BWolfgr Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Κουφό ε; Όταν κάνω δεξι κλικ στο C,D ή Ε σβήνει μαυρίζει η οθόνη στιγμιαία και μετά επανέρχεται. Αυτό δεν συμβαίνει όταν κάνω δεξι κλικ οπουδήποτε αλλού. Ξέρει κανείς πως μπορώ να το λύσω? Ευχαριστώ
lazaross Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 και σε εμενα γινεται ορισμενες φορες, επειδη ο δισκος ειναι γεματος.. σβησε τιποτα..
Antonisk2003 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Και εγώ το παθαίνω αυτό όταν πατάω πάνω σε αρχεία βίντεο, αλλά δεν είναι οι drivers της κάρτας γραφικών γιατί τους έχω αλλάξει 25 φορές!
Xvipes Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 logika kapoio apo ta programata pou emfanizete sto deksi klik sou kanei tin douleia...dokimase na kaneis unistall ena ena apo auta pou einai sto plaisio tou deksi klik
bomberb17 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Εμένα αυτό μου το κάνει (όχι πάντα) και όταν πατάω δεξί κλίκ στον windows explorer αλλά και άμα δώσω cut-copy και από το πληκτρολόγιο! (Αlt-x). Exω τους νεότερους Nvidia drivers...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.