ALR Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Δεν έχει ελάχιστη χρέωση 30" το F2G; :roll: Όταν ενεργοποιείς την υπηρεσία παίρνεις ένα μήνυμα που λέει : "Για χρήση NON STOP, έχετε 30000 δωρεάν δευτερόλεπτα ομιλίας και 500 δωρεάν SMS, μέχρι τις 02/10/2005." Απόρησα και γώ αλλά από εδώ κατάλαβα και μου το επιβεβαίωσαν άτομα που χρησιμοποίησαν την υπηρεσία, ότι σου δίνει τον χρόνο σε δευτερόλεπτα και όχι σε λεπτά, γιατί δεν έχει την χρέωση των 30' αλλά η χρέωση γίνεται ανα δευτερόλεπτο αποκλειστικά για το non-stop.
polaki Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Ελειπα διακοπες και δεν ειχα παρει πρεφα τι παιζει.. Ετοιμαζόμουν δε να παω αυριο να παρω 2 πακετάκια...... Ευτυχώς διαβασα εδώ, γιατι δεν θα πήγαινα κάν εγω αλλα θα έστελνα κάποιον να πάει, στανταρ δεν θα τον ενημερωνανε και θα εβαζα τις SIM στο συρτάρι..
ALR Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Ελειπα διακοπες και δεν ειχα παρει πρεφα τι παιζει.. Ετοιμαζόμουν δε να παω αυριο να παρω 2 πακετάκια...... Ευτυχώς διαβασα εδώ, γιατι δεν θα πήγαινα κάν εγω αλλα θα έστελνα κάποιον να πάει, στανταρ δεν θα τον ενημερωνανε και θα εβαζα τις SIM στο συρτάρι.. Τουλάχιστον εσύ ανήκεις στους τυχερούς..
ZAN DARK Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Τουλάχιστον εσύ ανήκεις στους τυχερούς.. μαλλον και εγω στους τυχερους ανηκω.επειδη το αγορι μου ειναι φανταρος θα πηγαινα το σαββατο να αγορασω το πακετακι.καλα που δεν πηγα.
ALR Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 μαλλον και εγω στους τυχερους ανηκω.επειδη το αγορι μου ειναι φανταρος θα πηγαινα το σαββατο να αγορασω το πακετακι.καλα που δεν πηγα. Κοίταξε απεριόριστα δεν θα μιλάτε , αλλά δεν ξέρω αν αξίζεις να σκάσετε 40 ευρώ για 2 πακέτα και 4 ευρώ ο ένας για 30 λεπτά ομιλίας τη μέρα που στην τελική δεν ξέρουμε και για πόσο θα κρατήσει αυτό έτσι ; Μπορεί να λήξει σήμερα άυριο, σε ένα μήνα 2 ή και 1 χρόνο! Δεν μπορείς να'σαι σίγουρος με την ΤΙΜ. Απεριόριστα μας έλεγε, 500 λεπτά μας δίνει. 2 χρόνια μας έλεγε, μόνιμη υπηρεσία , σε 3 μήνες η υπηρεσία άλλαξε.. Τώρα είναι ρίσκο να δώσεις 50 ευρώ για 1 μήνα και για κάθε μήνα τουλάχιστον 10 ευρώ για 30 λεπτά τη μέρα . Δεν γνωρίζεις πόσο θα κρατήσει, αν θα προλάβεις να κάνεις απόσβεση , αν ικανοποιήσει τον σκοπό σου.. Ας ήταν αξιόπιστη εταιρία η ΤΙΜ και ας ξεκαθάριζε από την αρχή τις προθέσεις της..Πιστεύω ότι ο κόσμος θα το εκτιμούσε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.