Προς το περιεχόμενο

Pinnacle PCTV Pro & προβλημα με διαφημισεις !

myst77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια εχω τη παραπανω καρτα

οταν κανω capture μια ταινια απο TV πως γινεται να σταματαει μονο του στις διαφημισεις;

ειτε με το προγραμμα της pinnacle ειτε με το WinDVR

μπορει να καταλαβει ποτε ξεκινουν οι διαφημισεις και ποτε σταματουν ;

Δημοσ.

φίλε ενδιαφέρον αυτο που λές.

Μπορει να πώ βλακεία...

Αλλά το πρόγραμμα της pinnacle συνεργάζεται με κάποια site που εχουν το προγραμμα της TV και δίπλα απο τα προγράμματα έχουν ενα κωδικό αριθμό.

Πιθανόν λοιπόν να μπορεις να γράφεις το πρόγραμμα σύμφωνα με των κωδικό του, αρα θα μπορούσε με αυτή την λογική να σταματάει στις διαφημίσεις?

Είπα κατι τρελό?

Απλά το πήρα λογικά το θέμα.

Καποιος που ξέρει σίγουρα ας δώσει φώτα.

Δημοσ.

νομιζω μπορει να ισχυει αυτο που λες

αλλωστε γινοταν και σε ελληνικα καναλια και VHS video

κανεις αλλος βοηθεια για αυτα που ρωτησα;

Δημοσ.

Παλιά το video recordes ανίχνευαν πότε το λογότυπο του σταθμού εξαφανίζεται για να σταματήσει η εγγραφή. Τώρα όμως οι τηλεοπτικοί σταθμοί βάζουν λογότυπο και στις διαφημήσεις. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι ανάλογο για υπολογιστές. Που να ανιχνεύει δηλαδή την απουσία του λογότυπο του σταθμού.

Δημοσ.

Αυτο που γνωριζω ειναι πως εχει να κανει με την τεχνολογια εκπομπης των σταθμων. Οταν ξεκινουν διαφημισεις εκπεμπεται καποιο σημα στην αρχη και το τελος τους και ετσι τα recorders (απο VHS ακομα εποχη) δεν κατεγραφαν. Το θεμα ειναι ομως, πως στην ελλαδα μαλλον δεν ισχυει αυτη η τεχνολογια... εδω ακομα stereo δεν εκπεμπουν...

Αν εχω καπου λαθος, διορθωστε με, μιας και εγω δεν ειμαι σιγουρος...

Δημοσ.

tmpgenc mpeg editor. gia na koveis tis diafhmiseis eukola kai grhgora.

ayto pou les mallon upervolika apithano mou fainetai na yparxei.--allwste tha υπαρχουν και πολλά προβλήματα bugs κλπ που το καθιστουν αδυνατο να γινει--κατα τη γνώμη μου πάντα--

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...