Προς το περιεχόμενο

Υπηρεσία ΤΙΜ - NonStop

io_ioanna

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει ενεργοπoιήσει κανείς την υπηρεσία NonStop? Ήθελα να ρωτήσω αν το νούμερο του κινητού που θα δηλώσω για τις δωρεάν κλήσεις πρέπει να δηλώσει και αυτό το δικό μου νούμερο ή μπορεί να δηλώσει κάποιο άλλο. Ξέρει κανείς?

Ευχαριστώ.

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Έχει ενεργοπoιήσει κανείς την υπηρεσία NonStop? Ήθελα να ρωτήσω αν το νούμερο του κινητού που θα δηλώσω για τις δωρεάν κλήσεις πρέπει να δηλώσει και αυτό το δικό μου νούμερο ή μπορεί να δηλώσει κάποιο άλλο. Ξέρει κανείς?

Ευχαριστώ.

Μπορεί να δηλώσει και άλλο νουμερο..

Δημοσ.

Apo oti exo katalabei ....

oxi DEN xriazontai na to dilosoun kai oi dio to noumero!! Autos pou tha exei profanos TIM F2G tha prepei na to dilosei mono kai to non-stop isxiei fisika MONO otan kai o allos exei TIM arithmo. (Oxi F2G kai o allos, opiondipote TIM arithmo sindesi i kartokiniti)

O allos ean exei F2G mporei na dilosei ean epithimei allon arithmo kai oxi ton diko sou!

Δημοσ.

Μια ερώτηση για να καταλάβω: Εγώ θέλω να μιλάω συνέχεια με ένα συγκεκριμένο άτομο. Αν πάρω F2G και πάρει και αυτός F2G και δηλώσω τον αριθμό του, το μηνιαίο κόστος μου θα είναι μόνο 3,5Ε;;; Και ας μιλάω 24 ώρες 24ωρο συνέχεια;; Μήπως υπάρχει καμιά "κρυμμένη" χρέωση;; Το έχει δοκιμάσει κανείς;

Δημοσ.
Μια ερώτηση για να καταλάβω: Εγώ θέλω να μιλάω συνέχεια με ένα συγκεκριμένο άτομο. Αν πάρω F2G και πάρει και αυτός F2G και δηλώσω τον αριθμό του, το μηνιαίο κόστος μου θα είναι μόνο 3,5Ε;;; Και ας μιλάω 24 ώρες 24ωρο συνέχεια;; Μήπως υπάρχει καμιά "κρυμμένη" χρέωση;; Το έχει δοκιμάσει κανείς;

Δεν υπάρχει καμιά κρυφή χρέωση...

Δημοσ.
Πολυ καλο...Απορω πως συμφερει την ΤΙΜ.... :grin: :grin: :grin:

Το κόστος για μία κλήση εντός του ίδιου δικτύου είναι ελάχιστο για την κάθε εταιρεία... Σε σχέση με ότι θα της αποφέρει η διαφήμηση, η αύξηση των νέων συνδέσεων και τα έσοδα από την χρήση των υπολοίπων υπηρεσίων, το κέρδος προβλέπεται να είναι μεγάλο.

Δημοσ.

egw pantws pira f2g mono kai mono gi afti tin prosfora :)

den yparxei kammia kryfi xrewsi. oreksi na exeis na milas.

ennoeitai pws einai 3.5 evro + 19% fpa, opote 4.165 kai isxyei gia 30 meres. meta tis 30 meres alla 4.165 k.o.k.... kai mporeis kathe mina na allazeis ton arithmo ston opoio tha exeis dwrean kliseis.

Δημοσ.

Λοιπόν μια ερώτηση για όσους πήραν αυτή την προσφορά... Πήρα και εγώ 2 κάρτες F2G και ενεργοποίησα την υπηρεσία από τον ένα αριθμό προς τον άλλο. Το πρόβλημα είναι ότι η ποιότητα της φωνής είναι ΚΑΚΙΣΤΗ. Και με πολλές διακοπές. Είχα cosmote και μίλαγα πεντακάθαρα αλλά τώρα πρέπει να πεις κάτι 2 και 3 φορές να το καταλάβει ο άλλος!! Σήμα έχει αρκετά καλό (4/5 κουτιά και στα 2 κινητά). Το έχω δοκιμάσει σε διαφορετικές περιοχές οπότε δεν πρέπει να είναι θέμα κάποιας κυψέλης. Υποψιάζομαι ότι είτε αρχίζει και υπερφορτώνεται το δίκτυο λόγω μαζικής εισροής πελατών είτε ότι για να κρατήσουν διαθέσιμες γραμμές από την (πολύωρη) χρήση του non stop (ο καθένας τώρα θα μιλάει με τις ώρες!!!) μειώνουν την ποιότητα της γραμμής αν ενεργοποιήσεις την υπηρεσία! Έχει τύχει κάτι ανάλογο και σε άλλον που χρησιμοποιεί nonstop;

Δημοσ.

egw afto pou les to exw paratirisei kai palaiotera. exw kai syndesi cosmote kai palaiotera eixa kai vodafone. I poiotita tou ixou stin cosmote fainetai na einai i kalyteri. se TIM kai Vodafone mou fainetai idia (xeiroteri tis cosmote)... den einai twrino to kako..

• Moderators
Δημοσ.

F2g και γω μονο και μονο γι αυτην την προσφορα..Το χω εδω και ενα μηνα περιπου και το χω ξεσκισει(..θα σας παρω τα λεφτα πισω!)Μαλιστα πηρα και μια καρτα στους γονεις μου για να επικοινωνουμε.Το κοστος οπως ακριβως τα λεει ο Physics_Rulez.Συμφερει με χιλια..!Η tim εχει υπηρεσια 2 σε 1,αρκει να την υποστηριζει το κινητο σου.(..στην δικια μου περιπτωση,ευτυχως ειχα μια extra συσκευη)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...