apocalypse Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Σε τι να πρωτοαπαντήσω; Είχα 9800pro , σε σύστημα τραγικά γρηγορότερο από το δικό σου (barton μεν , στα 2550mhz δε). 40fps minimum δεν έπιανα ποτέ στο NFSU2 , ούτε στα 640x480 , γιατί δεν άντεχε ο επεξεργαστής. Χρειάστηκε να πάω σε A64 και να του αλλάξω και τα πετρέλαια από πάνω στο overclocking για να έχω σταθερά ψηλά fps και με ψηλά minimum (και με αγρίως ισχυρότερη κάρτα). Μάλλον πως δεν έψαξες αρκετά ώστε να βρεις σημείο που να ζορίζει. Επίσης υπάρχουν patch για το nfsu2 , με το patch 1.2 να ανεβάζει ΠΟΛΥ απότομα τα fps των geforce6. Με αυτό η 6600GT είναι γρηγορότερη από 9800pro. Για το doom3 , να προτείνω ένα καλό οφθαλμίατρο , είναι τόσο τραγικά γρηγορότερη η 6600GT που ειλικρινά δεν βλέπω πως θα μπορούσες να τα μπερδέψεις. Ακόμα χειρότερα στο Chronicles of Riddick (που σ'αρέσει κιόλας λόγω της μηχανής του...). Για τις αναλύσεις... τί να πω; Μέχρι εκεί που αντέχει η κάρτα σου αξίζει να ανέβει κανείς , ενώ παραπάνω είναι υπερβολή; Κάποια παροιμία έχει ο σοφός λαός για αυτό το πράγμα , δεν θυμάμαι , κάτι για αλεπούδες και κρεμαστάρια.... Από αυτά που λες , είτε κάτι κάνεις τελείως λάθος στο σετάρισμα της 6600GT ή απλά είσαι απόλυτα φανατικός με την ATI (μάλλον το 2ο...). Την σύγκριση ανάμεσα σε 6600GT και 9600ΧΤ θα την εκλάβω ως μακάβριο humor. Ούτε στα tech demos της ATI δεν είναι γρηγορότερη η 9600XT.
Ailuros Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Λοιπον δοκιμασα το προγραμμα το οποιο μου λεει οτι στο μενου του παιχνιδιου σε αναλυση 1600*1200 με full ολες τις ρυθμισεις εχω 30 frames. Μπηκα στο παιχνιδι και αυτο που ειδα ειναι 25 frames max και 18 frames min σε free race χωρις πολλα αμαξια γυρω μου. Το περιεργο ειναι οτι οσο και να ετρεχα τα frames παρεμεναν περιπου σταθερα. 25-22-18-23 κλπ. Γιατι γινετε κατι τετοιο? Οσο τρεχω λογικα δεν θα επρεπε τα frames να ανεβαινουν η αμα η καρτα δεν το αντεχει να πεσουν σε 7-8 η και 1-2 frames? Σε ποιο λογικες αναλυσεις 1024*768 με full ολα εκτος απο το overbright sto μενου βλεπω 58 frames και στο παιχνιδι 45 frames max και σε μερικα σημεια της πιστας ειδα και 19 frames που ηταν και το min. Apocalypse θα ηθελα να ακουσω και τη δικη σου γνωμη για αυτα που ειδα. Ας μην το παρατραβάμε πια και τόσο πολύ: http://www.hardocp.com/article.html?art=NzYwLDEw Μarine & 25th δύο φορές το ίδιο track και το πιθανότερο είναι να έχουν χρησιμοποιήσει εξωτερική κάμερα. Το NFS2U δεν παίζεται με μέγιστες ρυθμίσεις και 4xAA στα 1600*1200 με μια 6600GT και δεν τίθεται και καν θέμα συζήτησης. Παρατήρησε να χαρείς ότι πρόκειται για FX-55 σαν κεντρικό επεξεργαστή.
