Aussie Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 re pedia kanena programmataki ton windows pou na pezei sto pc ta video pou travao me to k700i? ps. ta arxeia exoun katalixi .3gp.
aGka8l Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 pezune me ton QuickTime , episis prepei na su exei dwsei ke i se sto cd kapio analogo px emena sto 3650 ixe ton nokia player kapws etsi
stehellas Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 ean mpeis sthn nokia katevazeis free programa gia 3gp kai tautoxrona kai metatropea 8a kitaksw na vrw to link kai na ston stilo
ksessalonikios Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 με το QuickTime Player μπορείς να κάνεις και μετατροπή
lalexoulhs Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Sorry an einai ligo asxeto alla kserei kaneis me pio programma (h' me pia ekdwsh tou quick time) mporeis na kaneis metatroph apo avi h mpeg se *.a3g gia to kinhto?
firewalker Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Dokimase to avi to 3gp. Kane ena Search sto google
ALR Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Εγώ πάντως κάνω μετατροπή από οτιδήποτε μορφή αρχείου video σε .3gp και .rm με τον Helix Producer Plus. Δεν είναι free όμως,αλλά μπορείς να τον βρείς εύκολα στο irc ή στο dc++ ώς shareware i think
zaplin Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 gia na blepeis kai gia metatropes to nokia multimedia player!an kai egw gia na ta blepw xrhsimopoiw to real player
xux99 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Όσοι έχουν το Nero 6 μπορούν να μετατρέψουν τα βίντεο σε μορφή MP4 ώστε να τα βλέπουν στο κινητό τηλέφωνο. Η πλεοψηφία των κινητών αναπαράγει και τις δύο μορφές 3gp και MP4. Εδώ υπάρχει ένας πλήρης οδηγός, είναι γραμμένος για το SonyEricsson K700i αλλά οι ίδιες ρυθμίσεις ισχύουν και για όλα τα κινητά. Ακόμη και αυτοί που δεν έχουν το Nero μπορούν με δωρεάν εργαλεία να δημιουργήσουν βίντεο MP4. Περισσότερα εδώ.
gvardal Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Ένα καλό πρόγραμμα που κάνει αυτό που θέλεις είναι το mpegable Broadcaster. Θα το βρεις κάνοντας ένα search στο Google.
Aussie Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 exo to quicktime player,alla xreiazetai plugin gia na pexei 3gp arxeia.Pou moro na to vro? den ti vrika sti selida tis apple...
gregdais Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Εγώ έχω για μετατροπέα σε 3gp το nokia multimedia converter το οποίο είναι αρκετά καλό πρόγραμμα. για ανάγνωση 3gp στο PC μου έχω το quicktime alternative το οποίο είναι free και παίζει quicktime videos kai 3gp στο windomws media player classic Που περιλαμβάνεται στο πακέτο του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.