eurander Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Ενδιαφερον, ομως το "δωρεαν" κατεβασμα προυποθετει την υπαρξη license για τη windows εκδοση του Nero. Πολυ δυσκολα θα πεισουν εμενα και οποιονδηποτε τρεχει linux να αγορασουμε τη windows εκδοση για να εχουμε δωρεαν τη linux εκδοση..Ειδικα αφου υπαρχει το K3B.. Παντως ενδιαφερον που η Nero αποφασισε να δει εμπορικα το linux.
psyduck Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 "NeroLINUX is FREE of charge if you register: A Full Version of Nero Software Version 6.3 or higher Retail Version or Downloaded Version"
traianos Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δεν ειναι και ασχημη η ιδεα της Ahead να κανει το Nero και linuxαδικο,γιατι ανεβαινει ο ανταγωνισμος,παντως εγω οσο εχω Κ3b δεν θα δωσω λεφτα για κατι τετοιο.
panasonic Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 πραγματι συμφωνώ για το k3b! Πάντως καλό είναι να κυλάει νερό στο αυλάκι του λίνουξ!
traianos Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι τετοια πραγματα μονο καλο μπορουν να κανουν στο linux γιατι δεν σε εμποδιζει κανεις να χρησιμοποιησεις το k3b για παραδειγμα,ενω αν καποιος θελει Nero στο Linux του δεν εχει κανενα προβλημα συν του οτι μεγαλωνει ο ανταγωνισμος κατι που βελτιωνει τα προγραμματα.
lalexoulhs Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Kata th gnwmh mou pera apo antagonismo kai beltiwsh proiontwn, to na mporei na brei basika kathimerina programmata pou xreishmopoiei kaneis sta windows gia to linux tha epitrepsei se polu kosmo na "mathei-metaferthei" se linux peribalon.
panasonic Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 asxeto giati na min anagnorizei to linux ta esoterika modems
scheoul777 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 @panasonic: ti den kanei??? thee mou... pantws to k3b einai para polu kalo, den nomizw oti yparxei anagh gia kati parapanw...(kalo vevaia einai na yparxei h dynatothta epiloghs, enoeitai)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.