Ailuros Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Σε τι να πρωτοαπαντήσω; Είχα 9800pro ' date=' σε σύστημα τραγικά γρηγορότερο από το δικό σου (barton μεν , στα 2550mhz δε). 40fps minimum δεν έπιανα ποτέ στο NFSU2 , ούτε στα 640x480 , γιατί δεν άντεχε ο επεξεργαστής. Χρειάστηκε να πάω σε A64 και να του αλλάξω και τα πετρέλαια από πάνω στο overclocking για να έχω σταθερά ψηλά fps και με ψηλά minimum (και με αγρίως ισχυρότερη κάρτα). Μάλλον πως δεν έψαξες αρκετά ώστε να βρεις σημείο που να ζορίζει. Επίσης υπάρχουν patch για το nfsu2 , με το patch 1.2 να ανεβάζει ΠΟΛΥ απότομα τα fps των geforce6. Με αυτό η 6600GT είναι γρηγορότερη από 9800pro. Για το doom3 , να προτείνω ένα καλό οφθαλμίατρο , είναι τόσο τραγικά γρηγορότερη η 6600GT που ειλικρινά δεν βλέπω πως θα μπορούσες να τα μπερδέψεις. Ακόμα χειρότερα στο Chronicles of Riddick (που σ'αρέσει κιόλας λόγω της μηχανής του...). Για τις αναλύσεις... τί να πω; Μέχρι εκεί που αντέχει η κάρτα σου αξίζει να ανέβει κανείς , ενώ παραπάνω είναι υπερβολή; Κάποια παροιμία έχει ο σοφός λαός για αυτό το πράγμα , δεν θυμάμαι , κάτι για αλεπούδες και κρεμαστάρια.... Από αυτά που λες , είτε κάτι κάνεις τελείως λάθος στο σετάρισμα της 6600GT ή απλά είσαι απόλυτα φανατικός με την ATI (μάλλον το 2ο...). Την σύγκριση ανάμεσα σε 6600GT και 9600ΧΤ θα την εκλάβω ως μακάβριο humor. Ούτε στα tech demos της ATI δεν είναι γρηγορότερη η 9600XT.[/quote'] Συντοπίτη, Απλά το προσπερνάς για να διατηρήσεις και το τρίχωμα της κεφαλής σου LOL
Ailuros Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Εντελώς άσχετο με το θέμα, αλλά παρατηρώ μια έξαρση επιθετικότητας (αν όχι πανικού) τελευταία σε πολλά διαφορετικά σημεία του δικτύου από πλευράς οπαδών της ATI. Το έχω πει και θα το ξαναπώ ότι χαίρομαι ιδιαίτερα που επιτέλους η ΑΤΙ έλαβε και στην Ελλάδα (ε πάντα αργούμε σε όλα μας εμείς εδώ οι Ρωμιοί) την εκτίμηση που της άξιζε. ΄Οταν τέλη του 2002 έλεγα σε πολλούς πόσο με είχε ενθουσιάσει τότε η 9700PRO με κοιτάζανε λες και ήμουν εξωγήινος. "Μα ΑΤΙ...;!!!" Πως αλλάζουν οι καιροί. Πλην όμως ο φανατισμός (προς οιαδήποτε πλευρά) δεν είναι υγιής και το ρητό λέει "παν μέτρον άριστον" και όχι αχάριστον. Πόσο μάλλον όταν καμία εταιρία δεν πρόκειται να μου χαρίσει τίποτα ή να μου δώσει ποσοστά πωλήσεων αν "διαφημίσω" καλύτερα τα προιόντα της. Αφήστε τις "μικροκομματικές σκοπιμότητες" για το θέατρο του παραλόγου της πολιτικής και παίξτε τα παιχνίδια σας. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την καρτούλα σας, όπου και αν ανήκει πάντα θα σπεύσουν αρκετοί χρήστες εδώ να σας βοηθήσουν όσο καλύτερα μπορούν. ΄Ολα τα υπόλοιπα είναι τρίχες κατσαρές.
papadakn Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Αφήστε τις "μικροκομματικές σκοπιμότητες" για το θέατρο του παραλόγου της πολιτικής και παίξτε τα παιχνίδια σας. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την καρτούλα σας' date=' όπου και αν ανήκει πάντα θα σπεύσουν αρκετοί χρήστες εδώ να σας βοηθήσουν όσο καλύτερα μπορούν. ΄Ολα τα υπόλοιπα είναι τρίχες κατσαρές.[/quote'] Πέστα χρυσόστομε!!! Ορισμένοι εδώ μέσα κάνουν λές και έχουν μετοχές της μιας ή της άλλης εταιρείας. Χαρείτε τα παιχνίδια σας και ας βγάζει η κάρτα σας 2 ή 3 fps λιγότερα ή περισσότερα απο κάποια άλλη! Πραγματικά δεν υπάρχει λόγος για τέτοιες αντιζηλίες.
