Bourdoulas Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί να βρίσκει τον τίτλο ενός τραγουδιού που του λέω;Δεν μιλάω για ολόκληρο το άλμπουμ καθώς δεν το διαθέτω.
MariaTs. Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 O Windows Media Player μπορεί να σου βρει στοιχεία του τραγουδιού, αρκεί να γνωρίζεις τίτλο κι όλα τα υπόλοιπα θα στα βρει. Απ'την άλλη όμως -υπάρχει κι η περίπτωση να σου βρει άσχετα πράγματα- είναι προτιμότερο να κάνεις από μόνος σου αναζήτηση στο google και θα βρεις τα πάντα.
1Mbitmx Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 mporeis kai meso tou itunes music store na psakseis gia tragoudia kai na akouseis ena deigma gia na deis an einai to sosto. den ksero omos an mporeis na akouseis ta samples an den kaneis sign in alla den pisteuo na yparxei provlima.
Bourdoulas Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 το πρόβλημα είναι ότι τα τραγούδια είναι στα γαλλικά κι εγώ δεν γνωρίζω τίποτα από γαλλικά!Έχω σκόρπια κομμάτια κι ούτε που ξέρω τους τίτλους τους...θυμάμαι υπήρχε κάτι για Winamp παλιά αλλά δεν το βρίσκω πια.Του έδινες μόνο ένα τραγούδι και σου εβρισκε τον τίτλο του.
MariaTs. Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Τότε γιατί δεν γράφεις μικρά δείγματα των τραγουδιών που έχεις να τα ακούσουν οι χρήστες εδώ (στην ενότητα της μουσικής) για να σε βοηθήσουν; Να'σαι σίγουρος ότι θα βρεις σημαντική βοήθεια εδώ! ;-)
Sam235 Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Δοκίμασε να βάλεις το τραγούδι στο winamp και αφού συνδεθείς στο internet, άφησέ το να συνδεθεί στην database που έχει και ίσως βρεί το τραγούδι. Τώρα αν αυτό που βρεί είναι το σωστό δεν το ξέρω..... Sam.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.