Προς το περιεχόμενο

Εαν δεν ηταν αυτοι οι moderators....

The_player

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Για να μην υπάρχει καμία απορία:

Οι φήμες περί ύπαρξης τραπεζικού λογαριασμού και υψηλού αντιτίμου είναι πέρα ως πέρα αληθείς και οποιαδήποτε συζήτηση για "ικανότητες" είναι χωρίς νόημα. Για περισσότερα απευθυνθείτε σε εμένα ή στον Hal9000 με pm και μόνο.

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ήταν αναμενόμενο να έρθει το link για το αιώνιο ερώτημα "Πώς μπορώ να γίνω moderator". Τυχαίο είναι ότι ήρθε από τον paredwse... ;-)

Για mods καλό θα ήταν να επιλέγονται σκληροί και αμείλικτοι χρήστες, μιας και έχει εκτραχυνθεί το forum ουκ ολίγες φορές τώρα τελευταία... Συνεπώς χρειαζόμαστε γρήγορους και απόλυτα αποτελεσματικούς mods που δεν σηκώνουν μύγες στα σπαθιά τους... Επίσης καλό είναι οι mods να έχουν avatars που προκαλούν τον τρόμο... christina... για ποιά χτυπά η καμπάνα... ;-)

Σοβαρά τώρα, αξιόλογοι χρήστες υπάρχουν πολλοί. Στα λίγα χρόνια που παρακολουθώ το forum, αν και δεν γράφω πολύ..., έχω ξεχωρίσει Dark_Son20, random, Highlander, Γιάννης__(Platano), epote, ll_neo (αν και η κόντρα με το "σκύλο" παίρνει διαστάσεις... lol), boomboom και φυσικά οι γυναίκες του forum (είναι λίγες... αλλά έχουν πολλούς να τους προσέχουν). Συγνώμη αν ξεχνάω κανέναν... Έχουμε γίνει πολλοί...

Αυτά τα ολίγα

;-)

Δημοσ.

Eξαλλου Ουδεις αναντικαταστατος.....Και φωνη Λαου οργη Θεου.....:)

Νομίζω ότι έχει καταστεί πολλές φορές σαφές ότι ο HAL είναι ο μόνος που έχει το δικαίωμα επιλογής moderator με βάσει τα δικά του κριτήρια. Και για να το πούμε και με οικονομικούς ρόλους, απαρτίζει όλο το μετοχικό του Insomnia και επομένως δικαίως αποφασίζει "σόλο" για τα διοικητικά. Αλοίμονο αν άρχιζε να υποκύπτει σε τέτοιου είδους πιέσεις.

Αν μου έδινε και 120ΜΒ στον dedicated server για να ανεβάσω τη συλλογή της Μονικούλας μου θα ήταν τέλειος, αλλά τι να τον κάνουμε;

Μάριε, ζήτησε ο epote να βγει επειδή δεν προλάβαινε, καλά δεν προσέχεις; Γέρασες :razz:

Δημοσ.

Καλα για τον Ηal εννοειται.....αλλα καλο δεν ειναι να πουμε και εμεις μια αποψη..>?

Παντως o Γιαννης_Platano πιστευω οτι δεν θα το αντεχε να ειναι Moderator....δεν ειναι του τυπου του πιστευω.....:)

Δημοσ.
αλλα καλο δεν ειναι να πουμε και εμεις μια αποψη..>?

Κοίτα σε ένα τόπικ που θα άνηκε στο παλιό Γενικό Μπλα Μπλά ενδεχομένως και ναι. Εκεί δλδ όπου η συζήτηση θα γινόταν απλώς για να γινόταν. Αλλά το εδώ section πάντα έχει μια πιο σοβαρή απόχρωση και η λόγικη του "κουβέντα να γίνεται" μάλλον δεν έχει θέση.

Χωρίς να θέλω να στην πω έτσι; Απλώς γνώμη μου

Δημοσ.
Στις "Κάρτες Γραφικών/Ήχου" θα ταίριαζε (μαζί με τον MY80$) ο Ailuros[/b'] hands down...

synfwnw kai epauksanw!!!

pisteuw einai adiko o ailuros na einai akoma senior member

Δημοσ.
...

Μάριε' date=' ζήτησε ο epote να βγει επειδή δεν προλάβαινε, καλά δεν προσέχεις; Γέρασες :razz:[/quote']

Εκτός του ότι έχεις δίκιο(ναι ρε,γέρασα,τρέχει τπτ;),ξέρεις ότι δεν έμπαινα και πολύ στα χωράφια του epote,θυμάσαι;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...