Προς το περιεχόμενο

6600 gt S U C K S ! ! !

Warrior_6600GT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει καποιος τροπος ωστε να βλεπω τα frames που τρεχουν στο NFSU2?

Ετσι απο περιεργεια θα ηθελα να τα δω.

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Να υποθεσω οτι αναφερεσε σε εμενα προφανως?

Ευτυχώς έκανες το 2ο post και θυμήθηκα περι τίνος πρόκειται.

Ναι , αναφέρομαι και σε σένα.

Δημοσ.

Απόλυτα αντικειμενικές μετρήσεις με FRAPS είναι δύσκολο να επιτευχθούν. Μια 6800GT (λόγω του εύρους και την ποσότητα της μνήμης της) παίζεται σχετικά άνετα με όλες τις ρυθμίσεις του NFSU2 στο μέγιστο (4xAA/16xAF) στα 1600*1200.

Σε μια υπερχρονισμένη/ξεκλειδωμένη απλή 6800 με διπλή εξομάλυνση και όλα τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού που χρησιμοποιούν τα multisample buffers απενεργοποιημένα.

Σε ένα σύστημα SLi οι επιδόσεις μεταξύ single- & multi-board θα ανέβουν (ναι σχεδόν διπλασιάζονται ανάλογα με την περίσταση) μόνο αν πάλι απενεργοποιηθούν τα προαναφερόμενα εφέ του παιχνιδιού, μιας και τόσο το SFR όσο και το AFR αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τα λεγόμενα full screen effects, στην συγκεκριμένη περίπτωση render to texture.

Εναπόκειται καθαρά στην κρίση του χρήστη εάν βλέπει κάποια χρησιμότητα στα (κακώς επικαλούμενα) motion/depth of field blur. Σε προηγούμενες συζητήσεις που κάναμε για το ίδιο θέμα, εγώ προσωπικά θυμάμαι ότι κάποιος είχε ισχυριστεί ότι το NFSU2 παίζεται σε μια 6600GT στα 1024*768 με τετραπλή εξομάλυνση και ανισοτροπικό άνετα. Μέχρι εκεί το πιστεύω και ίσως με κάποιες θυσίες και με διπλή εξομάλυνση στα 1280. Για παραπάνω φυσικά και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα μιας και το NFSU2 εκμεταλλεύεται και την τελευταία σταγόνα ρυθμού πλήρωσης που θα βρει.

Μια 6600GT έχει 40% λιγότερο ρυθμό πλήρωσης από μια 6800GT και ένα high end SLi config έχει περίπου 240% παραπάνω ρυθμό πλήρωσης, μόνο και μόνο για να γίνει ο συσχετισμός.

Δημοσ.

apocalypse,

Μήπως λέω μήπως ο άνθρωπος έχει ένα παρόμοιο "stuttering" πρόβλημα με το δικό σου και του φαίνεται ότι φταίνε οι ελάχιστες επιδόσεις;

΄Οταν ένα σύστημα για Χ/Ψ λόγους ταλανίζεται από τέτοιου είδους πρόβλημα και στα 60 fps να είναι οι ελάχιστες επιδόσεις, πάλι προβληματική εμφανίζεται η απόδοση....

Δημοσ.

Δεν είναι ίδια τα συμπτώματα.

Σε μένα όταν εμφανίζεται το παιχνίδι σταματά εντελώς ( fps = 0 ) για 2-3 δευτερόλεπτα.

Όση ώρα δεν είναι σταματημένο , τα fps του είναι τα φυσιολογικά.

Δημοσ.

Δεν σημαινει οτι αμα κατι δεν παει καλα σε μας σημαινει οτι η καρτα γραφικων ειναι χαλια και για να σου παιξει πρεπει να εχεις τυχη βουνο....εγω εγκατεστησα την 6600gt σε mobo 4 χρονων και παιζει αψογα....νοιθω οτι εκανα αναβαβμιση σε ολοκληρο το pc...δεν ειναι αναγκη να βγαζουμε αχρηστο οτι δεν παιζει σε μας....εκτος αμα καποιος απο εδω δεν περναει ποτε του patch ουτε καποιο update και του παιζουν ολα τελεια...τι να πω θα ειναι μαγκας!

Δημοσ.
Ευτυχώς έκανες το 2ο post και θυμήθηκα περι τίνος πρόκειται.

Ναι ' date=' αναφέρομαι και σε σένα.[/quote']

Περιμενε να δοκιμασω το προγραμματακι fraps για να μιλαω και εγω πιο συγκεκριμμενα οταν ξαναπω κατι...

Δημοσ.