Warrior_6600GT Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 8a parakalousa tous fanatikous ths nvidia na meinoun ektos topic...tipota allo...
evansdimo Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 8a parakalousa tous fanatikous ths nvidia na meinoun ektos topic...tipota allo... Δεν ειμαι φανατικος κανενος ρε φιλαρακι απλα λεω αυτο που βλεπω. Ailuros οποτε θελεις επειδη δεν μου αρεσει να νομιζεις οτι λεω παπατζες στειλε μου ενα p.m να σου δωσω την διευθυνση μου να περασεις να δεις το συστημα μου να πιουμε μαζι ενα καφεδακι και να εξακριβωσεις αν σου λεω αληθεια. Apocalypse θα σε καλουσα και σενα αλλα βλεπω οτι μενεις Χανια...
KOSTAS4_XT Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 apokalypse... λοιπόν.. -1, θα σου θυμίσω πόσο κοστίζει αυτή τη στιγμή η 9600xt και η 6600gt! -2, θα σου θυμίσω τη μέρα που κυκλοφόρισε η 9600xt και τα θαύματα που έκανε και ακόμα κάνει, γιατί δεν με έχει απογητεύσει σε κανένα game! -3, θα έρθω στα λόγια του papadakn, θα συμφωνήσω μαζί του και θα συμπληρώσω ότι το DOOM3 έπαιζε άριστα, έτσι ακριβώς όπως θα ήθελα να παίζει και να το βλέπουνε τα ματάκια μου.. ΕΠΙΣΗΣ, πιστεύω πως ξέρεις , ότι το DOOM3 έχει limiter τα 60fps εκτός αν το αλλάξεις απο την κονσόλα! Τώρα αν h 6600gt ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ OPTIMIZED ΟΣΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ GAME ΓΙΑ VGA ειναι καλύτερη σε 1280*1024 λίγο με νοιάζει! -4, Το 98% των παιχνιδιών είναι direct3d (που ειναι καλύτερη η ΑΤΙ) -5, θα αναφερθώ στην 9600xt! ... """"""""""""""Ήταν η vga που είδε ο Warrior_6600gt να τρέχει games και να οργόνει... και τον έπεισε πως αξίζει να δώσει 220 ΕΥΡΩ για VGA! >>>> η 6600GT, τον έκανε να αηδιάσει, να κλάψει τα λεφτά του, να αλλάξει 8 φορές drvrs και τελος να την πάει πίσω ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ VGA.. Τελικά, κατάντησε να γράφει στα forum για ΕΝΑΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ NVIDIA! Απο χαρακτηριστικά η 6600gt, υπόσχεται ΠΟΛΛΑ! ΚΡΙΜΑ που οι αλήτες εκεί στην NVIDIA δεν κάθονται να ασχοληθούν με τον κάθε Warrior_6600gt και να βγάλουν σωστούς και καλούς drvrs! Η ΑΤΙ???... απλά κατεβάζω κάθε μήνα τους νεους drvrs και βλέπω πάντα καλύτερα "τον κόσμο"! ΑΥΤΑ!
stefan123 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Epeidi eixa 9600xt stin arxi nomiza oti itan kali karta.Otan omos dokimasa tin 9700pro epatha plaka.KARTARA.I epomeni i 9800pro pou exo tora den exo katalavei akoma poso kai an einai pio grigori apo 9700pro(lene gia 10-15% parapano).Tora i 6600gt sigoura pataei tin 9600xt alla amfivallo an rixnei kai poli tis 9800pro/9700pro.pano kato tis idies epidoseis exoun.I Kartara pou paizei tora kai pataei ooooooles tis kartes einai i 6800gt pou exo valei sto mati alla perimeno na pesei giati ego karta pano apo 200 eyro den agorazo.(Einai thema arxis)Auta kai apo mena...
mindtrapper Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 6800gt rules indeed. Sxedon axize ta 430 euro pou edosa... Polla lefta bebaia, alla...
