SOTIS Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Μήπως ξέρει κανείς πώς μπορώ να ενεργοποιήσω το rdc για τους clients από 2003server os ; Υπάρχει μια επιλογή στις καρτέλες των users αλλά δεν κάνει κάτι.....Αν πρέπει ο κάθε user να το κάνει από το pc του τι administrator είμαι, σωστά;
Japan Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Ti akrivos theleis na kaneis? Logika me afto pou les mporei o kathe user pou tou exeis energopoiisei to option afto na mporei px apo to spiti tou na kanei log on me to user name kai to password tou remotely. Chryssa
Meredoth Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Το rdc στα tabs τον users στο domain είναι για τον αν θα μπορούν να κανουν rdc, τώρα για τον client στα windows xp υπάρχει, στα win 2000 πρέπει να τον στήσεις είτε σε ένα ένα τα μηχανήματα είτε με deployment απο το DC σου. Το setup του είναι στο μηχάνημα του 2003 server x:\WINDOWS\system32\clients\tsclient\win32 οπού x του root partition του μηχανήματος. Τώρα αν μιλάς για το πώς το ενεργοποεις πάνω στο server στα system propertieς στο remote tab το ενεργοποιεις. Αλλίως στείνεις terminal server.
SOTIS Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 japan, θέλω απο το pc μου (εννοείται είμαι admin) να ενεργοποιώ το rdc για τους clients(με xp os) χωρίς να το κάνω σε κάθε pc ξεχωριστά απο το tab remote. Meredoth, Γίνεται με terminal server; το tab στην καρτελλα user δεν ενεργοποιει το rdc.... θέλει επιλογή απο την καρτέλλα remote
reb00t Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Αν έχεις Active Directory μπορείς με Group Policy να το ενεργοποιήσεις σε κάθε client. Υπάρχει και άλλος τρόπος χωρίς GP, μόλις θυμηθώ που τό είδα ή το έχω σώσει θα επανέλθω ...
Meredoth Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 japan' date=' θέλω απο το pc μου (εννοείται είμαι admin) να ενεργοποιώ το rdc για τους clients(με xp os) χωρίς να το κάνω σε κάθε pc ξεχωριστά απο το tab remote. Meredoth, Γίνεται με terminal server; το tab στην καρτελλα user δεν ενεργοποιει το rdc.... θέλει επιλογή απο την καρτέλλα remote[/quote'] Δεν θα το κάνεις σε κάθε PC ξεχωριστά από το tab remote. Μονο στο server θα το κάνεις. Στα client θα πρεπει να έχεις τον rdc client που αν είναι xp τον έχουν. To tab στην καρτελα του user δίνει στον user δικαωμα να κάνει rdc σε αλλα pc. Να ξέρεις όμως οτί αν δουλευεις με rdc μπορει να δουλευει μόνο ένας χρήστης επάνω στον server. Αν θες πάνω από εναν χρήστη πρέπει να βάλεις Terminal Server.
reb00t Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δοκίμασε και αυτό ... http://www.windowsdevcenter.com/pub/a/windows/2004/05/04/serverhacks_remote.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.