WaVe Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 frap distixos den ginete auto pou les. Se mena toulaxiston! Sto enable (Track 1) alla k pali den fenode
frap Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Poia version exeis tou vlc? Se mena giati douleuei dld? Me oles tis tainies sto vlc sou ginetai auto? Mipws einai problimatikoi oi sugkekrimenoi sub?
oneirobatis Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Kapoio allo provlima tha exete..file stehellas enoeite oti oi upotitloi einai sinxronismenoi!! Egw to xrisimopoio 1 xrono to progie k einai mia xara panalafro k paizei ta panta!
WaVe Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Poia version exeis tou vlc? Se mena giati douleuei dld? Me oles tis tainies sto vlc sou ginetai auto? Mipws einai problimatikoi oi sugkekrimenoi sub? To 0.8.1 exw. Dokimasa k to Sin City k to Robots k kanena apo ta 2 den epeze, ti na pw..isws egw eimai o gademis :roll:
frap Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 to sin city pou bazeis einai .bin? Dokimase na to kaneis extract prwta se mpeg, isws etsi tous fortwsei.... idea lew, den 3erw an exei bash
tech25 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Mount me daemon tools, virtual drive, alcohol i otidipote tetoio, anoigma toy mpeg me BSplayer kai fortosi ton ypotitlon. Paizei eggyimena......
Christos75 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Paidia syggnwmh alla pali den katalaba pws perasete ypotitlous se tainia pou paizei me to VLC!!!Anoigw thn tainia me to VLC paizei kanonika kai meta pws akribws mpainoun oi ypotitloi??????Den to katalabainw me to Italiko menu tou filou mas.....
Christos75 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Agapite Oneirobatis kai 'gw me VLC eimai kai malista 0.8.1 kai den mporw na katalabw pws paizoun oi ypotitloi....?????Mhpws mporoume na to pame step by step???????
stehellas Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 file christo kita 8a prepei otan anigis thn tenia kai kaneis open tautoxrona apo katw exei kai eisagwgi sub kaneis eisagwgei sub kai ok kai anigi automata ..........opote ola done wso gia ton eixo thn wra pou paizh h mouvie pate sto sound kai alazete thn epilogi apo ena se 2 kai olaok exoume kai eixo
Christos75 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Pws anoigv thn tainia katarxhn.....Step-1 Paw sto folder mou me tis tainies .bin kai meta anoigw thn tainia pou me endiaferei....Kanw deksi klik sto arxeio .bin kai meta epilegw programma gia anaparagwgh.swsta mexri edw??????
Christos75 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Fantazomai swsta.....Meta epilegw VLC (0.8.1) kai h tainia ksekina na paizei.......Mexri edw ola kala! Apo'kei kai pera pws mpainoun oi ypotitloi??????????S'eyxaristw gia thn katanohsh...........
Christos75 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Kanontas deksi klik sthn tainia briskv arketes epiloges pou den gnwrizw poia na kanw gia na petyxw thn emfanisi twn ypotitlwn..........????????????????????????
WaVe Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 to sin city pou bazeis einai .bin? Dokimase na to kaneis extract prwta se mpeg, isws etsi tous fortwsei.... idea lew, den 3erw an exei bash Wx, to eixa ksexasei to topic frap apo extract mou proekipse to .bin arxeio, epomenos .. paketo! tech25 to exw dokimasei idi afto pou les k pali mou vgazei ena error :roll:
frap Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 wave : extract ennow na kaneis to bin, dld me daemon tools i alcohol na kaneis mount to bin....apo ekei tha breis tin tainia se mpeg morfh...bale auth na pai3ei sto vlc ( i kalutera pleon sto bsplayer ) Christos75 : min kaneis de3i click stin tainia sou........ anoi3e to vlc ( start/ programs/vlc )...meta sto vlc pas file/open file ( i alliws ctrl+f )..ekei fortwneis tin tainia kai apo katw tous upotitlous ps: egw protimw na xrisimopoiw to bsplayer, ara kaluterh lush einai na kanete mount to bin kai na xrisimopoiisete to mpg file meta. to bsplayer einai ppio euxrhsto stin xrhsh twn upotitlwn, mporeis na kaneis psiloruthmiseis sto timing, megethos twn grammatwn klp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.