ALR Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Έχω παρατηρήσει οτί έχω χειρότερο σήμα από ότι είχα με βόνταφον αλλά λίγο το κακό
Soulman Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Σύμφωνα με τα λεγόμενα, η ΤΙΜ πρέπει να χρησιμοποιεί κωδικοποίηση Half Rate στα F2G ώστε να μπορεί να αντέξει την αυξανόμενη χρήση στο δίκτυο της. Παλιότερα σε περιόδους αυξημένης χρήσης (περιόδος εορτών κτλ) οι εταιρείες Vodafone και TIM έριχναν την ποιότητα με αυτό το κολπάκι ώστε να εξυπηρετούν ταυτόχρονα περισσότερο κόσμο.
bomberb17 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Κατά πόσο "νόμιμο" όμως είναι αυτό; Δεν πρέπει να υπάρχουν κάποια "στάνταρ" στην ποιότητα των κινητών τηλεπικοινωνιών; Δεν μπορεί μια εταιρία επειδή δεν μπορεί να εξυπηρετήσει μεγάλο αριθμό συνδρομητών να ρίχνει έτσι στην ψύχρα την ποιότητα του σήματος! Αλλιώς να μην έκανε την προσφορά!
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δεν ετρωγα την γλωσσα μου..Σημερα το πρωι που μιλουσα με την κοπελα μου,μου σπασε τα @@! @#%$#^!Εκανε αρκετες διακοπες,οχι τοσο χαλια ωστε να μην συννενοουμαστε αλλα ηταν αρκετα ενοχλητικο..
Soulman Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Κατά πόσο "νόμιμο" όμως είναι αυτό; Δεν πρέπει να υπάρχουν κάποια "στάνταρ" στην ποιότητα των κινητών τηλεπικοινωνιών; Δεν μπορεί μια εταιρία επειδή δεν μπορεί να εξυπηρετήσει μεγάλο αριθμό συνδρομητών να ρίχνει έτσι στην ψύχρα την ποιότητα του σήματος! Αλλιώς να μην έκανε την προσφορά! Οχι δεν είναι παράνομο.. Όταν ξεκίνησε η κινητή τηλεφωνία δεν υπήρχε καν το EFR Από το να σου βγάζει 'Network Busy" καλύτερα είναι πάντως..
Soulman Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δεν ετρωγα την γλωσσα μου..Σημερα το πρωι που μιλουσα με την κοπελα μου,μου σπασε τα @@! @#%$#^!Εκανε αρκετες διακοπες,οχι τοσο χαλια ωστε να μην συννενοουμαστε αλλα ηταν αρκετα ενοχλητικο.. Πρωινές ώρες και νωρίς το βράδυ υπάρχει η μεγαλύτερη κίνηση στο δίκτυο.. Αυτός είναι μάλλον και ο λόγος που σου έκανε τις διακοπές. Δοκίμασε να μιλήσεις αργά το βράδυ και δες αν έχεις τα ίδια προβλήματα.
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Soulman u re right! Μετα τις 6 και μεχρι και αυτην την στιγμη ηταν μια χαρα οπως και πριν..
haris_ch02019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 paidia eida stin diafimisi stin tv oti i prosfora isxei mexri 31/8 (sta psila gramata pou pernane trexontas sthn othoni!!!) alitheuei??? giati skeftomai na agorasw mia tetoia karta alla thn xriazomai apo septembri!!!
TeoNOKIA Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 paidia eida stin diafimisi stin tv oti i prosfora isxei mexri 31/8 (sta psila gramata pou pernane trexontas sthn othoni!!!) alitheuei??? giati skeftomai na agorasw mia tetoia karta alla thn xriazomai apo septembri!!! Oπα! Τι είναι αυτό πάλι? Μήπως μπερδεύτηκες με την διαφήμιση της COSMOTE?
