Προς το περιεχόμενο

Free Web Hosting Χωρίς Banners! Δείτε πως γίνεται!

RioSif

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αφού ρεσυ RioSif έβαλες την PHP να στέλνει ενα DIV σε absolute, ώστε να κρύβονται οι διαφημίσεις γιατί να μην γίνεται και σε κάθε PHP-script και σε κάθε HTML αρχείο.

Αρκεί να βάζεις τις σελίδες σου ανάμεσα σε ενα absolute-DIV στην top-left. Δηλαδή για κάθε σελίδα, ακριβώς μετα το </head> βάζεις:

<div style="LEFT:0px; POSITION: absolute; TOP:0px">

και το κλίνεις με :</div>

ακριβώς πριν το </html>.

Αν παίζει με PHP τότε σίγουρα παίζει και σε pure html.

(μέχρι να το βρούν και να το κάνουν filter).

Δημοσ.

Καλημέρα,

Προσωπική μου άποψη (αν και δεν με αφορά) είναι οτι με τέτοια κόλπα αυτό που θα καταφέρετε είναι να κλείσετε μία ακόμα δωρεάν υπηρεσία, καθώς αν το χρησιμοποιήσει πολύς κόσμος τότε απλώς δεν θα υπάρχει διαφημιστικό ενδιαφέρον και θα πάψει η εταιρία να έχει σπόνσορες.

Just my 2 cents here :)

Δημοσ.

sinithos ta host den se afinoun na anebaseis ta arxeia sou se mia selida kai na exeis ths selides sou se allo host. kapoia stigmh tha se anakalipsoun kai tha sbisoun ton logariasmo sou. apo prosopikh empeiria to na breis free kai kalo web host den ginete. yparxoun omos poia para poly fthnes lyseis.

Δημοσ.
sinithos ta host den se afinoun na anebaseis ta arxeia sou se mia selida kai na exeis ths selides sou se allo host. kapoia stigmh tha se anakalipsoun kai tha sbisoun ton logariasmo sou. apo prosopikh empeiria to na breis free kai kalo web host den ginete. yparxoun omos poia para poly fthnes lyseis.

Πάντως μέχρι τώρα δεν μου έχει συμβεί.Και τι λογική έχει κάτι τέτοιο ;Κάνω κάτι παράνομο ;κάνω Abuse του δωρεάν χώρου που μου διατίθεται ; Έχω κανονικά access με ftp τα αρχεία μου και την σελίδα μου,απλά έχω ΚΑΙ κάπου αλλού την σελίδα μου και χρησιμοποιώ ότι με βολεύει καλύτερα.Δε νομίζω να μου κόψουν το λογαριασμό για κάτι τέτοιο..

Συνήθως κόβουν λογαριασμούς όταν ανεβάζεις παράνομα αρχεία και τέτοια πράγματα..

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

paidia oute diafhmhsh 8elw na kanw oute tipota alla o host mou ton plhrwnw 60e ta 2xronia! me asp/php/mysql kai mou edwsan kai domain .net .

Mono to domain gia 2 xronia kanei 20e ... an den 8ewri8ei diafhmhsh mporw na postarw kai to link ton exw 1 xrono twra mia xara paei !

Δημοσ.
Πάντως μέχρι τώρα δεν μου έχει συμβεί.Και τι λογική έχει κάτι τέτοιο ;Κάνω κάτι παράνομο ;κάνω Abuse του δωρεάν χώρου που μου διατίθεται ; Έχω κανονικά access με ftp τα αρχεία μου και την σελίδα μου' date='απλά έχω ΚΑΙ κάπου αλλού την σελίδα μου και χρησιμοποιώ ότι με βολεύει καλύτερα.Δε νομίζω να μου κόψουν το λογαριασμό για κάτι τέτοιο..

Συνήθως κόβουν λογαριασμούς όταν ανεβάζεις παράνομα αρχεία και τέτοια πράγματα..[/quote']

Kai an bgazeis ta banners ennoeite oti sou kleinoun to account!!

