Soulman Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δεν τίθεται θέμα νομικού προβλήματος. Είναι στη διακριτική τους ευχέρια να αλλάξουν τις χρεώσεις μιας υπηρεσίας αρκεί να το ανακοινώσουν έγκαιρα στους συνδρομητές, πράγμα που έγινε. Βέβαια αυτό δεν έχει καμία σχέση με πλήγμα στο προφίλ της ΤΙΜ που θα επέλθει μετά την τεράστια αυτή αλλαγή. Το όλο θέμα είναι σοβαρότατο λάθος του τμήματος marketing...
ALR Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δεν ήταν σφάλμα. Ήταν προμελετημένη κίνηση από την αρχή του λανσαρίσματος του νέου πακέτου F2GO. Ακόμα δεν ξέρουμε αν υπάρχει νομικό ζήτημα..Δε μπορεί να διαφημίζει μέχρι προχθές "Μόνο η τιμ σου δίνει την δυνατότητα να μιλάς απεριόριστα" και ξαφνικά να το αλλάζει. Τόσοι και τόσοι χρήστες πήραν το πακέτο για το ΝΟΝ ΣΤΟΠ. Έχει ήδη δημιουργηθεί ένα πρότυπο καταγγελίας στο ΙΝΚΑ του οποίου προσωπικά είμαι υπέρμαχος γιατί πιστεύω ότι ήταν καθαρά κίνηση εξαπάτησης από την ΤΙΜ. Όποιος ενδιαφέρεται με PM .
ALR Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Επειδή βλέπω ότι υπάρχουν αρκετοί που εξαπατήθηκαν, ποστάρω εδώ ένα πρότυπο καταγγελίας : 'Ως γνωστόν η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας ΤΙΜ, διαφήμιζε από τον μήνα Απρίλιο του τρέχοντος έτους, το νέο πακέτο καρτοκινητής τηλεφωνίας ΤΙΜ FREE2GO-NON STOP, με δέλεαρ το γεγονός ότι μπορείς να μιλάς απεριόριστα, με ένα αριθμό ΤΙΜ της επιλογής σου με κόστος 3,5 � πλέον ΦΠΑ μηνιαίως, και μάλιστα ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.Κατόπιν προσχωρήσεώς μου στην ανωτέρω υπηρεσία, και αφού κατέβαλα το ποσόν των 5,87 � + ΦΠΑ 19% για την αλλαγή πακέτου του καρτοκινητού μου τηλεφώνου, ποσόν το οποίο παρακρατήθηκε από την αξία χρόνου ομιλίας της κάρτας μου,μόλις προσφάτως η ανωτέρω εταιρεία ανακοίνωσε διά της ιστοσελίδας της, ότι καταργεί ουσιαστικώς την ανωτέρω υπηρεσία και πλέον ο πολυδιαφημισμένος ''απεριόριστος χρόνος ομιλίας'' αντικαθίσταται σε 500 λεπτά ομιλίας μηνιαίως.Και πάντα ταύτα, με προσχηματικούς λόγους και αστήρικτες προφάσεις, παρά το γεγονός ότι υπήρξα συνεπής προς τις οικονομικές μου υποχρεώσεις.Επειδή θεωρρώ ότι η απροσχημάτιστη υπαναχώρηση της εν λόγω εταιρείας, συνιστά ουσιαστικώς ωμή εξαπάτηση όχι μόνον εμένα αλλά και χιλιάδων άλλων καταναλωτών, οι οποίοι έσπευσαν να ενεργοποιήσουν την ανωτέρω υπηρεσία, πολλοί ,δε, ακόμη και να αλλάξουν εταιρεία παροχής υπηρεσιών καταβάλλοντες τίμημα για την αλλαγή δικτύου(φορητότητα), Παρακαλώ θερμώς όπως επιληφθείτε της καταγγελίας μου ενημερώνοντάς με συγχρόνως για τα αποτελέσματα αυτής. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.'' Το κείμενο ισχύει αν έχετε κάνει μεταφορά από διαφορετικό πακέτο καρτοκινητής τηλεφωνίας στο νέο TIM F2G. Εαν έχετε αγοράσει το νέο TIM F2G ξεχωριστά, απλά διορθώστε στο σημείο που λέει : και αφού κατέβαλα το ποσόν των 5,87 � + ΦΠΑ 19% για την αλλαγή πακέτου του καρτοκινητού μου τηλεφώνου, ποσόν το οποίο παρακρατήθηκε από την αξία χρόνου ομιλίας της κάρτας μου με την φράση : Και αφού κατέβαλα το ποσόν των 20 ευρώ για την αγορά ενός νέου πακέτου TIM F2GO Και η διεύθυνση του ΙΝΚΑ όπου μπορείτε να απευθυνθείτε είναι : http://62.192.64.71/default.asp?cid=34
