Προς το περιεχόμενο

Θα καεί το PC;;;;;;;;;;;;;;;;;

Πέτρος Σ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντα υπαρχει αυτη η περιπτωση, αλλα τα μερη του υπολογιστη ειναι φτιαγμενα για να δουλευουν 24/7. Τη μεγαλυτερη καταπονηση την υφιστανται στο ανοιγμα-κλεισιμο. Παντως ειναι μερικα πραγματα που πρεπει να προσεξεις ουτως η αλλως οπως η θερμοκρασια και οι λοιπες συνθηκες στις οποιες λειτουργει το μηχανημα.

Δημοσ.

Μην είσαι υπερβολικός Πέτρος Σ... Δύσκολο να καεί, αλλά για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ρίχνε μια ματιά σε θερμοκρασίες και τα τοιάυτα...

Δημοσ.

Τις πόπης γίνεται απο ανεμιστηράκια στο PC μου και οι θερμοκρασίες είναι πάντα χαμηλές.

Τον Ιούνιο θα βάλω και μια stock στον επεξεργαστή για να είμαι ίσυχος.

Απλά λέω μήπως θέλει να ξεκουράζονται κάποτε οι πλακέτες.

Δημοσ.

το θέμα έχει ξανασυζητηθεί και παλιότερα......

http://insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=103949&highlight=24%2F7

κ εμένα προσωπική μου γνώμη(ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ADSL) μην αγχώνεσαι και τόσο για να σου καεί....τώρα άν δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος να το κρατάς ανοιχτό(βλέπε 56k;)) τότε κλείνε το........

Δημοσ.

Μονο σκεψου σε ποσες εταιριες τα PC ειναι μονιμως ανοιχτα και σκεψου ποσοι servers υπαρχουν που δεν εχουν κλεισει μηνες...

Δημοσ.

τα πάντα??? εννοείς τα αρκουδάκια... Παλικάρι μου για το γιου-πι-ες συμφωνώ αν και λίγο ακριβό. Το μονο που μπορείς να φοβηθείς είναι η πτώση τάσης...Είχα ένα ΝΤΕΣΚΤΟΠ pc μήνες ανοιχτό λόγω ADSL και όλα καλα...

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι...παρεμφερές

Έχω Λάπτοπ με AMD 64 (Αcer Aspire 1524).. και λόγο σύνδεσης θέλω να το έχω συνέχεια ανοιχτό.. με πατέντα το κάτω μέρος του Λαπτοπ δεν ακουμπάει έτσι ώστε να αποφεύγεται η πολύ πολύ ζέστη...αντέχει????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...