The_player Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Tελικα βαλτωσε και αυτο το θεμα.... Τι να πω βρε παιδια εχουμε ενα τροπο να τα διακομωδουμε ολα τελικα....Μακρι το παιδι το συγκεκριμενο να εχει ορεξη και να τα καταφερει.....εγω για αλλο λογο το ανοιξα το θεμα αλλα οπως ειναι λογικο παλι ξεφυγε....
LL_NEO Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Ρε συ,τι δόλωμα βάζεις και τσιμπάνε έτσι; Κάτσε ρε Μάριε αν πω όλα τα μυστικά της δουλειάς και αν δώσω και την Προεδρική Συλλογή, ε τότε τι πρόεδρος θα είμαι;
marios1957 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 .... Παίχτη μου,ήταν καμένο εν τη γενέσει του το topic που άνοιξες.Κοίτα τι λες στην αρχή και -μαζί με όλους μας- ευχαρίστησε δημόσια το "Παρατρεχάμενο" που άφησε (ως τώρα) ανοιχτό το πορτάκι αυτής της παιδικής χαράς... .... Όχι άντρα μου,δεν θέλω να σου κλέψω τα μυστικά της δουλειάς,είσαι μοναδικός(και ανεπανάληπτος!).
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Νομίζω ότι αρκετά παίξαμε. Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.