Προς το περιεχόμενο

Hip Hop Culture Sets Fire In Your Brainz

Malkolm^X

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
den mou arkei to flow re c.an mou arkouse mporei na akouga kai zwntanous nekrous as poume h' bourliwti!

Σε αυτό συμφωνώ μαζί σου.

Για αυτό γουστάρω πολύ την Doggmother που και φοβερό στίχο έχει και γενικά προσεγμένες παραγωγές αν και ψιλό underground...

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

]nick[ apo to kainourio twn Looptroop akousa merika kommatia.pros to parwn akouw merikous diskous pou mou pasaran kati filarakia.ananeothike to iliko mou tha sou pw ti kainourio exw se minima giati einai polla.

oi paragwgoi pou a3izoun einai polloi.egw proswpika de goustarw na dwsw respect ston dre (twra tha mou peite "xestike" alla tespa).gia mena enas apo tous korifeous paragwgous einai o elp (an thimaste tous kapote company flow?).to paidi mono tou exei anadixthei se korifea hip hop proswpikotita.panta kata tin tapini mou apopsi!

paidia gia tin dogmother exw akousei polla alla i alithia einai pos den exw endiaferthei.isws malakia mou.egw logw kai katagwgis eimai poromenos me Psychodrama.opios thelei deigma apo to sigrotima auto na mou to pei.ta atoma apla kanoun mathimata mcing!!

Δημοσ.

malkom^x paizoun kommatia ths Doggmo sto hiphop.gr an 8es.

dinw respect ston Dre gia olh th fash twn NWA kai meta alla h megalh adynamia mou einai

o Premier pou anaferei o ]nick[ .Mazi me to guru afhsane apisteuto stigma sthn mousikh genika. Giati opws leei kai h ypografh mou...

Δημοσ.

indian to 3erw oti exei sto hiphop.gr apla den me politrabouse na katebasw kati apo ekei.thanx pantws bro.oso afora to dre.respect ston dre twn nwa.to atomo pou kanei paragwges twra kai "rapparei" den to anagnwrizw.kai fisika respect se guru.yparxoun atoma pou a3izoun poli perissotero sebasmo omws!

Δημοσ.

Yparxoun polloi sigoura malcom alla kapoia stigmh kollas me kapoious ligo pio poly logw kapoiwn kommatiwn kai me logw tou timing pou ta akous...Alla auto einai ena allo megalo 8ema...

Δημοσ.

eidika sto timing pou aneferes exeis poli dikio filarako:)yparxoun periodoi tis zois mou pou oi sinthikes me kanoun na kolaw me kati sigkekrimeno epeidi etsi niwthw!

Δημοσ.

malkom tha sou dwsw ena poly aplo examble...prwth synaulia Public Enemy sthn pswrokwstaina kai prwto live tou Guru ston lycabetus hill (sic).Tote pou oloi psaxname ti paizei me to rap&hip hop sthn Ellada kai apla den briskame...SHOCK!!!trelo sok & deos.

Oi prwtes gnwrimies metaksy twn hiphop fan metaksy mas kai oi prwtes symfwnies gia groupakia.Pws meta na mhn anatrixiazw me Guru kai na mhn parw ola ta diskakia twn Gangstarr.Gia Public ti na prwtopw...

Δημοσ.

Re paidia ti sxesi exei i elada me to hip hop? Diladi... Apo pou kai ws pou kai apo pote oi elines mporouna na bgaloune mousikes opws i hip hop? Me pio upobathro kai pia koultoura?

OLA ma OLA einai antigrafes. Kanena proswpiko style , akoma kai oi loopes pou xrisimopoioune einai klemenes. Milame ta atoma kanoune mousikes gia 13axrona pou theloune na tin doune ligo mages. (oxi oti autoi pou kanoune tis mousikes den prospathoune na tin doune kakoi)

Trelenomai otan akouw gia hip hop kai o kosmos anaferetai se elinika siggrotimata/crews.... (na ta pei o theos crews)

Δημοσ.

Den eipe kaneis kati tetio.Apla polla pragmata exoune sxesi kai me tin koultoura kai to lifestyle kapoiwn lawn... kai i eliniki pragmatikothta apexei polly apo tin hip hop culture.

Kai gia auto ton logo apexei kai to "eliniko hip hop" para polly apo tin hip hop.

Gia fantasou ton gangstarr na prospathisei na to girisei aliws kai na prospathisei na bgalei eliniki mousiki kai na peksei mpouzouki ... tha einai mia pliris apotuxia.

Den lew oti den uparxei hip hop cultura stin elada. Apla einai akoma se polly prooro stadio gia na mporesei na bgalei original kalytexnes. Kiriws oi epiroes mas proexontai apo to eksoteriko, media, kai oxi apo katastaseis pou bionoume kathimerina.Plus twra teleutaia exei arxisei na ginetai kai moda.

Δημοσ.

File HexStatic tha diafonisw giati to hip-hop h rap kai genika h mousikh den paizei analoga

me tis xwres kai ta merh alla me ta biomata kai ta problhmata genika tou kathena.Sigoura exei ginei moda kai o kathenas nomizei oti kanei mousikh alla yparxoun kai sovares douleies.Se mia akrws koinwnikh kai politikopoihmenh mousikh opws auth mporeis na dhmiourghseis. Akou p.x to Prosfygas twn Active kai vlepeis oti yparxoun pragmata na peis...

Δημοσ.

indian den tha diafonisw me auta pou les.oute tha pw oti den uparxoune merikes kales doulies pou exoune ginei stin elada. Apla ama katseis kai diabaseis tin istoria tou hip hop tha katalabeis ti thelw na pw legontas oti i elada den exei analogo upobathro gia na mporesei na bgalei tetiou eidous mousikes. Akoma kai stin amerikh h hip hop ksekinise apo atoma pou den itane amerikanoi.

Δημοσ.

telos panton gnorizo polla apo ta nea group pou einai tora teleftea stin skini kai kanoun lives kai ktl... kai exo na po pos ta pedia kai to axizoun... kai to niothoun kai ola... kai kati akoma to hip hop itan moda kai to 97-98 alla meta to xexasan oloi aftoi pou sinexisan na akoun apo tote (kai pio prin) apo tote mexri simera pou xanaginete moda paei na pei pos aisthanontai pragmatika afto pou akoun h kanoun... ego panton thimame na arazo sto spiti mou ston kanape me filous to 97-98 kai na vlepoume ta hip hop videoclips to ena meta to allo (afto to anefera san endixi oti tote itan moda)...

kai kati telefteo den einai o gangstarr einai oi gangstarr pou apotelounte apo ton Guru kai ton DJ Premier :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...