Str Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 (soz pou argisa na apantiso...) den vlepeis to refress rate mesa apo to paixnidi...alla ta XP eixan provlima kai se ola ta games vazane 60Hz RR (refres rate) afto fainotan apo to tremopaigma stin eisagogiki othoni (afto topragma pou kourazei ta matia sou... prepei na pate stis rithmiseis tis othonis MESA apo ta win (deksi click kai ta sxetika) kai kapou ekei mesa exei RR override kai na tou peite "otan mia efarmogi exei analisi 1024x768 (opos exo valei px ego to cs na trexei) na trexei me 85Hz (mexri ekei anevazei i othomi mou emena)" otan to ekana afto eida kai ta fps sto cs na anevainoun gia sigouria, edosa kai tin alli analisi sto RR override, 800x600 na trexei sta 100Hz, osa dld antexei i othoni mou, kai mesa sto game anevikan sta 100 ta fps... peisi ta net_graph 1, net_graph 2 kai net_graph 3 einai apla an thes na fainetai to bandwith kai diafores alles plirofories ektos tou vasikou pou einai ta fps... gia na min to ksexaso...to provlima me to RR sta winXP linetai me arketa tweek aplications opos to system mechanic kai polla alla pou den thimamai en kataklidi...den exei noima na vgazei to game 200 fps an i othoni trexei sta 100Hz giati tha ananeonetai kata 100 fores to sec outos i alliws (kai 500fps na edeixne to idio tha itan) apla anti gia 60 tha exete perissotera (osa ipostirizei to monitor sas)
puntakias Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 egw brika allo tropo. apenergopoihsa to vsync mesa apo to riva tuner kai amesos baresa 100ares! me to RR override 1024x768 eftase 85hz toso upostirizei h othonh mou!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.