colacoca11 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 kalo einai na to diadwsei o kathenas mas pou tin exei patisei oso pio poly ginetai giati mas thewroun zwa. den kserw an allaksei kati alla aksizei na prospathoume.makari na kaname kati oloi mazi
xalva Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 ρε παιδια ολοι οι εξαπατημενοι εδω ειστε; ειναι λογικο οτι καποια στιγμη η TIM θα σταματουσε αυτη την υπηρεσια. δεν πιστευω οτι υπαρχει καποιος εδω που πιστευε το αντιθετο. περα απο αυτο, αντι να την σταματησει, την αλλαζει με τροπο τετοιο που για πολλους ειναι καλυτερη. και εγω εχω κοπελα και μιλαμε πολυ αλλα 8.5 ωρες το μηνα δε μιλαμε (υπαρχει και ο καρκινος...) με τα νεα δεδομενα μπορω να μιλαω πολυ, αλλα να στελω και δωρεαν μηνυματα στο "προσωπο", πραγμα που εκανα μεχρι τωρα αλλα τα πληρωνα... υπαρχουν στιγμες που δεν μπορεις να μιλησεις αλλα μπορεις να στειλεις μηνυμα οπως πχ το βραδυ, απο το μαθημα, απο το στρατοπεδο... κα ετσι, με 4.5 ευρω μιλαω 8.5 ωρες και στελνω και 500 sms
Sebu Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Itan anamenomeno na sumvei.Htan mia kinisi marketing dieisdisis tis TIM h opoia stoxeuse sto na parei kainourious sundromites ontas h 3h etairia kinitis stin Ellada. Profanws apo ta oikonomika stoixeia pou exoun sti diathesi tous tha diapistwsan a)oti oi Ellines ksek@liaz@ntan sto kinito kai milagane 2-3 wres ti mera tzampa(oi perissoteroi milane me tin kopela tous gurw sti 1 wra ti mera sto tilefwno)(enw osoi pane strato energopoiousan to Non-Stop kai milagane tsampa me to proswpo aperiorista) b)oti proseleusi newn sundromitwn kartokinitis eixe meiwthei ton teleutaio kairo me apotelesma osous pirame pirame kai oti dwsame dwsame. An ta valete katw auta ta 2 h TIM mantrwse osous mporouse,tous eixe kai milagane tsampa eis varos tis(kapoios o opoios apasxolei to diktyo toses wres xwris na xrewnetai den summetexei oute sto kostos leitourgias-suntirisis oute sta kerdi pros tin etairia) kai twra dilwnei "terma ta difragka". H plaka einai pws mallon tha to meiwsei kai allo se kana 4-5 mines.Giati kai pali oi 8,5 wres kai ta 500 sms me ena arithmo molis me 3,5 eurw(to fpa den to vazw giati paei stis tsepes tou kratous oxi tis TIM) einai oikonomika eis varos tis TIM. Autoi vasizontai sto gegonos oti den tha milas mono me to tzampa noumero sto kinito alla oti tha kaleis kai allous,tha stelneis kai allou sms kai ara auta pou tha vgazoun tha uperkaluptoun tin prosfora twn 3,5 eurw. Oson afora gia to an einai eksapatisi h oxi pisteuw oti den einai gia 2 logous. a)oso kairo epaizan ta spotakia stin tv sta psila grammata pou pernagan apo katw elege metaksi allwn oti h upiresia ana pasa stigmi mporei na metavlithei,tropopoihthei h katargithei xwris opoiadipote alli upoxrewsi apo tin etairia. b)apo ti mera pou anakoinwthikan oi allages sto Non-Stop kai arketo kairo prin eixan stamatisei an eixate dei ta diafimistika spotakia tis en logw upiresias.Apo ti stigmi loipon pou eixan stamatisei autoi den diafimizan kati pou den exoun ara den paraplanousan kanena.Se sunduasmo me ta psila grammata oti h upiresia mporei na allaksei orous kai xrewseis xwris proigoumeni enimerwsi,nomizw oti h TIM einai nomika kalimeni. Akoma kai twra pantws eksakolouthei na einai mia polu kali prosfora.
