paschalia Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Προς LL_NEO . Πρεπει ν'αστειευεσαι οταν μιλας για ευγενεια ,σπασαρχιδες κλπ κλπ.. ετσι ? Και οχι , η Πασχαλιά ΔΕΝ φοβαται την καθαριοτητα και γι'αυτο και δεν φοβαται και να μιλησει.. κε Κουγια ;-) Προς Μαριο1957 . Μην αγχωνεσαι οτι η υποφαινομενη θα μασησει απο οτι λεει ο αποπανω σου. Δυστυχως (για μενα) εχω απιστευτη ανεκτικοτητα οταν εκτιμω και συμπαθω καποιον ( απο την συνολικη παρουσια του) και αυτο μου βγαινει σε κακο γιατι αδυνατω να χωσω ωστε να ερθει στα ισα του ..:wink: Προς Ναιτγουλφ. Σου εχουν δωσει την εντυπωση τα φορουμ οτι ειναι ανεπισημα ρινγκς και οποιος εχει στρες η νευρα μπαινει και γυρναει στα τοπικς χωνοντας τα σε οποιον βρει μπροστα του ?
LL_NEO Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Στραβής ψ\/\//\|-|ς της φταίνε οι τρίχες έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι.
Dark_son20 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 akousa klikaria eida kai to onoma mou pio pano kai mazeftika kai go vasika thimame otan eixa protompei itan pio afstiro to moderation (nai xristina oti mou eixes riksei proidopiisi(tote pou eixame )akoma to krataw ) thimame den eixe 7imera miniea kai tetia...kopsei kefali mia kai ekso
LL_NEO Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 όντως τελικά το bantron που είχε βάλει ο HAL έδωσε ένα τόνο ντιντίδικο στο forum. ΜΠΑΝ δε μπάσταρντς μια και έξω να γουστάρουμε αμα λάχει να 'ουμε. Όσον αφορά την "La klikaria", dark έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαδικασίες για το έμβλημα και το οργανωτικό πλαίσιο της οργάνωσης :P
N1ghtW0lf Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Προς Ναιτγουλφ. Σου εχουν δωσει την εντυπωση τα φορουμ οτι ειναι ανεπισημα ρινγκς και οποιος εχει στρες η νευρα μπαινει και γυρναει στα τοπικς χωνοντας τα σε οποιον βρει μπροστα του ? ti sou edwse authn thn entupwsh?Den eipa kati tetoio... Eipa oti isws katalabainw kapoion mod an exei neyra gia diaforous logous. Otan sthn mpenei kapoios, kai den ton exeis mprosta sou gia suzhthsh, kai bariesai ta polla polla, tou trabas ena ban kai exeis hsuxo to kefali sou. Auth einai h apopsh mou apla. Den eipa oti edw einai ring kai 8a prepei na tsakw8oume me ton ka8ena pou 8a mas thn mpei...epeidh exoume neyra ktl...
marios1957 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 ...Otan sthn mpenei kapoios, kai den ton exeis mprosta sou gia suzhthsh, kai bariesai ta polla polla, tou trabas ena ban kai exeis hsuxo to kefali sou.... lol,έτσι δεν το είχα σκεφτεί ποτέ,μου έβαλες ιδέες,θέλω να γίνω mod(άμα ...μεγαλώσω),φέρτε μου κατουρημένες ποδιές να γλύψω...
paschalia Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Nαιτγουλφ δεν το διατυπωσες ετσι την πρωτη φορα, και επειδη δεν επαιζε τετοια περιπτωση ,απλα απαντησα σε οτι διαβασα Marios1957 εγω το εχω σκεφτει αλλα για αυτον ακριβως τον λογο δεν θα ηθελα να γινω ποτε μοντ . Τι μου φταιει ο αλλος να ξεσπασω πανω του (ακομα και αν παει γυρευοντας?)
-nick- Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Oi mod einai san tous mpatsous. "Cops, are everywhere these days. But is there ever a cop when you need one? no. " j/k
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 pateras kai gios : pateras: paidi mou ti thes na gineis otan megaloseis ? gios: mod tou insomnia ! ! !
N1ghtW0lf Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 θέλω να γίνω mod(άμα ...μεγαλώσω) ki allo??? LOOL!!! no offense file mou
Oberon Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Nα κανω την αρχη λοιπον....εξαλλου δεν ντρεπομαι Θα Προτεινα στο Music forum τον The Boy from Salina.. ειναι τακτικο μελος ξερει απο μουσικη ...και ειναι σοβαρος... Πιστευω πως θα αντεχε το φορτιο... vasika tha ithela kai egw na mai ekei Alla dystyxws eimai kainourgios sto forum kai auto einai meiwn gia mena Mallon argotera...! Asxoloumai poly me thn mousiki kai eimai poly antikeimenikos paroti eimai fan ths metal Latreuw thn rock -perissotero vevaia thn metal- kai alla eidh.... Gi'auto allwste yphrksa gia kapoio diasthma mousikos paragwgos se enan topiko stathmo Kalytera argotera. Mias kai twra den leei na ginw, mias kai den exw arketo xrono na mai mesa Otan valw adsl kai perasw -epitelous- foititis tha poume kai gia mena
LL_NEO Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Στείλε τα στοιχεία σου στον HAL για να μη σε ξεχάσει όμως και να καπαρώσεις τη θέση
Oberon Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Στείλε τα στοιχεία σου στον HAL για να μη σε ξεχάσει όμως και να καπαρώσεις τη θέση kalytera argotera Vasika, den yparxei HAL sto forum. Mhpws einai me allo nick h den yparxei katholou ? :razz: An den mporeis na peis, steile mou PM :grin: Edit: Entaksei ton vrhka Eplizw na ginei kati :-|
Dark_son20 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 OMG LL_NEO xtipisame fleva :P :P :P :P :P and Oberon stop spamming...its not offtopic here
LL_NEO Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Ναι ναι ναι μετά τους γνωστούς άγνωστους ο Πρόεδρος LL_NEO ανακάλυψε νέο ταλέντο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.