Ailuros Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 offtopic Asxeto alla einai "metron ariston" kai oxi "pan metron ariston" Να και κάποιος που γεωμετρεί τον λόγο, δεν μπαίνει ωστόσο στον κόπο να αλλάξει γραμματοσειρά Τα εισαγωγικά δεν είναι καθόλου τυχαία. Κάνω φιλότιμες προσπάθειες να μην τρίζουν τα κόκκαλα ούτε του Κλεόβουλου ούτε κάποιου άλλου πρόγονού μας, παρ΄ότι η εύκολη δικαιολογία θα μπορούσε να ήταν ότι δεν έχω γεννηθεί/μεγαλώσει στην Ελλάδα.
Inkjjl Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 As mathoun oi karagiozides tis ATI na grafoun Accelerated 3D Graphics Driver gia Linux kai FreeBSD ki as ftiaksoun kana pio stable driver sta windows kai ksanapairnoume ATI!!!ELEOS PIA!!!Afta ta leo apo empeiria me ti vromo-ATI!!!!
spown Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Ρε παιδες σας βλεπω τοσο καιρο να πλακωνεσται για το αν 6600gt ειναι καλη καρτα γραφικων ή οχι. Εγω αυτο που εχω να πω ειναι το εξης: Πριν παρω την 6600 gt ειχα μια 9800 προ. Παιδια δεν λεω η 9800 προ ειναι πολυ καλη καρτα αλλα για εμενα ειναι για τα μπαζα μπροστα στο 6600.. Πρωτον ολα τα παιχνιδια που εχουν shaders 2.0 πανε σφαιρα και καλυτερα απο 9800 προ οπως το FAR CRY ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΙΖΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 10% περισσοτερα φραιμς.....Καλα δεν θελω να μιλησω για τα παιχνιδια τα οποια βγαζει η NVIDIA ΟΠΩς ΤΟ DOOM 3 ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ βλεπεις διαφορες τις ταξεως 100%.......Επισης κατι που θεωρω σημαντικο ειναι η μη υπστιριξει shaders 3.0 απο την ΑΤΙ.... Παιζω SPINTER CELL me shaders 3.0 ενω ο οποιος εχει ΑΤΙ απο τις καινουριες παιζει με 1.1..........Για εμενα η νεα σειρα τις ΑΤΙ ειναι για τα σκουπιδια γιατι ::: που πας ρε Καραμιτρω χωρις shaders 3.0....ουστ ρεεεεεεεεεεεε......
laskos0 Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Ρε παιδες σας βλεπω τοσο καιρο να πλακωνεσται για το αν 6600gt ειναι καλη καρτα γραφικων ή οχι. Εγω αυτο που εχω να πω ειναι το εξης: Πριν παρω την 6600 gt ειχα μια 9800 προ. Παιδια δεν λεω η 9800 προ ειναι πολυ καλη καρτα αλλα για εμενα ειναι για τα μπαζα μπροστα στο 6600.. Πρωτον ολα τα παιχνιδια που εχουν shaders 2.0 πανε σφαιρα και καλυτερα απο 9800 προ οπως το FAR CRY ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΙΖΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 10% περισσοτερα φραιμς.....Καλα δεν θελω να μιλησω για τα παιχνιδια τα οποια βγαζει η NVIDIA ΟΠΩς ΤΟ DOOM 3 ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ βλεπεις διαφορες τις ταξεως 100%.......Επισης κατι που θεωρω σημαντικο ειναι η μη υπστιριξει shaders 3.0 απο την ΑΤΙ.... Παιζω SPINTER CELL me shaders 3.0 ενω ο οποιος εχει ΑΤΙ απο τις καινουριες παιζει με 1.1..........Για εμενα η νεα σειρα τις ΑΤΙ ειναι για τα σκουπιδια γιατι ::: που πας ρε Καραμιτρω χωρις shaders 3.0....ουστ ρεεεεεεεεεεεε...... Πάντως το 10% αύξηση (κατά μέσο όρο όπως λες , και δε μιλώ για εξαιρέσεις τύπου DOOM3 ) δεν είναι και τόσο συμαντικό για να οδηγήσει σε αναβάθμιση...δεδομένου ότι η 9800 είναι σαφώς παλιότερη απο την 6600... Τώρα βέβαια είναι και οι drivers της ATI οι οποίοι ρίχνουν συχνά τις καρτάρες τους γιατί τις κάνουν ασταθείς , αλλά εγώ προσωπικά έλυσα το πρόβλημα με τους omegadrivers ... Αυτά για την ώρα... ΥΓ: Όχι και για τα σκουπίδια ρε παιδιά η καινούργιες της ATI ...Να σοβαρευτούμε λίγο...εντάξει είναι μειονέκτημα η μη υποστήριξη στοιχείων , αλλά μη γινόμαστε και γραφικοί με ατάκες τύπου "ουστ ρεεεε"...Να κρατάμε ας πούμε και ένα επίπεδο στη κουβέντα... ΥΓ2: Δεν δουλεύω στην ΑΤΙ και μάλιστα για να γίνω σαφής σκέφτομαι να περάσω - ξανά - στην NVIDIA (6800) , αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα...
Albatron Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Παιδια καλημερα ειμαι καινουριος εδω στο φορθμ και ειπα να σας πω την απορια-εμπειρια με το overclocking της AlbatronTrinity 6600GT μου.. Ενω στο Internet λεγανε οτι η καρτα δεν μπορει να δουλεψει χωρις artifacts πανω απο GPU στα 525MHZ και η μνημη πανω απο 1000ΜΗΖ, η δικια μου εφτασε στα 560ΜΗΖ (παει μεχρι 576ΜΗΖ) και μνημη στα 980ΜΗΖ !! χωρις κανενα προβλημα artifacts και μαλιστα δοκιμασμενη για μια μερα συνεχεια σε παιχνιδια και κυριοτερο στο 3dMark2005! Μαλιστα στις στανταρντ ρυθμισεις ενω εδινε το 3dmark2005 3098 , οταν την εκανα overclocking εφτασε να δινει 3348 !!!! πολυ καλο νουμερο και μαλιστα χωρις κρασαρισματα και παρενεργειες... Συμπερασματικα με τιμη 183 EUR (συμπεριλαμβανομενης και του ΦΠΑ στην τιμη μεσα) απο το ΠΛαισιο ειναι πολυ καλη προσφορα προς αποδοση!!! to test to ekana me to 3dmark xoris na peiraxo ta settings toy. apla to phra apo to DVD toy PCWOrld (magazine), brhka ena serial , kai to etrexa kateyueian . ayto gia na kanete kapoia sygkrish ,ok thnks! Τρεξτε!!!!!
evansdimo Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Μας το ειπες ρε μεγαλε. Να εισαι σιγουρος οτι τρεχουμε ηδη δε μας κραταει τιποτα!!!
nimik Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 πού τη βρήκες 183 ευρώ; Εδω> http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528230
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.