Προς το περιεχόμενο

nero burning rom δωρεαν στο linux

panasonic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφερον, ομως το "δωρεαν" κατεβασμα προυποθετει την υπαρξη license για τη windows εκδοση του Nero. Πολυ δυσκολα θα πεισουν εμενα και οποιονδηποτε τρεχει linux να αγορασουμε τη windows εκδοση για να εχουμε δωρεαν τη linux εκδοση..Ειδικα αφου υπαρχει το K3B..

Παντως ενδιαφερον που η Nero αποφασισε να δει εμπορικα το linux.

Δημοσ.

"NeroLINUX is FREE of charge if you register: A Full Version of Nero Software Version 6.3 or higher Retail Version or Downloaded Version"

Δημοσ.

Δεν ειναι και ασχημη η ιδεα της Ahead να κανει το Nero και linuxαδικο,γιατι ανεβαινει ο ανταγωνισμος,παντως εγω οσο εχω Κ3b δεν θα δωσω λεφτα για κατι τετοιο.

Δημοσ.

Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι τετοια πραγματα μονο καλο μπορουν να κανουν στο linux γιατι δεν σε εμποδιζει κανεις να χρησιμοποιησεις το k3b για παραδειγμα,ενω αν καποιος θελει Nero στο Linux του δεν εχει κανενα προβλημα συν του οτι μεγαλωνει ο ανταγωνισμος κατι που βελτιωνει τα προγραμματα.

Δημοσ.

Kata th gnwmh mou pera apo antagonismo kai beltiwsh proiontwn, to na mporei na brei basika kathimerina programmata pou xreishmopoiei kaneis sta windows gia to linux tha epitrepsei se polu kosmo na "mathei-metaferthei" se linux peribalon.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...