ALR Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Δεν διαφήμισε η ΤΙΜ ότι το ΝΟΝ-ΣΤΟΠ θα ισχύει για πάντα. Απλά χρησιμοποίησε τον παραπλανητικό όρο "Υπηρεσία" για να τσιμπίσουμε και να αγοράσουμε το πακέτο με την σιγουριά ότι θα κρατήσει πολύ.. Εδώ είναι το πρώτο μέρος της απατεωνίστικης πολιτικής. Το πιό ξεδιάντροπο από όλα είναι αυτό που έγινε στα καταστήματα ΤΙΜ. Που οι Υπάλληλοι πήραν εντολή να έχουν ένα ύφος μεν "δεν γνωρίζω σίγουρα" , αλλά να δίνουν την βεβαιώτητα στους πελάτες , ότι δεν είναι προσφορά και είναι υπηρεσία και αφού είναι έτσι Αν δεν κρατήσει για πάντα, θα λήξει τουλάχιστον μετά από 1-2 χρόνια! Εδώ εντοπίζεται το δεύτερο μέρος της λαμογιάς τους. Με λίγα λόγια η ΤΙΜ ξέρει πολύ καλά να χειρίζεται ότι έχει να κάνει με λαμογιά και αρπαχτή. Μπράβο , και εις ανώτερα! .. ΥΣ: Ρωτάω τώρα όλους σας . Τέτοιες πολιτικές πρέπει να επιβραβεύονται ; Τι να πούμε δηλαδή , "Ε σιγά, μην το κάνουμε και θέμα, αφού με συμφέρει ακόμα η προσφορά δεν λέω και ευχαριστώ!" ; "Τι πολιτικές και κουραφέξαλα μου λές, έχω 500 λεπτά και 500 μηνύματα για να επικοινωνώ με το μωρό μου!" ; Καλά έχετε σκεφτεί ποτέ ότι οι παραπάνω συμπεριφορές θα μας βλάψουν μακροπρόθεσμα αφού αν δούν ότι τέτοιες κινήσεις όχι μόνο δεν κατακρίνονται αλλά επιβραβεύονται από τους καταναλωτές, θα αρχίσουν όλες οι εταιρίες να μας συμπεριφέρονται σαν πρόβατα ; ( που έχουν αρχίσει ήδη εδώ και καιρό δηλαδή) ..
getty Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 Αν ισχύουν αυτά που διαβάζω περί 500 λεπτών, Κατά την ταπεινή μου άποψη, αν δεν ενημερώσει μέσω του 1265, ενώ με την νομική έννοια η κίνηση αυτή της ΤΙΜ είναι νομιμότατη, αυτό δε σημαίνει ότι δεν έκανε αυτό που λέμε "πουστιά". Με άλλα λόγια η πολιτική της ΤΙΜ θεωρώ ότι είναι ανέντιμη και ασεβής αφού διαλέγει να μην ενημερώνει τους συνδρομητές της άμεσα για ριζικές αλλαγές (τους το λέει κιόλας με ψιλά γράμματα "εγώ όποτε γουστάρω αλλάζω την υπηρεσία και δε δίνω αναφορα σε κανένα") στις υπηρεσίες που παρέχει. Και ποιός μπορεί να εγγυηθεί ότι η ΤΙΜ αύριο δε θα βάλει τα ίδια ψηλά γράμματα για όλες τις υπηρεσίες της και δε θα μου χρεώνει τις κλήσεις μου 50 ευρώ το δεπτερόλεπτο (ακραίο παράδειγμα αλλά όλοι καταλαβαίνουμε το νόημα).Δικαίωμά της, αλλά δικαίωμα μας είναι όμως και εμάς να διαλέγουμε εταιρία κινητής τηλεφωνίας που θα μας υπολογίζει και θα μας ενημερώνει έγκαιρα και άμεσα σχετικά με θέματα που μας αφορούν.
