puntakias Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 kserei kaneis na mou pei giati exw mono 60 fps? exw thn MSI 6600GT! To idio kai sto CZ!
Str Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 kati paizei me to cs kai to refress rate twn othonwn... stin arxi epaiza me 60fps, giati eixa 60Hz refress rate mesa sto game... otan ekana mesa apo windows refress rate override kai to piga 100 (tosa sikone sta 1024 i othoni mou) kateftheian anevike sta 100 kai ta frames per sec. to idio kai sto pc enos filou epomenws... den ftaiei i karta alla i othoni kai ta win me to gnosto provlima me ta refress rates.... to paixnidi leitourgei kapos: "e, afou outos i alliws vlepeis 60Hz, kai 200 na sou edina diafora de tha evlepes"... mpakalistiko alla afto to simperasme exo vgalei...
puntakias Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 egw douleuw 1024x768 85Hz! tha dokimasw na paiksw me to refress rate mpas kai kataferw kati! Thanks!
Oberon Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Counter Strike 1.6 rules!!! Aman me to 1.6 :-P Giati ta kala grafika theloune kai poly kalo h/y. A re pentium 4 sta 1800 arage tha anteksei cs ?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 To cs Source einai polu vari kai me X800xt kai palu psilokolaei...alla den sugrinete pia me kanena proigoumeno...alla ta exoume pei auta....ean den kano lathos mporeis na diorthoseis polla pragmata apo consola`...mexri kai to lag mou diorhose enas typas apo net...
puntakias Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 oti timi kai na tou dosw fps max panw apo 60 den anebenei! den mporw na katalabw ti ginetai!
Str Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 cl_weather 0 cl_minmodels 1 rate 9000 aftes einai merikes entoles pou to kanoun akoma pio elafri na paizei se AKOMA pio palious ipologistes (prepei na iparxoun kai alles, as mas tis pei kanenas pio empeiros na tis exoume mazemenes) oi parakato einai gia info mes sto game net_graph 1 einai ena diagramaki net_graphpos 1/2/3 einai i thesi tou fps_max xxx einai theoritika i entoli pou vazei "kofti" sta fps sou
puntakias Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 to net_graph kai graphpos tis kserw kai ta exw balei. Tou dinw fps_max 100 alla den anebenei panw apo 60. kamia allh idea kaneis?
Oberon Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 To cs Source einai polu vari kai me X800xt kai palu psilokolaei...alla den sugrinete pia me kanena proigoumeno...alla ta exoume pei auta....ean den kano lathos mporeis na diorthoseis polla pragmata apo consola`...mexri kai to lag mou diorhose enas typas apo net... nai ok ta kserw auta!! Alla gia na apodwsoune perissotero ta grafika den xreaizetai kala grafika kai kalo epeksergasth ? Panw apo 1800 paizei mia xara. Alla se 1800 oti kai na kaneis... den nomizwm, kollaei!
puntakias Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Ontos mesa apo to paixnidi pws blepeis to refress rate? Re su Str den mas les kai emas pws eides?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.