powerthunder Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Γεια σας, επειδή ενδιαφέρομαι να βάλω adsl θα ήθελα να ρωτήσω τι προτείνετε; Forthnet 256/128 ή Teledome 384/128. Συγκρίνω αυτές τις δύο διότι έχουν τις ίδιες τιμές. Αν ξέρετε κάτι καλύτερο στα ίδια λεφτά πάνω κάτω παρακαλώ να το αναφέρετε και αυτό αν γίνετε.
greekparot Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Rikse kai matia omos ti bandwidth dinei i mia etaireia kai ti h allh.
Icecut Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Kai egw pshfizw forthnet mias kai eimai apolyta ikanopoihmenos!Twra vevaia egw milaw gia 384 alla kai 256 apo oti 3erw katevazei me 31kb/sec sta8era!An h teledome einai kalyterh tote..de to syzhtame!Pare ena demo giati oi taxythtes paizoune apo perioxh se perioxh.
ALR Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Κι εγώ Forthnet έχω και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.Θα έλεγα όμως να δοκιμάσεις teledome μιας και χτυπάς μεγαλύτερη σύνδεση σε αυτά τα λεφτά και αφού αυτό είναι το budget σου,τότε Teledome είναι αυτό που σου προτείνω εγώ.
WaVe Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 pare demo apo tis eteries kai des Auto einai odws polu kali idea
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.