Προς το περιεχόμενο

Εαν δεν ηταν αυτοι οι moderators....

The_player

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προς LL_NEO .

Πρεπει ν'αστειευεσαι οταν μιλας για ευγενεια ,σπασαρχιδες κλπ κλπ.. ετσι ?

Και οχι , η Πασχαλιά ΔΕΝ φοβαται την καθαριοτητα και γι'αυτο και δεν φοβαται και να μιλησει.. κε Κουγια ;-)

Προς Μαριο1957 .

Μην αγχωνεσαι οτι η υποφαινομενη θα μασησει απο οτι λεει ο αποπανω σου.

Δυστυχως (για μενα) εχω απιστευτη ανεκτικοτητα οταν εκτιμω και συμπαθω καποιον ( απο την συνολικη παρουσια του) και αυτο μου βγαινει σε κακο γιατι αδυνατω να χωσω ωστε να ερθει στα ισα του ..:wink:

Προς Ναιτγουλφ.

Σου εχουν δωσει την εντυπωση τα φορουμ οτι ειναι ανεπισημα ρινγκς και οποιος εχει στρες η νευρα μπαινει και γυρναει στα τοπικς χωνοντας τα σε οποιον βρει μπροστα του ?

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

akousa klikaria eida kai to onoma mou pio pano kai mazeftika kai go :P

vasika thimame otan eixa protompei itan pio afstiro to moderation (nai xristina oti mou eixes riksei proidopiisi(tote pou eixame :P)akoma to krataw :P)

thimame den eixe 7imera miniea kai tetia...kopsei kefali mia kai ekso :P

Δημοσ.

όντως τελικά το bantron που είχε βάλει ο HAL έδωσε ένα τόνο ντιντίδικο στο forum.

ΜΠΑΝ δε μπάσταρντς μια και έξω να γουστάρουμε αμα λάχει να 'ουμε.

Όσον αφορά την "La klikaria", dark έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαδικασίες για το έμβλημα και το οργανωτικό πλαίσιο της οργάνωσης :P :P :P

Δημοσ.

Προς Ναιτγουλφ.

Σου εχουν δωσει την εντυπωση τα φορουμ οτι ειναι ανεπισημα ρινγκς και οποιος εχει στρες η νευρα μπαινει και γυρναει στα τοπικς χωνοντας τα σε οποιον βρει μπροστα του ?

ti sou edwse authn thn entupwsh?Den eipa kati tetoio...

Eipa oti isws katalabainw kapoion mod an exei neyra gia diaforous logous.

Otan sthn mpenei kapoios, kai den ton exeis mprosta sou gia suzhthsh, kai bariesai ta polla polla, tou trabas ena ban kai exeis hsuxo to kefali sou.

Auth einai h apopsh mou apla.

Den eipa oti edw einai ring kai 8a prepei na tsakw8oume me ton ka8ena pou 8a mas thn mpei...epeidh exoume neyra ktl...

Δημοσ.
...Otan sthn mpenei kapoios, kai den ton exeis mprosta sou gia suzhthsh, kai bariesai ta polla polla, tou trabas ena ban kai exeis hsuxo to kefali sou....

lol,έτσι δεν το είχα σκεφτεί ποτέ,μου έβαλες ιδέες,θέλω να γίνω mod(άμα ...μεγαλώσω),φέρτε μου κατουρημένες ποδιές να γλύψω...

Δημοσ.

Nαιτγουλφ δεν το διατυπωσες ετσι την πρωτη φορα, και επειδη δεν επαιζε τετοια περιπτωση ,απλα απαντησα σε οτι διαβασα :)

Marios1957 εγω το εχω σκεφτει αλλα για αυτον ακριβως τον λογο δεν θα ηθελα να γινω ποτε μοντ .

Τι μου φταιει ο αλλος να ξεσπασω πανω του (ακομα και αν παει γυρευοντας?)

Δημοσ.
Nα κανω την αρχη λοιπον....εξαλλου δεν ντρεπομαι :)

Θα Προτεινα στο Music forum τον The Boy from Salina..

ειναι τακτικο μελος ξερει απο μουσικη ...και ειναι σοβαρος...

Πιστευω πως θα αντεχε το φορτιο...

vasika tha ithela kai egw na mai ekei :) Alla dystyxws eimai kainourgios sto forum kai auto einai meiwn gia mena :(

Mallon argotera...!

Asxoloumai poly me thn mousiki kai eimai poly antikeimenikos paroti eimai fan ths metal :) Latreuw thn rock -perissotero vevaia thn metal- kai alla eidh.... Gi'auto allwste yphrksa gia kapoio diasthma mousikos paragwgos se enan topiko stathmo :)

Kalytera argotera. Mias kai twra den leei na ginw, mias kai den exw arketo xrono na mai mesa :) Otan valw adsl kai perasw -epitelous- foititis tha poume kai gia mena :D

Δημοσ.
Στείλε τα στοιχεία σου στον HAL για να μη σε ξεχάσει όμως και να καπαρώσεις τη θέση

kalytera argotera :)

Vasika, den yparxei HAL sto forum. :) Mhpws einai me allo nick h den yparxei katholou ? :razz: An den mporeis na peis, steile mou PM :grin:

Edit:

Entaksei ton vrhka :) Eplizw na ginei kati :-|

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...