sotirisl Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Λοιπόν παιδιά ακούστε τι έπαθα με ένα ολοκαίνουργιο 6230i που αγόρασα την Μεγάλη Δευτέρα. Η ιστορία ξεκινάει ως εξής: Αγοράζω το τηλέφωνο Μεγάλη Δευτέρα το πρωί και όπως με είχε συμβουλέψει ο πωλητής το αφήνω να φορτίσει για οχτώ ώρες. Αρχίζω και εγώ να παίζω με την κάμερα, με το Bluetooth, παίρνω και δυο τηλέφωνα παραπάνω να μην τα πολυλόγω η μπαταρία κράτησε μια μέρα. Συνηθίζω πάντα να αφήνω το κινητό να σβήσει από μπαταρία και μετά να το βάζω στην πρίζα. Το φορτίζω και πάλι μέχρι να βγει η ένδειξή αυτή. Όμως ανεξαρτήτου χρήσης, το κινητό σβήνει απο μπαταρία μετά απο μια - μιάμιση μέρα. Αυτο γινόταν όλη την Μεγάλη Βδομάδα. Σήμερα σβήνει το κινητο μου την ώρα που μίλαγα, το ξαναανοίγω και πάω να το βάλω στο ρεύμα. Ενώ όμως είχε μια γραμμούλα μπαταρίας, με το που βάζω τον φορτιστή, μου βγαίνει το μήνυμα "Μπαταρία φορτισμένη" και εμφανίζονται όλες οι μπάρες στον μετρητή. Αγανακτισμένος και εγώ λέω να πάω στο Nokia Center της περιοχής μου. Εκεί η πωλήτρια μου λέει: "Η μπαταρία χρειάζεται δέκα κύκλους φόρτισης - αποφόρτισης για να αποδώσει, έτσι γινόταν και στο δικό μου, αλλά αν θές άστο να φορτίσει πλήρως και φέρτο εδω να μετρήσουμε την μπαταρία αν είναι όντως φορτισμένη". ΟΚ λέω και πάω να το φορτίσω. Το βάζω στην πρίζα και μετά απο δυο ώρες είχε φορτίσει. Με το που το βγάζω απο το ρεύμα βγαίνει "Η μπαταρία εξαντλείται" και το κινητό κλείνει σε 30 δευτερόλεπτα. Το κινητό δεν φορτίζει με τίποτα, αλλά παραμένει αναμένο μόνο όσο είναι στο ρεύμα. Το πάω πίσω στην πωλήτρια και μου λέει: "Αν θές να το στείλουμε στα κεντρικά να το ελέγξουν και να γίνει αντικατάσταση της μπαταρίας σε πέντε μέρες". Δεν ξέρω αν είμαι παράλογος αλλά το κινητό είναι ολοκαίνουργιο (μιας βδομάδας), είναι προφανές ότι έχει κάποιο πρόβλημα και αύριο σκέφτομαι να πάω στα κεντρικά και να ζητήσω αντικατάσταση ολόκληρης της συσκευής άμεσα, να μου δώσουν ένα καινούργιο. Το κινητό μου είναι απαραίτητο και σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να περιμένω πέντε μέρες. Σχόλια;
ntsili Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Φίλε, για την Nokia και την Alpha C(λ)opy τα έχουμε πει πολλές φορές στο παρελθόν. Πολύ καλά κινητά τα Nokia, αλλά από service στην Ελλάδα, άστο καλύτερα. Πριν από κανα 2 χρόνια, ολοκαίνουργιο κινητό της μάνας, μου χάλασε μέσα σε 2-3 μέρες και τις είπαν να το κρατήσουν μερικές μέρες για δουν τι φταίει. "Βρε είναι καινούργιο , αλλάξτε το μου...", τίποτα αυτοί. Μετά από μια εβδομάδα της έδωσαν καινούργιο. Αντίθετα μου είχε χαλάσει το t20s και παρότι το είχα κανά εννιάμηνο, μέσα σε μισή ώρα έφυγα από την Ericsson με καινούργιο κινητό ΚΑΙ μπαταρία... Και ξέρω αρκετούς που είχαν το ίδιο καλή αντιμετώπιση από το service της Ericsson... Δυστυχώς, είναι καθαρά θέμα της κάθε αντιπροσωπείας και τελικά όσο καλό και αν είναι το κινητό, ύστερα από μια τέτοια αντιμετώπιση δεν μπορείς να μην παγώσεις...
Antonisk2003 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Φίλε ntsili, για αυτό το λόγο όμως η Nokia έχει και τα Nokia shops της, για να κάνει επισκευές τηλεφώνων! Αντίθετα η ericsson έχει λιγότερα centers και έτσι όσα κινητά με σοβαρό πρόβλημα δεν μπαίνει καν στον κόπο να τα φτιάξει και τα αλλάζει αμέσως (αν και αυτό δεν ισχύει πάντα! γιατί και εγώ είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα με αυτό του sotirisl με ένα t29s και μετά από 3 αποστολές για φτιάξιμο μου είπαν πως έφταιγε ο φορτιστής μου και μου τον αλλάξανε (αν και δεν έφταιγε αυτός και συνέχισαν τα προβλήματα)). Άσε που στη Νόκια δεν είναι τόσο εύκολο να γίνει αντικατάσταση τηλεφώνου.Πρέπει πρώτα το τηλ. να πάει στα κεντρικά, να ελεγχεί και μετά να αντικατασταθεί και το χαλασμένο στέλνεται στην εταιρεία στην Φινλανδία και από το εργοστάσιο στέλνουν καινούργιο.
