικά της.
dcis77 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 105 ευρώ ! τα δίνω !!Πάω να ψάξω. Και κάτι άλλο (επειδή είμαι λίγο άσχετος). Ολα είναι συμβατά με ολα τα κουτιά??? Ξέρω να το αλλάξω μόνος μου. Ναι' date=' με όλα τα κουτιά! Επίσης υποστηρίζει και [b']ΒΤΧ (24 pins)[/b] που έρχεται, και το κλασσικό ΑΤΧ (20 pins). Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα στο να το αλλάξεις!
dpolal Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Η πρότασή μου είναι της OCZ Modstream 450W! Κόστος; €105 από E-Shop. (δεν το έχουν στην ιστοσελίδα τους τώρα). Το τροφοδοτικό είναι α_θ_ό_ρ_υ_β_ο. Δεν ακούς τίποτα! Μετά το τροφοδοτικό θα πρέπει να αλλάξεις και ψύχτρα για την CPU σου (αν κάνει θόρυβο και αυτή) _ εμένα κάνει! >> ο billpeppas θα σε κατατοπίσει καλύτερα! όπου να 'ναι θα φανεί OCZ ALL THE WAY.... :razz:
Panathachamp Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 Plz επιβεβαιώστε άλλη μια φορά για το OCZ.Λέω να τσιμπήσω το 450W αποκλειστικά για το θόρυβο,οι ενεργειακές απαιτήσεις μου είναι αρκετά χαμηλότερες...
nimik Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 Εχω το Enermax 485w Noisetaker,για τα υπολοιπα δεν ξερω.. Απλα αυτο που βλεπω οσον αφορα την ποιοτητα του και το ανυπαρκτο θορυβο που προκαλει προσωπικα με ικανοποιουν απολυτα..
REDBOUL Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 afoy thes athorivo giati den pairneis ena xwris katholoy anemisthres? http://www.thermaltakeitalia.com/prodotti/thermaltake-alimentatore-fanless.php
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.