bomberb17 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Nαι το είδα και εγώ! Τελικά ισχύει μέχρι τις 31/8 ή όχι; Ξέρει κανεις;
mpentenis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Λοιπον, να σας ξεκα8αρισω ορισμενα πραγματα (και αποριες) μιας και γνωριζω αρκετα πλεον επι του θεματος Η καρτουλα στοιχίζει 19.90ευρα, και εχει αρχικο χρονο ομιλιας 8 ευρο.για να ενεργοποιηθει η γραμμη, ΟΧΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ, πρεπει να γινει μια χρεςσιμη εξερχομενη κληση, μετα την οποια το υπολοιπο 8α κατεβει περιπου στα 7.7 ευρα.... μετα απο αυτο, καλεις 1265, δηλωνεις τον αλλο αρι8μο ΤΙΜ που 8ες, ειτε καρτοκινητο ειτει συνδεση, ΤΙΜ ομως.....αφαιρουνται περιπου 4.20 ευρα απο την καρτουλα, και για 30 μερες μιλας οοοοοοοοοοοοοσο 8ες με τον αλλο αριθμο.μετα τις 30 μερες, ενεργοποιεις παλι την υπηρεσια ειτε με τον ιδιο ειτε με αλλο αριθμο, ΤΙΜ ομως παντα.....καμια κομπινα δεν εχει ακουστει πισω απο το ολο εγχειρημα...δεν υπαρχουν κρυφες χρεωσεις η αλλοι λογαριασμοι....καποιος ανεφερε οτι η ΤΙΜ το εκανε λογο μικρου δικτυου, γιαυτο και δεν ακολουθουν αλλες εταιριες...η δομη στο δικτυο της ΤΙΜ ειναι τετοια, που επιτρεπει μεγαλη "παραμετροποιηση", και αλλαγες σε πακετα...ΠΧ, στα εταιρικα, η βοντα δεν μπορει να κανει δωρεαν ολες τις ενδοεταιρικες, οσο διαρκεια και να εχουν, γιατι δεν δεχεται υπηρεσιες, μονο οικονομικα πακετα.αναλογα, δεν μπορει να "κουμπωσει" υπηρεσια σαν το NON stop, τουλαχιστον οχι ακομα....διαφορες υπαρχουν πολλες στην δομη.γιαυτο αλλωστε ολες οι νεες υπηρεσιες πρωτα εβγαιναν απο ΤΙΜ-ΤΕΛΕΣΤΕΤ, και μετα ακολουθουσαν οι αλλες με διαφοροποιηση.... Χρονος που θα κοπει το νον-στοπ δεν εχει δοθει....δουλευει σαν υπηρεσια, κατι σαν το friends n family, στις συνδεσεις, η τα δωρεαν μηνυματα....αν κοπει σε 1-2 χρονια, αλλο αυτο, παντως συντομα οχι (ετσι ακουγεται δλδ...) και για τους απιστους θωμαδες, παρα πολλοι εχουν παρει τετοια πακετα, κανεις ομως δεν ειπε οτι χρεωθηκε παραπανω, η οτι δεν του δουλευει η υπηρεσια....τα ζευγαρακια εχουν γλιτωσει χρημα!
ALR Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Ως γνωστόν, η «Υπηρεσία Non – Stop» προσφέρει στους χρήστες της καρτοκινητής τηλεφωνίας F2G τη δυνατότητα απεριόριστων δωρεάν κλήσεων, απεριόριστης διάρκειας, προς έναν αριθμό ΤΙΜ της επιλογής τους, με κόστος εγγραφής � 3,50/30 ημέρες. Ωστόσο αυτή η υπηρεσία της ΤΙΜ υιοθετήθηκε και για σκοπούς εκτός του αρχικού σχεδιασμού και λογικής της (πραγματοποίηση κλήσεων πολλών συνεχόμενων ωρών, χρήση της κινητής τηλεφωνίας ως ανοιχτής ενδοεπικοινωνίας, κλπ.). Στο πλαίσιο αυτό και με γνώμονα τη διασφάλιση ευέλικτης επικοινωνίας για την πλειονότητα των χρηστών της υπηρεσίας Non-Stop του F2G (περισσότεροι από το 80% των χρηστών μιλούν λιγότερο από 500 λεπτά τον μήνα), η ΤΙΜ ανανεώνει τη συγκεκριμένη υπηρεσία και προσφέρει με το ίδιο κόστος των � 3,50/30 ημέρες, για όλες τις ενεργοποιήσεις της υπηρεσίας από 01/09/2005 και εφεξής: -ΔΩΡΕΑΝ κλήσεις προς έναν αριθμό ΤΙΜ της επιλογής του πελάτη, συνολικής διάρκειας 500 λεπτών/ 30 ημέρες και επιπλέον -ΔΩΡΕΑΝ 500 SMS προς τον ίδιο αριθμό, χωρίς καμία πρόσθετη χρέωση, υπερκαλύπτοντας έτσι ακόμα και τις ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας μίας μικρότερης ομάδας χρηστών της υπηρεσίας. Πηγή myphone.gr Τι λέτε για το νέο ;
bomberb17 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 H TIM μας εξαπατά για μια ακόμη φορά. Έδωσε τον τσάμπα χρόνο για 3 μήνες, αγοράσανε όσοι αγοράσανε το F2G και τώρα σου λέει "μεγάλε δε με συμφέρει, μίλα μόνο 500 λεπτά!". Απαράδεκτη για μία ακόμη φορά. Όσο για τα μηνύματα, άχρηστα θα είναι στους περισσότερους... Και το χειρότερο: το παρουσιάζει λες και μας χαρίζει ακόμα περισσότερα!!! Δεν ξέρω αν το θέμα θα πρέπει να πάει ακόμα και στην ΕΕΤΤ... EDIT: Η είδηση υπάρχει στο δελτίο τύπου του site της ΤΙΜ http://www.tim.com.gr/07_01_01_news.cfm?PageID=908 Όλο το καλοκαίρι η Non stop διαφημιζότανε συνέχεια από την ΤΙΜ και δεν θυμάμαι να έλεγε πουθενά ότι θα ισχύει μέχρι 1/9. Αν το είδε κανείς ας το πει αλλιώς πάμε για καταγγελία...
