Προς το περιεχόμενο

Υπηρεσία ΤΙΜ - NonStop

io_ioanna

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το άλλο με τον Τοτό το ακούσατε ;

Λέγεται ότι όποιος ενεργοποιήσει την προσφορά σήμερα πχ θα έχει νον στοπ μέχρι τις 1 του μηνός και όχι μέχρι 30 ημέρες.Μετά την 1 του μήνα θα έχει αναλογικά όσα μένουν από τα 500 λεπτά + 500 μηνύματα.

Καλά αν ισχύει αυτό είναι μεγάλη γυφτιά!

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τελικά επιβεβαιώθηκε .Δεν ισχύει ότι είπα πιο πάνω.

Οι ενεργοποιήσεις που θα γίνουν πρίν τις 1/9 θα ισχύσουν κανονικά για 30 ημέρες.

Δημοσ.

(Λοιπόν μια ερώτηση για όσους πήραν αυτή την προσφορά... Πήρα και εγώ 2 κάρτες F2G και ενεργοποίησα την υπηρεσία από τον ένα αριθμό προς τον άλλο. Το πρόβλημα είναι ότι η ποιότητα της φωνής είναι ΚΑΚΙΣΤΗ. Και με πολλές διακοπές. Είχα cosmote και μίλαγα πεντακάθαρα αλλά τώρα πρέπει να πεις κάτι 2 και 3 φορές να το καταλάβει ο άλλος!! Σήμα έχει αρκετά καλό (4/5 κουτιά και στα 2 κινητά). Το έχω δοκιμάσει σε διαφορετικές περιοχές οπότε δεν πρέπει να είναι θέμα κάποιας κυψέλης. Υποψιάζομαι ότι είτε αρχίζει και υπερφορτώνεται το δίκτυο λόγω μαζικής εισροής πελατών είτε ότι για να κρατήσουν διαθέσιμες γραμμές από την (πολύωρη) χρήση του non stop (ο καθένας τώρα θα μιλάει με τις ώρες!!!) μειώνουν την ποιότητα της γραμμής αν ενεργοποιήσεις την υπηρεσία! Έχει τύχει κάτι ανάλογο και σε άλλον που χρησιμοποιεί nonstop;)

ftei sigoura i perioxi ego to xrisimopio peripou 4 mines kai den exo kanena plroblima

Δημοσ.

Είναι μάλλον λογικό να χειροτερεύουν την ποιότητα της γραμμής για να χωρέσουν περισσότερα κανάλια (που σίγουρα τα χρειάζονται μετά το non-stop). Εκείνο που δε μου φαίνεται λογικό είναι να το κάνουν ειδικά στους χρήστες του non-stop και όχι σε όλους τους χρήστες

Δημοσ.

Σχετικό ή άσχετο...δεν ξερω, αλλα το customer service της ΤΙΜ, αναφέρει οτι αυτό έγινε επειδή ζητούσαν οι χρήστες ταυτόχρονα και SMS...

τα σχόλια δικά σας!

Δημοσ.
Σχετικό ή άσχετο...δεν ξερω' date=' αλλα το customer service της ΤΙΜ, αναφέρει οτι αυτό έγινε επειδή ζητούσαν οι χρήστες ταυτόχρονα και SMS...

τα σχόλια δικά σας![/quote']

Μπά ;Τώρα το customer service γνωρίζει ότι το ζητούσαν οι χρήστες ;

Πριν από μια βδομάδα δεν ήξερε τίποτα για την αλλαγή της υπηρεσίας!

Τώρα έχει και στοιχεία για τον λόγο της αλλαγής της!!

Customer service my ass..

Δημοσ.

Ρε παιδιά, το θέμα ήταν ότι μας είχε σώσει και δεν τα σώναμε στον πΟΤΕ. Τώρα, αν και τα 500 λεπτά φαίνονται λίγα μπροστά στην αιωνιότητα, δεν είναι πολλά. Στο κάτω κάτω δεν μπορείς να στέκεσαι μια μέρα ολόκληρη με το κινητό στο χέρι και να μιλάς με ΕΝΑΝ άνθρωπο. Αυτό που αναρωτιέμαι εγώ είναι το εξής. Αν μιλήσω 12 δευτερόλεπτα, θα χρεωθώ 12 δευτερόλεπτα, ή κανένα μισάωρο?

Δημοσ.

Ρε παιδιά, το θέμα ήταν ότι μας είχε σώσει και δεν τα σώναμε στον πΟΤΕ. Τώρα, αν και τα 500 λεπτά φαίνονται λίγα μπροστά στην αιωνιότητα, δεν είναι πολλά. Στο κάτω κάτω δεν μπορείς να στέκεσαι μια μέρα ολόκληρη με το κινητό στο χέρι και να μιλάς με ΕΝΑΝ άνθρωπο. Αυτό που αναρωτιέμαι εγώ είναι το εξής. Αν μιλήσω 12 δευτερόλεπτα, θα χρεωθώ 12 δευτερόλεπτα, ή κανένα μισάωρο?

Δημοσ.

Όχι θα χρεωθείς 12 δευτερόλεπτα κανονικά.

Δημοσ.

Όχι θα χρεωθείς 12 δευτερόλεπτα κανονικά.

Δημοσ.
Δεν έχει ελάχιστη χρέωση 30" το F2G; :roll:

Όταν ενεργοποιείς την υπηρεσία παίρνεις ένα μήνυμα που λέει : "Για χρήση NON STOP, έχετε 30000 δωρεάν δευτερόλεπτα ομιλίας και 500 δωρεάν SMS, μέχρι τις 02/10/2005."

Απόρησα και γώ αλλά από εδώ κατάλαβα και μου το επιβεβαίωσαν άτομα που χρησιμοποίησαν την υπηρεσία, ότι σου δίνει τον χρόνο σε δευτερόλεπτα και όχι σε λεπτά, γιατί δεν έχει την χρέωση των 30' αλλά η χρέωση γίνεται ανα δευτερόλεπτο αποκλειστικά για το non-stop.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...