Str Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 +fono me getty... den einai paranomi...alla toulaxiston anithiki afti i kinisi... to thema einai omos oti to mono pou mporoume na kanoume einai na eimaste disarestimenoi... kai na exoume to nou mas se antoistixes "efkairies" apo afti tin etairia sto mellon, koinos apla exase i tim tin empistosini mou... kata ta alla, itan poli kali efkairia gia mas... eidika tora to kalokairi pou pige o kathenas spiti tou...ego kai i kopela mou den plirosame sxedon tpt ))
ALR Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 Μα και εγώ την καταβρήκα εννοείται. Επίσης, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι με συμφέρει και η νέα προσφορά με τα 500 λεπτά και 500 μηνύματα. Εδώ όμως είναι θέμα αξιοπρέπειας. Δεν γίνεται να διαφημίζουν οτί πουλάνε μεταξωτές κορδέλες και στην τελική να πουλάνε φύκια! Προσωπικά αυτό με προσβάλλει. Ας έλεγαν από την αρχή. Η υπηρεσία ΝΟΝ ΣΤΟΠ θα προσφέρει 500 μηνύματα και 500 λεπτά δωρεάν το μήνα σε ένα κινητό ΤΙΜ, εκτός των 3ών πρώτων μηνών που θα προσφέρει απεριόριστες κλήσεις προς ένα κινητό ΤΙΜ . Αν η πολιτική της ήταν ξεκάθαρη και όχι πολιτική ΑΡΠΑΧΤΗΣ ,τότε είμαι σίγουρος ότι θα τύχαινε εκτίμησης από όλους μας. Δυστυχώς η ΤΙΜ για ακόμα μια φορά μας δείχνει ότι η αγαπημένη της μέθοδος είναι η λαμογιά και η αρπαχτή και ο τελικός της σκοπός , το γρήγορο κέρδος..και όλα αυτά εις βάρος μας.
giorgio_g Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 siga re pedia sas klepsane olous!!!!!!!!!!!! gia to 95% ton xriston to aperioristo pros 1 aritmo den exi noima. 500 lepta ke 500 minimata pros ena aritmo dil. den ftanoun??? etsi opos to blepo ego ke poloi alloi simferi poli perisotero giati ton mina na milas perisotero apo 500 lepta pros 1 arithmo ine mallon apithano. ektos an to thelis gia allo skopo!
ALR Δημοσ. 15 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2005 siga re pedia sas klepsane olous!!!!!!!!!!!!gia to 95% ton xriston to aperioristo pros 1 aritmo den exi noima. 500 lepta ke 500 minimata pros ena aritmo dil. den ftanoun??? etsi opos to blepo ego ke poloi alloi simferi poli perisotero giati ton mina na milas perisotero apo 500 lepta pros 1 arithmo ine mallon apithano. ektos an to thelis gia allo skopo! η απάντηση μου είναι ένα ποστ πριν από το δικό σου ,το οποίο μάλλον έγινε χωρίς να διαβάσεις το προϊγούμενο , το οποίο είναι η απάντηση μοΥ!!
giorgio_g Δημοσ. 15 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2005 to diabasa file mou. den grafo koutourou.ektos apo esena exoun postari ke alloi. auto pou leo ine oti anabathmizoun tin ipiresia ke oti den se kleboun!!!!!!!
bomberb17 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2005 Έτσι σε κάνουν να πιστεύεις. Εγώ από εκεί που μιλάω όσο θέλω (μιλάω σχεδόν 15 ώρες το μήνα), από τον άλλο μήνα θα αναγκάζομαι να μετράω τα λεπτά. Αναβάθμιση είναι αυτό; Και μην μου πεις για τα μηνύματα, στέλνω μέσω internet δωρεάν έτσι κι αλλιώς.
ALR Δημοσ. 15 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2005 to diabasa file mou.den grafo koutourou.ektos apo esena exoun postari ke alloi. auto pou leo ine oti anabathmizoun tin ipiresia ke oti den se kleboun!!!!!!! Εκτός του οτι η υπηρεσία ΥΠΟβαθμίζεται και δεν ΑΝΑβαθμίζεται , η ΤΙΜ ποτέ δεν ανέφερε κάτι τέτοιο. Μάλιστα μέσω των καταστημάτων της και της εξυπηρέτησης πελατών , συνεχώς παρότρυνε τους καταναλωτές να αγοράσουν το νέο πακέτο γιατί το ΝΟΝ ΣΤΟΠ επρόκειτο για ΥΠΗΡΕΣΙΑ και όχι προσφορά η οποία δεν θα ΑΛΛΑΞΕΙ/ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ για τουλάχιστον 2 χρόνια . Εγώ δεν φωνάζω γιατί δεν με βολεύει η προσφορά Φωνάζω γιατί άλλα λένε κι άλλα κάνουνε. Είναι παραπλάνηση με σκοπό το γρήγορο κέρδος.Με άλλα λόγια μπορείς και να το πείς ΑΡΠΑΧΤΗ. Αυτό ακριβώς λέω στο προϊγούμενο πόστ .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.