ALR Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Σε ανανέωση της δημοφιλούς «Υπηρεσίας Non – Stop» της νέας καρτοκινητής τηλεφωνίας F2G προχωρά η ΤΙΜ Ελλάς Η «Υπηρεσία Non – Stop» προσφέρει στους χρήστες της καρτοκινητής τηλεφωνίας F2G τη δυνατότητα απεριόριστων δωρεάν κλήσεων' date=' απεριόριστης διάρκειας, προς έναν αριθμό ΤΙΜ της επιλογής τους, με κόστος εγγραφής ? 3,50/30 ημέρες. Ωστόσο η πρωτοποριακή αυτή υπηρεσία της ΤΙΜ υιοθετήθηκε και για σκοπούς εκτός του αρχικού σχεδιασμού και λογικής της (πραγματοποίηση κλήσεων πολλών συνεχόμενων ωρών, χρήση της κινητής τηλεφωνίας ως ανοιχτής ενδοεπικοινωνίας, κλπ.). Στο πλαίσιο αυτό και με γνώμονα τη διασφάλιση ευέλικτης επικοινωνίας για την πλειονότητα των χιλιάδων χρηστών της υπηρεσίας Non-Stop του F2G (περισσότεροι από το 80% των χρηστών μιλούν λιγότερο από 500 λεπτά τον μήνα), η ΤΙΜ ανανεώνει τη συγκεκριμένη υπηρεσία και προσφέρει με το ίδιο κόστος των ? 3,50/30 ημέρες, για όλες τις ενεργοποιήσεις της υπηρεσίας από 01/09/2005 και εφεξής: ΔΩΡΕΑΝ κλήσεις προς έναν αριθμό ΤΙΜ της επιλογής του πελάτη, συνολικής διάρκειας 500 λεπτών/ 30 ημέρες και επιπλέον ΔΩΡΕΑΝ 500 SMS προς τον ίδιο αριθμό, χωρίς καμία πρόσθετη χρέωση, υπερκαλύπτοντας έτσι ακόμα και τις ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας μίας μικρότερης ομάδας χρηστών της υπηρεσίας Ας σημειωθεί ότι το F2G, με την Υπηρεσία Non Stop, προσφέρει σήμερα τη χαμηλότερη χρέωση για ομιλία στην ελληνική αγορά αλλά και τη χαμηλότερη χρέωση γραπτών μηνυμάτων, με σημαντική διαφορά από τον ανταγωνισμό, παραμένοντας το πιο καινοτομικό και ανταγωνιστικό προϊόν στην καρτοκινητή τηλεφωνία.[/quote'] Φίλε, πριν απο 2 πόστς , νομίζω το ίδιο πράγμα είπαμε Εγώ έχω να πώ το εξής . Ας σημειωθεί ότι η ΤΙΜ εξαπάτησε χιλιάδες πελάτες της που μέχρι προχθές έβλεπαν στην τηλεόραση : "Μίλα με το μωρό σου απεριόριστα" , τρέξαν να αγοράσουν το πακέτο , και τώρα από 24 ώρες τη μέρα , έχουν 15 λεπτά τη μέρα και πολύ τους είναι. Με λίγα λόγια η ΤΙΜ θεωρεί μαλ**** όλους τους πελάτες της .Τους κοροϊδεύει και υποτιμά ξεκάθαρα τη νοημοσύνη τους. Εγώ είμαι μέσα για καταγγελία όχι γιατί θέσαν κάποιο όριο , αλλά γιατί παρουσίαζαν το ΝΟΝ ΣΤΟΠ ώς υπηρεσία του νέου F2G και όχι ώς προσφορά. Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Ι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.