Πέτρος Σ. Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Υπάρχει καμια περίπτωση να καεί ο υπολογιστής μου αν τον αφίνω ανοιχτώ μέρα νύχτα;
eurander Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Παντα υπαρχει αυτη η περιπτωση, αλλα τα μερη του υπολογιστη ειναι φτιαγμενα για να δουλευουν 24/7. Τη μεγαλυτερη καταπονηση την υφιστανται στο ανοιγμα-κλεισιμο. Παντως ειναι μερικα πραγματα που πρεπει να προσεξεις ουτως η αλλως οπως η θερμοκρασια και οι λοιπες συνθηκες στις οποιες λειτουργει το μηχανημα.
makisathanos Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Μην ανυσυχείς. Άσε εσύ το δικό σου ανοικτό, και αν υπάρξει πρόβλημα μας το λες να προσέχουμε ...
RedKostas Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Μην είσαι υπερβολικός Πέτρος Σ... Δύσκολο να καεί, αλλά για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ρίχνε μια ματιά σε θερμοκρασίες και τα τοιάυτα...
Πέτρος Σ. Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Τις πόπης γίνεται απο ανεμιστηράκια στο PC μου και οι θερμοκρασίες είναι πάντα χαμηλές. Τον Ιούνιο θα βάλω και μια stock στον επεξεργαστή για να είμαι ίσυχος. Απλά λέω μήπως θέλει να ξεκουράζονται κάποτε οι πλακέτες.
xaotikos Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Όχι δεν χρειάζεται τίποτα. Εδώ το laptop είναι 24/7 και δεν έχει πρόβλημα
Πέτρος Σ. Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 ΟΚ ρε παιδια ευχαριστώ πολύ. Μιλάμε ένας μου είπε πως μπορεί να καεί επειδή το τυρανάω και τα είχα παίξει απο τότε.
Theodore Tsi Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 το θέμα έχει ξανασυζητηθεί και παλιότερα...... http://insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=103949&highlight=24%2F7 κ εμένα προσωπική μου γνώμη(ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ADSL) μην αγχώνεσαι και τόσο για να σου καεί....τώρα άν δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος να το κρατάς ανοιχτό(βλέπε 56k;)) τότε κλείνε το........
traianos Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Μονο σκεψου σε ποσες εταιριες τα PC ειναι μονιμως ανοιχτα και σκεψου ποσοι servers υπαρχουν που δεν εχουν κλεισει μηνες...
Πέτρος Σ. Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 DSL έχω και τον κρατάω λόγο downloading. Τραϊανέ έχεις δίκιο.
sa1901 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Bάλε τα πάντα, πάνω σε ένα καλό ups και μην φοβάσαι τίποτα.
NKod Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 τα πάντα??? εννοείς τα αρκουδάκια... Παλικάρι μου για το γιου-πι-ες συμφωνώ αν και λίγο ακριβό. Το μονο που μπορείς να φοβηθείς είναι η πτώση τάσης...Είχα ένα ΝΤΕΣΚΤΟΠ pc μήνες ανοιχτό λόγω ADSL και όλα καλα... Να ρωτήσω κι εγώ κάτι...παρεμφερές Έχω Λάπτοπ με AMD 64 (Αcer Aspire 1524).. και λόγο σύνδεσης θέλω να το έχω συνέχεια ανοιχτό.. με πατέντα το κάτω μέρος του Λαπτοπ δεν ακουμπάει έτσι ώστε να αποφεύγεται η πολύ πολύ ζέστη...αντέχει????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.