littlelouievegos Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Kyro2 rulezzz!!! ;-) (Waitin for support :razz: )
Ailuros Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Ailuros οποτε θελεις επειδη δεν μου αρεσει να νομιζεις οτι λεω παπατζες στειλε μου ενα p.m να σου δωσω την διευθυνση μου να περασεις να δεις το συστημα μου να πιουμε μαζι ενα καφεδακι και να εξακριβωσεις αν σου λεω αληθεια. Apocalypse θα σε καλουσα και σενα αλλα βλεπω οτι μενεις Χανια... Αν διάβαζες λίγο πιο προσεκτικά, θα καταλάβαινες γιατί αποκάλεσα τον apocalypse συντοπίτη LOL. Και να ερχόμουν άλλωστε δεν αλλάζει τίποτα. Mε 6600GT το παιχνίδι δεν παίζεται με 4xAA στα 1600 όσο και να το ταλαιπωρήσουμε, εκτός αν απενεργοποιήσεις όλα τα full screen effects.
Ailuros Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 ......-3' date=' θα έρθω στα λόγια του papadakn, θα συμφωνήσω μαζί του...........[/quote'] Ο papadakn συμφώνησε με μια πολύ συγκεκριμένη δική μου παράγραφο. Ξαναδιάβασέ την, ίσως να καταλάβεις σε τι ακριβώς αναφέρθηκα. ΄Οταν συμφωνείς με κάτι αλλά τα λεγόμενά σου κάτα τα άλλα δεν συνάδουν με αυτό, τότε μάλλον πρόκειται για οξύμωρο σχήμα.
evansdimo Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Αν διάβαζες λίγο πιο προσεκτικά' date=' θα καταλάβαινες γιατί αποκάλεσα τον apocalypse συντοπίτη LOL. Και να ερχόμουν άλλωστε δεν αλλάζει τίποτα. Mε 6600GT το παιχνίδι δεν παίζεται με 4xAA στα 1600 όσο και να το ταλαιπωρήσουμε, εκτός αν απενεργοποιήσεις όλα τα full screen effects.[/quote'] Οπως νομιζεις φιλε μου. Παντως αν αλλαξεις γνωμη ετσι και απο περιεργεια η προσφορα μου ισχυει και για εσενα και για οποιον αλλον θελει και δε βαριεται να εξακριβωσει αν λεω αληθεια.
Ailuros Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Οπως νομιζεις φιλε μου. Παντως αν αλλαξεις γνωμη ετσι και απο περιεργειαη προσφορα μου ισχυει και για εσενα και για οποιον αλλον θελει και δε βαριεται να εξακριβωσει αν λεω αληθεια. Πες μου ποιά ακριβώς περιέργεια να ικανοποιήσω; Με τον επεξεργαστή που έχεις και με πραγματικά μέγιστες όλες τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού (jump camera=on, rear view mirror= on, explore map mode/race map mode=rotate, traffic level= maximum, opponents=3) 4xAA/16xAF (τόσο στο παιχνίδι όσο και στους οδηγούς ενεργοποιμένα) στα 1600*1200*32 Μarine & 25th και δύο φορές το ίδιο track (για να βρέξει κιόλας), οι ελάχιστες επιδόσεις σου θα πρέπει να είσαι τυχερός αν είναι πάνω από τα 12-14fps. Σου υπενθύμισα ότι στο παραπάνω γραφικό χρησιμοποιήθηκε ένας FX-55 αλλά εσύ εξακολουθείς να αγοράζεις αγρό. ΄Εχω παίξει το εν λόγω παιχνίδι σε X800XT, 9700PRO, 9600PRO, GF 6800GT, modified 6800 και σε 2*6800GT@SLi με επεξεργαστές που κυμαίνονται από ΑthlonXP 2200+ μέχρι και Αthlon64 3500+, για να ξέρω ακριβώς που κυμαίνεται η κάθε καρτούλα. Ούτε εσύ απέκτησες ξαφνικά 6800Ultra με τα 200+ ευρώ που έδωσες για την 6600GT, ούτε ο άλλος τύπος με την 9600XT απέκτησε ως δια μαγείας μια Χ800. Αλλά οι υπερβολές φέρνουν υπερβολές και δικαιολογημένα θα έλεγα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.