Sam235 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Αν το κινητό το πήρες από κάποιο μαγαζί και όχι από Nokia Center επέστρεψέ το πίσω και απαίτησε να στο αλλάξουν εκέινη την στιγμή. Αν μπλέξεις με την Alpha C(λ)opy, που λέει και ο φίλος πιο πάνω, δεν νομίζω να βγάλεις καμιά άκρη. Sam.
Directx Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δυστυχώς βλέπω πως τα προβλήματα του 6230 (είμαι ατυχής κάτοχος του) συνεχίζονται και στο 6230i ... κρίμα
aGka8l Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 re pedia pia sorry p vgenw off alla pia i diafora tu 6230i me to 6230 ?thnx
sotirisl Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 loipon pedia epi troxadi i sinexeia: pao simera to proi sto nokia center tis perioxis mou ke mou eksetazoun to kinito. Vriskoun oti i mpataria ine xalia piotita kai oti i siskeui exei kapoio provlima. Den dexodai na mou kanoun adikatastasi opote pigeno sta kentrika stin voula. Ekei epeita apo trioro elegxo mou anaferoun oti i siskeui katanalonei ipervolika poli reuma, ine provlimatiki ke epomenos tha allagxei alla kathos den iparxei diathesimi siskeui, na peraso se kamia vdomada... i mpataria mou apadane oti perase ta test me epitixia ke den prokeitai na allagxtei... tora pos to mixanima stin agia paraskevi vgazei gia tin mpataria mpros sta matia mou oti exei provlima ke pos sta kentrika oti exei 100% quality...
ntsili Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Αν τελικά στην Αγία Παρασκευή έχουν δίκιο με την μπαταρία, σε βλέπω να χάνεις άλλες 5 μέρες για να περιμένεις να σου την αντικαταστήσουν και αυτή... Πάντως, δε θα ήταν και άσχημη ιδέα, μαζί με τη συσκευή να τους αφήσεις και την μπαταρία. Ίσως δουν στην πορεία ότι υπάρχει και από εκεί πρόβλημα και να γλιτώσεις επιπλέον χρόνο.
stehellas Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 g@mata ean mplekseis pantos sta vodafon shop & sta carrefour ean parousiasei kapio provlima ths protes 5 meres sto alazoun
F1spa Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Γεια σας παιδιά....ειμαι ολοκαίνουριος εδω... εχω κι εγώ ένα 6230i. Το έχω λατρέψει, είναι αυτό ακριβώς που χρειάζομαι... ένα πρόβλημα έχω μόνο. όταν αντιγράφω τα μηνύματα από το Pc suite, μπορούν να διαβαστούν μόνο οι λατινικοί χαρακτήρες. δηλαδή αν το μήνυμα λέει γεια σου, δε θα διαβαστεί το το γ και το σ και στη θέση τους θα μπεί κάτι κινέζικο. τί μπορώ να κάνω??? υπάρχει κάποιο πρόγραμμα αναγνωσης άλλο, ή κάτι τέτοιο??? πλίζ, χελπ!!!!
vasoula78 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 re pedia pia sorry p vgenw off alla pia i diafora tu 6230i me to 6230 ?thnx έχω περίπου ενα μήνα το nokia 6230ι και προς το παρόν ευτυχώς δεν είχα κάποιο πρόβλημα κανείς δεν μου είπε να το φορτίσω 8 ώρες, απλά εδώ και ένα μήνα το αφήνω να κλείσει εντελως κ μετά το φορτίζω το 6230ι σε σχέση με το 6230 έχει καλύτερη ανάλυση στην οθόνη 1,3 mp φωτογραφική μηχανή φυσικά θα υπάρχουν και άλλες, προς το παρόν αυτές έχω δεί
vasoula78 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Γεια σας παιδιά....ειμαι ολοκαίνουριος εδω... εχω κι εγώ ένα 6230i. Το έχω λατρέψει, είναι αυτό ακριβώς που χρειάζομαι... ένα πρόβλημα έχω μόνο. όταν αντιγράφω τα μηνύματα από το Pc suite, μπορούν να διαβαστούν μόνο οι λατινικοί χαρακτήρες. δηλαδή αν το μήνυμα λέει γεια σου, δε θα διαβαστεί το το γ και το σ και στη θέση τους θα μπεί κάτι κινέζικο. τί μπορώ να κάνω??? υπάρχει κάποιο πρόγραμμα αναγνωσης άλλο, ή κάτι τέτοιο??? πλίζ, χελπ!!!! εγώ χρησιμοποιώ το handset manager και είναι όλα οκ μπορείς να το βρείς στο http://www.mobileaction.com :grin:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.