Προς το περιεχόμενο

Internet cafe Game licences kai ales apories :)

Dark_son20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

TFT οθόνες να βάλει το πολύ 4... Είναι πάρα πολύ καλές (καλύτερες από CRT όσων αφορά την ακτινοβολία και το κούρασμα των ματιών) αλλά δυστυχώς σκοτεινές και η απόκριση τους όχι η επιθυμητή για παιχνίδια αν και τώρα τελευταία έχουν βγει κάτι οθόνες 17-19" με 8ms. CRT τουλάχιστον καμιά 40-45αριά. 1000mbit όπως και δήποτε. Σκληρούς μπορεί να βάλει και πιο μικρούς για εξοικονομία λόγω που καλύτερα είναι να μπει fileserver...

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

skeptomai ki egw gia anoigma internet cafe

th theoreite kalh kinhsh ?

ti kefalaio xreiazomai gia ena kalo mesaiou megethous magazi ?

paizoun tipota epidothseis ?

apo oti eida parapanw legate gia linux .......

Egw exw gnwseis mono apo win lan .... tha vgalw akrh ?

eyxaristw

Δημοσ.

Sygnomi kiolas re paidia gia olous osous grapsane gia 1000ari diktyo se netcafe siga mhn baloun kai optikes.Edw sto b&b sto pagrati me kamia 150aria pc mesa 100ari exoun kai sto intersport 100ari exoun me 70pc.To basiko gia kapoion pou tha anoiksei kati tetoio einai to kostos kai o kosmos na einai eyxaristhmenos diladi oxi na balei 10ari p.x. gia na exei xamilo kostos alla kanenas na mhn mporei na paiskei alla oute na balei kai xiliari gia na ayksithei to kostos kai sthn ousia na paei xameno giati me to 100ari einai plires kalimenos (to 100ari tha xreiastei mono se periptwsh pou einai ston server ta paixnidia kai ta trabane apo ekei ta termatika pragma to opoio den exw dei se kanenan netcafe na exei ylopoihthei).Oso gia ta paixnidia kai ta lisence k.t.l. pite mou kai emena pou brikate internet cafe me gnhsio game gia na paw na to dw giati se osa exw paei ola copies einai to mono pou exoun gnhsia einai ta windows.Oi game servers pou exoun merika netcafe einai oxi gia na trabane ta paixnidia apo aytous ta termatika alla sthn ousia apla exoun sikomenes pistes apo diafora games p.x. CS,MOhaa,Callofduty k.t.l. gia na mhn xreiazonte oi pelates otan kathonte na sikonoun aytoi server gia na paiksoun me thn parea tous.Ola ayta ta lew giati to exw psaksei poly gia enan filo pou anoikse netcafe kai paei arketa kala kai giati allo enas filos douleyei se mia etereia h opoia kanei ayth thn douleia na stinei netcafe.

Oso gia thn grammi ypologiste 1mbit ana 15pc etsi oste se periptwsh pou mpoune kai oi 15mesa na mhn exoun problhma.Alla tha prepei kapoios na skeftei oti oi pio polloi sta netcafe (pitsirikades basika) paizoun lan cs opote se ena magazi me 60pc p.x. den tha einai kai oi 60 sto internet sigoura oi 30 tha einai se lan mono.

Δημοσ.

Den thymame thn onomasia ths etereias einai sto pagrati ama einai tha rotiso to palikari kai tha sou stilw p.m.An kai apo oti mou exei pei paizei ligo gdarsimo apo sygkekrimenes etereies.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...