Προς το περιεχόμενο

Cossacks II: Napoleonic Wars English Demo (demo)

gk1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

eides eides poy soy elega!!!!!!!k egw strategy mono pezw sto pc moy (k manager bebea!;).. alla kiomos EINE APO TA KALITERA (DEMO) POY EXW DEI!!!!

alla to civil 1 tha mini stin istoria!!!!

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

akoma kalitera..

se oloys osoys pezoyn strategy eine must buy gia emena!!!! t

to oti tha exeis eos 60000 monades to ksereis?

Δημοσ.
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D blepw pos exeis k poli kalo pc gia na deis tis 60000 monades na trexoyn!;) :):):):):):)
Δημοσ.

sigoyra file.. tha se kanei to idio to game na min ksekolas... des ti epathe o lalexoulhs gia paradigma!!!! eise poli strategy? poia soy aresoyn poio poli?

Δημοσ.

Ο yes κατέβηκε με την δευτερη, καθότι κόλησε ο firefox στο 98,9% και μου έκλεισε το download..............καλά να πάθω αφού δεν έχω βάλει έναν d/l manager. Anyway αύριο θα δω αν θα μπεί στην λίστα αναμονής.

Δημοσ.

Λοιπόν το ξεκίνησα........βλέποντας την εισαγωγή του παιχνιδιού άρχισαν οι υποψίες, μια μούφα και μισή προφανώς από κάποια ταινία εποχής. Λέω δεν βαριέσαι πάμε να δουμε και το game. Ξεκινάει και βλέπω ένα game σαν το αρχικό cossacks με ένα ψιλοlifting. Αργό scroll του ποντικιού (p4 στα 3,4 έχω με 1gb ram και gforce 6800gt), βέβαια έτρεχαν ταυτόχρονα Antivirus,Firewall,Spy sweeper μιας που βρισκόμουν συνδεδεμένος στο bitcomet. Anyway ας το αφήσουμε αυτό..........zoom in zoom out δεν υπάρχει τουλάχιστον στο χειρισμό μέσω ποντικιού (στο κάτω κάτω για strategy μιλάμε τι ρολο να βαράει το keybord ;) ) όπως επίσης και περιστροφή κάμερας. Αν κάνω λάθος παρακαλώ να μου το πείτε διότι να το να πάω να πάρω ένα game εν έτει 2005 με προδιαγραφές 5ετίας είναι τουλάχιστον χαζό. Όσον αφορά τα γραφικά ε ok τίποτα το ιδιαίτερο, το interface έγινε λίγο πιο ευχρηστο και ο ήχος μετριότατος. Πήρα γάλλους και μου μιλάγανε με βαριά λονδρέζικη προφορά. Το ξέρω ότι όλα αυτά ίσως φαίνονται λεπτομέριες σε μερικούς αλλά οι λεπτομέριες κάνουν την διαφορά. Και επειδή στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε και για ένα παιχνίδι που απαιτεί χρήματα για να παιχτεί (λόγω starforce) πρέπει να δούμε και το παραμικρό για να μπορέσουμε να πούμε ότι αξίζει. Εκ πρώτης όψεως ξαναλέω μέτριο, αργότερα βλέπουμε ίσως αλλάξουμε γνώμη αν και χλωμό.........................

Δημοσ.
:D egw to lew aprosmena kalo kathos ola ta strategy poy exoyn kikloforisi idi fetos den moy aresa oso ayto!!! px settlers5 poy sti teliki mono ta grafika toy moy aresan! gia ta zoom exeis sdikio opos k gia tis kameres poy den allazoyn sto demo!!! egw omos san poromenos strategy exw peksi k poli xiritera alla ayto moy arese san demo! egw tha to parw original otan kikloforisi k eplizw na exei bathos k oxi na parameni aplo!!!! alla sto thema monadon k maxis ti exeis na peis?
Δημοσ.

Καλό είναι ρε φίλε δεν λέω αλλά πολύ πίσω τεχνολογικά και όταν πρόκειται να τα σκάσω για κάτι είμαι απαιτητικός μέχρι αηδίας. Αν υπήρχε σπασμένο κατά πάσα πιθανότητα να ασχολιόμουν μαζί του αλλά 35 ευρώ για να το πάω original δεν τα σκάω τουλάχιστον τώρα. Σε κανένα 6μηνο που θα έχει πέσει η τιμή του το ξανασυζητάμε.

Δημοσ.
;);););) k egw eime poli apetitikos sta strategy k exw poli kairo na dw BARBATO :D strategy!!!!! ala emena moy arki gia games poy se ena mna tha to exw "ksexasi";)
Δημοσ.

Sumfwnw apoloita oti einai apo ta liga strategy meta apo polu kairo pou aksizoun.

Prosopika enthousiasthka kai den exw allaksei gnwmh. Basizetai para polu sto cossacks kai gi auto to lene cossacks 2.

An skeutoume paixnidia opos to command and conquer kai meta to red alert, akribos to idio den ekanan? Beltiwnan grafika-game play kai kratousan to stul idio.

Auto bebaia einai h dikh mou gnwmh. :)

p.s. des ligo ta kanonakia na barane! Eisai sigouros oti den sou aresei :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...