Προς το περιεχόμενο

Free Web Hosting Χωρίς Banners! Δείτε πως γίνεται!

RioSif

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ χρήστες του Internet θέλουν να έχουν μία προσωπική σελίδα αλλά δεν θέλουν να πληρώνουν έστω και το μικρό ποσό που πρέπει να δώσει κάποιος για να έχει μία σελίδα στο Internet για hosting και για domain name οπότε καταφεύγουν σε λύσεις δωρεάν web hosting οι οποίες όμως γεμίζουν τη σελίδα του χρήστη με διάφορα banner κτλ... Αλλά αυτό όχι πλέων! Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πως εξαφανίζεται τα banners του παροχέα web host από την σελίδα σας!

Τι θα χρειαστείτε:

Ένα λογαριασμό δωρεάν web hosting σε κάποιον web host(Προτείνω το www.100webspace.com με 100mb χώρο και χωρίς pop-up, php, mysql, apache κτλ...)

Το CMS PHP-nuke platinum ή το Mambo(Σε αυτά τα δύο το δοκίμασα και πέτυχε το Code Hack αλλά μάλλον θα δουλεύει και σε άλλα CMS όπως PHP-Nuke, Post-Nuke, Xoops κτλ...)

Το απλό wordpad(ή οποιοδήποτε πρόγραμμα που μπορεί να κάνει επεξεργασία αρχείου php)

Και τώρα τα βήματα:

Με χρήση PHP-Nuke Platinum:

Αφού έχουμε εγκαταστήσει σωστά το CMS αυτό πάμε και ανοίγουμε το φάκελο του theme που μας ενδιαφέρει. Ο φάκελος αυτός είναι ο φάκελος “Themes” που περιέχει τον φάκελο με το theme που μας ενδιαφέρει. Από τον φάκελο του Theme που μας ενδιαφέρει επιλέγουμε το αρχείο header.php και το επεξεργαζόμαστε με το wordpad ή με κάποιο άλλο πρόγραμμα. Στον κώδικα PHP του αρχείου έχει στην αρχή κάποιες εντολές echo. Εμείς πριν από όλες αυτές της εντολές θα βάλουμε την παρακάτω εντολή:

>echo "<DIV style=\"LEFT:0px;  POSITION: absolute; TOP:0px\">\n";

Σώζουμε το header.php και το κάνουμε πάλι upload με έναν FTP Client εκεί που βρισκόταν αντικαταστόντας το αρχικό!

Την επόμενη φορά που θα κοιτάξουμε το site μας το theme μας θα κρύβει της διαφημίσεις!

Με χρήση Mambo:

Στο Mambo τα themes ονομάζονται templates. Εδώ τα πράγματα γίνονται με λιγότερα βήματα. Και πάλι έχουμε εγκατεστημένο το Mambo CMS και από το control panel του admin στο οποίο κάνουμε login από την διεύθυνση http://www.something.com/administrator επιλέγουμε από το menu Site--> Template Manager--> Site Templates. Από την λίστα με τα Templates επιλέγουμε αυτό που θέλουμε και πατάμε “Edit HTML”.

Θα εμφανιστεί ο κώδικας HTML του template και εμείς κάνουμε επικόλληση την εντολή:

><?php echo "<DIV style=\"LEFT:0px;  POSITION: absolute; TOP:0px\">\n"; ?>

Ακριβώς κάτω από το <body>.

Κάνουμε save και είμαστε έτοιμη! Banners are gone!

Αυτό το code hack μάλλον γίνετε και σε άλλα CMS με παρόμοιο κώδικα! Αν βρείτε κάτι άλλο αναφέρεται το!

Ελπίζω να βοήθησα! Τέλος οι διαφημίσεις λοιπόν και τα ενοχλητικά banner! Πείτε μου τα σχόλια σας, ή αν έχετε κάποια ερώτηση ή οτιδήποτε!

Copyleft RioSif 2005-2006 no rights deserved

Δημοσ.

Δηλαδη εγω που δεν εχω "Το CMS PHP-nuke platinum ή το Mambo" αλλα 'απλες' Php σελιδες με Mysql-apache, δεν μπορω κανω τιποτε?

Δημοσ.

Φίλε karib δεν γνωρίζω πως γίνεται χωρίς το PHP-nuke platinum ή το Mambo. Σίγουρα γίνεται και αλλιώς απλά δεν ξέρω τον τρόπο! Δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις παρόμοιο κώδικα στις ιστοσελίδες σου και κάνε δοκιμές!

Δημοσ.

Σόρρυ αλλά όπως έχω ήδη αναφέρει στα δύο CMS που το έχω δοκιμάσει και δουλεύει 100% είναι το PHP-Nuke Platinum και το Mambo. Σίγουρα δουλεύει και σε άλλα CMS απλά δεν ξέρω που πρέπει να βάλεις τον κώδικα αυτόν! Ψάξτο λίγο! Και αν το βρεις πες το και εδώ...

Δημοσ.

όπως είπες και για τα άλλα στο αρχείο header.php πάνω απο τα echo έβαλα τον κώδικα αυτόν, αλλα δεν δούλεψε. Το μονό που έγινε ήταν να μετακινηθεί όλοι η σελίδα μαζί με τα banners και να κολλήσει αριστερά!!

Δημοσ.

Εγώ με phpBB και ολα τα αρχεία στο template εχουν κατάληξη .php δεν μπορώ να κάνω τπτ απο εκει..

Επίσης αυτό το crawl googlebot τι ρόλο βαρα??

Το βλέπω και κάνει βόλτες στο site .. Eίναι καλό ή κακο αυτο ?

Δημοσ.

ayto to opio ekana egw palia itane se mia apli selida html me katalixsi html px main.html na ekana rename se main.asp ke duleve apsoga ston lycos xwris ta diafora banners pou evaze dexsia :D

Δημοσ.

κάτι απλο.Γράφεσαι στο 100webspace.com και ανεβάζεις εκεί τα αρχία σου.

Γράφεσαι και σε μια σελίδα που δίνει λίγο χώρο αλλά χωρις bannerz (υπάρχουν πολλές http://www.brinkster.com για παράδειγμα) και ανεβάζεις εκεί τα αρχεία της ιστοσελίδας σου,το index και της φωτογραφίες και ότι έχεις βαρύ και για download το ανεβάζεις στο 100webspace και έτσι δεν έχεις πουθενά banner και έχεις 115mb webspace!

Για domain δεν το συζητάω γιατί είναι πλέον γνωστό.no-ip or http://www.it ανάλογα με την προτίμηση του καθενός!

Δημοσ.

να προσθέσω RioSif :) ότι υπάρχει και το bestforum.gr το οποίο προσφέρει 50ΜΒ δωρεάν μαζί με subdomain nickname.bestforum.gr

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...