To kserw giati prin pollaaaa xronia pou eixa free host kai eixa kanei auto to kolpaki, eixa faei ena ban pou itan olo diko mou :S

Δημοσ.
Kai an bgazeis ta banners ennoeite oti sou kleinoun to account!!

To kserw giati prin pollaaaa xronia pou eixa free host kai eixa kanei auto to kolpaki' date=' eixa faei ena ban pou itan olo diko mou :S[/quote']

Διάβασες πώς έβγαλα τα banners ;

Δεν χρησιμοποιώ κανένα Script. Απλή λογική.

Υπάρχουν πολλά free hosts Που δίνουν περιορισμένο χώρο και file size limit.

Ανοίγω ένα τέτοιο, τοποθετώ εκεί τη σελίδα μου και μετά ανοίγω ένα άλλο free host με banner αλλά με μεγάλη χωρητικότητα και χωρίς file size limit και τοποθετώ εκεί τα αρχεία μου!

Γιατί να φάω ban ;

Δημοσ.
Διάβασες πώς έβγαλα τα banners ;

Δεν χρησιμοποιώ κανένα Script. Απλή λογική.

Υπάρχουν πολλά free hosts Που δίνουν περιορισμένο χώρο και file size limit.

Ανοίγω ένα τέτοιο' date=' τοποθετώ εκεί τη σελίδα μου και μετά ανοίγω ένα άλλο free host με banner αλλά με μεγάλη χωρητικότητα και χωρίς file size limit και τοποθετώ εκεί τα αρχεία μου!

Γιατί να φάω ban ;[/quote']

Nai exeis dikio, egw sto scriptaki anaferomoun.

Alla den kserw an auti i lusi ( xoros xoris banner gia html kai xwros me banner alla mono gia storage) parabiazei kapoio kanona twn free hosts.

An to exeis psaksei tote einai kali lusi.

Δημοσ.

paidia oti kai na kanete einai sigoura apo upopto ews polu upopto ... to polu polu na alla3oun kana tos kai auto htan . Entaxei gia ena mikro site isws na kleisoun kai kana mati [de 8a katsoun na elenxoun ena ena ta sites] alla molis to site sas 8a ginei ligo gnwsto 8a kanoun kammia episkepsoula kai tote ... Toulaxiston na eiste proetimasmenoi [kante kana mirror ...]

Δημοσ.

h lysh me ta 2 free sites (me banner kai xoris) einai apolita sosti kai xoris problima.

to xa dokimasei sto parelthon kai den paizei na sou poun kai tpt giati den tous ksegelas.

px. aftos pou sou dinei megalo xoro me banners, den se ipoxreonei na anevaseis html oste na paizoun ta banners...

problima me ban exeis mono an prospathiseis na ksegelaseis to scripting gia ta ads (kai kala kanoun kai sto klinoun...)

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι όλοι σχεδόν οι hosts που δίνουν ad-supported free hosting απαγορεύουν να χρησιμοποιηθεί ο χώρος σαν file storage, δηλαδή να ανεβάσει κάποιος τα αρχεία που θα χρησιμοποιήσει σε άλλο site.

Αν δεν θέλετε να βρεθείτε χωρίς site, καλύτερα να διαβάσετε τους όρους χρήσης πριν κάνετε κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

ναι, έχεις δίκιο αλλά δεν υπάρχει τρόπος να το δούνε αυτό.

Εκτός και αν τους στείλεις εσύ προσωπικά email που να το καταγγέλει :P

Πχ , έχω 10 αρχεία .zip στο χώρο μου και ένα index.html που έχει Links με αυτά τα .zip

Έχω και μια άλλη σελίδα, σε άλλο χώρο που είναι η βασική και που έχει και αυτή links με τα .zip αρχεία ;)

Πως θα το καταλάβουν ;

Γιατί στην ουσία γίνεται αυτό που ανέφερε ο φίλος παραπάνω.Δεν κάνουμε κάτι παράνομο.

Και όσον αφορά τα μεγάλα sites ,σιγά μην ψάξουν λύσεις με free hosting!

Εννοείται ότι αυτές οι λύσεις είναι για μικρομεσαίες ιστοσελίδες, προσωπικές κτλ :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...