Προς το περιεχόμενο

Υπηρεσία ΤΙΜ - NonStop

io_ioanna

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και εγώ μια απ'τα ίδια.Πήρα F2G και έχω κάνει ήδη απόσβεση των χρημάτων αφού για 1 μήνα μιλάω με 4 ευρώ σε έναν αριθμό !

Δεν χρησιμοποιώ τις άλλες υπηρεσίες (μηνύματα και ομιλία) διότι δε με συμφέρουν μιας και ούτε μιλάω πολύ γενικώς,ούτε στέλνω πολλά μηνύματα.

Το non stop όμως είναι απλά,άπαιχτο.

Η ΤΙΜ για μια ακόμη φορά πρωτοπορεί !

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ego exo tim alla oxi f2g!to exei mia fili omos i opoia tous exei valei mesa aneta...o filos tis einai strato kai opos katalavainete oles tis skopies-agkaries-ktl ktl tis pernane sto tilefono!!!!

nai sash prepei na tin energopoieis kathe mina opou kai mporeis na allazei to noumero!

• Moderators
Δημοσ.

Tell me about it JiKL!:)

..oπως λεει και ο Soulman,ευτυχως που ειναι φθηνο το κοστος για την tim για τις κλισεις εντος του δικτυου της.Αλλιως...Θα την ειχε κατσει την βαρκα!Αλλα ξερουν πολυ καλα τι κανουν..

Δημοσ.

και το καλό για την ΤΙΜ (κακό για εμάς) είναι ότι τα μεγαθήρια δεν μπορούν να ακολουθήσουν διότι το δίκτυο τους δεν είναι μικρό σαν της ΤΙΜ αλλά τεράστιο!Φανταστείτε την cosmote να κάνει υπηρεσία ανάλογη της ΝΟΝSTOP.

θα χάσει πολλά φράγκα.

Δημοσ.

Έτσι είναι και σου δίνουν την εξήγηση ότι είναι υπηρεσία του Νέου πακέτου και όχι κάποια παρωδική προσφορά..Άρα..ελπίζουμε ότι θα είναι μόνιμη .

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
egw afto pou les to exw paratirisei kai palaiotera. exw kai syndesi cosmote kai palaiotera eixa kai vodafone. I poiotita tou ixou stin cosmote fainetai na einai i kalyteri. se TIM kai Vodafone mou fainetai idia (xeiroteri tis cosmote)... den einai twrino to kako..

ontos exo paratirisei oti me to F2G to sima einai kakisto.synexeia diakopes kai nomizo oti einai bug tou F2G.to exo testarei xrisimopoiontas tin idia syskevi ,akrivos sto idio meros.

apotelesma: me to F2G synexeia diakopes eno me symvolaio TIM itane mia xara!

Δημοσ.
ontos exo paratirisei oti me to F2G to sima einai kakisto.synexeia diakopes kai nomizo oti einai bug tou F2G.to exo testarei xrisimopoiontas tin idia syskevi ' date='akrivos sto idio meros.

apotelesma: me to F2G synexeia diakopes eno me symvolaio TIM itane mia xara![/quote']

Παραθέτω το email που έστειλα στην ΤΙΜ καθώς και την απάντηση:

-----Original Message-----

From: ...............

Sent: Monday, May 16, 2005 9:19 PM

To: CS

Subject: Φόρμα Επικοινωνίας

Μήνυμα από τον χρήστη του site με όνομα: ======================================================================

Στοιχεία χρήστη: ............

Εταιρία:

Διεύθυνση:

Τ.Κ.:

Πόλη:

----------------------------------------------------------------------

Ε-mail: ............. ======================================================================

Τηλέφωνο:

Κινητό: 693....... ======================================================================

Σχόλιο: Αγόρασα 2 πακέτα F2G για να κάνω χρήση της υπηρεσίας non-stop. H ποιότητα όμως της φωνής είναι ΚΑΚΙΣΤΗ και με συνεχείς διακοπές! Χρειάζεσαι να επαναλάβεις 2 και 3 φορές κάτι για να το ακούσει ο άλλος! Αυτά με σήμα πολύ καλό και δοκιμασμένο σε διαφορετικές περιοχές! Γιατί;;;;

.................................................................................

Αγαπητέ κύριε,

θα θέλαµε να σας ευχαριστήσουµε που επικοινωνήσατε µαζί µας µέσω της ηλεκτρονικής µας διεύθυνσης.

Σχετικά με το θέμα που θίγετε θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι είναι απαραίτητο να επισκεφθείτε κάποιο κατάστημα ΤΙΜ, για να πραγματοποιηθεί στις συσκευές σας έλεγχος από το service της ΤΙΜ.

