Προς το περιεχόμενο

3gp

Aussie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως κάνω μετατροπή από οτιδήποτε μορφή αρχείου video σε .3gp και .rm με τον Helix Producer Plus.

Δεν είναι free όμως,αλλά μπορείς να τον βρείς εύκολα στο irc ή στο dc++ ώς shareware i think

Δημοσ.

Όσοι έχουν το Nero 6 μπορούν να μετατρέψουν τα βίντεο σε μορφή MP4 ώστε να τα βλέπουν στο κινητό τηλέφωνο. Η πλεοψηφία των κινητών αναπαράγει και τις δύο μορφές 3gp και MP4. Εδώ υπάρχει ένας πλήρης οδηγός, είναι γραμμένος για το SonyEricsson K700i αλλά οι ίδιες ρυθμίσεις ισχύουν και για όλα τα κινητά. Ακόμη και αυτοί που δεν έχουν το Nero μπορούν με δωρεάν εργαλεία να δημιουργήσουν βίντεο MP4. Περισσότερα εδώ.

Δημοσ.

Ένα καλό πρόγραμμα που κάνει αυτό που θέλεις είναι το mpegable Broadcaster. Θα το βρεις κάνοντας ένα search στο Google.

Δημοσ.

Εγώ έχω για μετατροπέα σε 3gp το nokia multimedia converter το οποίο είναι αρκετά καλό πρόγραμμα. για ανάγνωση 3gp στο PC μου έχω το quicktime alternative το οποίο είναι free και παίζει quicktime videos kai 3gp στο windomws media player classic Που περιλαμβάνεται στο πακέτο του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...