Πληροφορίες (διευθύνσεις, τηλέφωνα) για τα καταστήµατα ΤΙΜ µπορείτε να ßρείτε στην ιστοσελίδα µας http://www.tim.gr , επιλέγοντας τα menu:

- ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

- ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΙΜ

και στο κάτω µέρος όπου αναγράφεται "Αναζήτηση ανά Περιοχή", "Αναζήτηση ανά Νοµό" επιλέγετε την περιοχή και τον Νοµό όπου επιθυµείτε .

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε πάλι μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής μας διεύθυνσης.

Με εκτίμηση,

..............

Έλεγχος των συσκευών και τρίχες..... Αφού οι (συγκεκριμένες) συσκευές που χρησιμοποιώ λειτουργούσαν άψογα με την cosmote που είχα!! Και λειτουργούν ακόμα αν αλλάξω SIM και βάλω κάποια άλλη! Εξάλλου το έχω δοκιμάσει και με άλλες 2-3 συσκευές! Οπότε δεν είναι θέμα συσκευής! Ούτε περιοχής είναι γιατί το πρόβλημα είναι το ίδιο σε όποια περιοχή και να είμαστε! Υποπτεύομαι ότι η TIM μείωσε κάπως την ποιότητα του σήματός της για τα F2G που χρησιμοποιούν nonstop για να εξασφαλίσει την απαιτούμενη χωρητικότητα γραμμών! Και άντε τώρα να πας στο κατάστημα ΤΙΜ και να τους πεις ότι η ποιότητα είναι κακή... Θα βάλουν το ένα να πάρει το άλλο, θα μιλήσουν λίγο και τελείωσε! Θα σου πουν ότι όλα είναι ΟΚ! (εντάξει όταν μιλάω για κακή ποιότητα δεν εννοώ ότι ακούς τον άλλο λες και μιλάς από το ράδιο των ταξί, αλλά ο ήχος πολύ συχνά κόβεται και ο άλλος πρέπει να πει κάτι 2 και 3 φορές για να τον καταλάβεις!)

Δημοσ.

Μηπως ειναι ευκολο να μου πειτε το κοστος για τιν αγορα ενος αρι8μου f2go;

Το ξερω οτι μπορω να το μαθω απο καταστηματα τις tim απλα ειδα το topic και σκεφτηκα οτι καποιοσ μπορει να μου πει

ευχαριστω

Δημοσ.
Μηπως ειναι ευκολο να μου πειτε το κοστος για τιν αγορα ενος αρι8μου f2go;

Το ξερω οτι μπορω να το μαθω απο καταστηματα τις tim απλα ειδα το topic και σκεφτηκα οτι καποιοσ μπορει να μου πει

ευχαριστω

ine 19 euro!!! ;-) ;-)

den thimame xrono omilias pou dinoun.

an den kano lathos ine 9euro.

• Moderators
Δημοσ.
Παραθέτω το email που έστειλα στην ΤΙΜ καθώς και την απάντηση:

Έλεγχος των συσκευών και τρίχες..... Αφού οι (συγκεκριμένες) συσκευές που χρησιμοποιώ λειτουργούσαν άψογα με την cosmote που είχα!! Και λειτουργούν ακόμα αν αλλάξω SIM και βάλω κάποια άλλη! Εξάλλου το έχω δοκιμάσει και με άλλες 2-3 συσκευές! Οπότε δεν είναι θέμα συσκευής! Ούτε περιοχής είναι γιατί το πρόβλημα είναι το ίδιο σε όποια περιοχή και να είμαστε! Υποπτεύομαι ότι η TIM μείωσε κάπως την ποιότητα του σήματός της για τα F2G που χρησιμοποιούν nonstop για να εξασφαλίσει την απαιτούμενη χωρητικότητα γραμμών! Και άντε τώρα να πας στο κατάστημα ΤΙΜ και να τους πεις ότι η ποιότητα είναι κακή... Θα βάλουν το ένα να πάρει το άλλο' date=' θα μιλήσουν λίγο και τελείωσε! Θα σου πουν ότι όλα είναι ΟΚ! (εντάξει όταν μιλάω για κακή ποιότητα δεν εννοώ ότι ακούς τον άλλο λες και μιλάς από το ράδιο των ταξί, αλλά ο ήχος πολύ συχνά κόβεται και ο άλλος πρέπει να πει κάτι 2 και 3 φορές για να τον καταλάβεις!)[/quote']

Δεν μπορω να πως το σημα ειναι και το καλυτερο δυνατο(δοκιμασμενο σε πολλες περιοχες στην βορεια Ελλαδα)αλλα με τιποτα δεν ειμαι στην κατασταση που περιγραφεις("..2 και 3 φορές για να τον καταλάβεις!")

Strange..glare.gif

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...