Λοιπον δοκιμασα το προγραμμα το οποιο μου λεει οτι στο μενου του παιχνιδιου σε αναλυση 1600*1200 με full ολες τις ρυθμισεις εχω 30 frames. Μπηκα στο παιχνιδι και αυτο που ειδα ειναι 25 frames max και 18 frames min σε free race χωρις πολλα αμαξια γυρω μου. Το περιεργο ειναι οτι οσο και να ετρεχα τα frames παρεμεναν περιπου σταθερα. 25-22-18-23 κλπ. Γιατι γινετε κατι τετοιο? Οσο τρεχω λογικα δεν θα επρεπε τα frames να ανεβαινουν η αμα η καρτα δεν το αντεχει να πεσουν σε 7-8 η και 1-2 frames? Σε ποιο λογικες αναλυσεις 1024*768 με full ολα εκτος απο το overbright sto μενου βλεπω 58 frames και στο παιχνιδι 45 frames max και σε μερικα σημεια της πιστας ειδα και 19 frames που ηταν και το min. Apocalypse θα ηθελα να ακουσω και τη δικη σου γνωμη για αυτα που ειδα.

Δημοσ.
Λοιπον δοκιμασα το προγραμμα το οποιο μου λεει οτι στο μενου του παιχνιδιου σε αναλυση 1600*1200 με full ολες τις ρυθμισεις εχω 30 frames. Μπηκα στο παιχνιδι και αυτο που ειδα ειναι 25 frames max και 18 frames min σε free race χωρις πολλα αμαξια γυρω μου. Το περιεργο ειναι οτι οσο και να ετρεχα τα frames παρεμεναν περιπου σταθερα. 25-22-18-23 κλπ. Γιατι γινετε κατι τετοιο? Οσο τρεχω λογικα δεν θα επρεπε τα frames να ανεβαινουν η αμα η καρτα δεν το αντεχει να πεσουν σε 7-8 η και 1-2 frames? Σε ποιο λογικες αναλυσεις 1024*768 με full ολα εκτος απο το overbright sto μενου βλεπω 58 frames και στο παιχνιδι 45 frames max και σε μερικα σημεια της πιστας ειδα και 19 frames που ηταν και το min. Apocalypse θα ηθελα να ακουσω και τη δικη σου γνωμη για αυτα που ειδα.

Για την απάντηση , εγώ θεωρώ playable ένα παιχνίδι όταν τα fps δεν πέφτουν ΠΟΤΕ (ή σχεδόν ποτέ) κάτω από τα 30.

Αυτό που περιγράφεις στα 1024 (και χωρίς τα πάντα στο full) δεν το θεωρώ playable , ενώ αυτό που περιγράφεις στα 1600 είναι κανονικό slideshow.

Και αυτά απλά για να έχω ένα σημείο αναφοράς , προσωπικά είμαι πιο απαιτητικός.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι , πειράζω κατάλληλα τις ρυθμίσεις και σβήνω τα ανάλογα εφφέ , ώστε να έχω minimum γύρω στα 40-45fps και ένα μέσο όρο γύρω στα 65-70fps.

Εσένα μπορεί να σου φαίνεται playable με 20fps στα 1600x , δεν το αποκλείω , έχω δει ένθρωπο να παίζει farcry με 10-15fps και να μην νοιώθει καθυστερήσεις/σπασίματα.

Αλλά σε αυτήν την περίπτωση δεν ανήκεις στην πλειοψηφία , κάθε άλλο , οι απαιτήσεις σου είναι υπερβολικά μικρές , όπως οι απαιτήσεις μου είναι υπερβολικά μεγάλες.

Και κατ' αυτήν την άποψη παρέχεις παραπληροφόρηση αν πεις οτι η 6600GT παίζει μια χαρά το NFSU2 στα 1600x με τα πάντα στο max.

Όπως και εγώ θα παρέχω παραπληροφόρηση αν πω τις ρυθμίσεις που παίζω κάποια παιχνίδια με την 6800 (σε μερικά θέλω πολύ ψηλά fps για να είμαι ευχαριστημένος).

Δημοσ.

lol

Λοιπόν.. Είμαι φίλος του Warrior_6600gt και αυτός επίσης που τον έσπρωξε (επειδή δεν βρήκαμε 9800pro) να πάρει 6600gt!

Εγώ είμαι ΕΝΑΣ ΠΑΝΕΥΤΗΧΗΣ ΚΑΤΟΧΟΣ 9600XT που ειδα την κάρτα μου να βγάζει τα ίδια fps με μια 6600gt! lolol ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ!

TO συστημα μου φένεται παρακάτω...

Λοιπόν! Επίσης!!! > Αν βάλουμε στον Η/Υ μου άλλα ένα κινγστον 512mb cl2.5 ddr400 (dual channel) και αντικαθιστόντας την 9600XT με μια 9800PRO θα δείτε τον Η/Υ που έπαιξε το NFS2 SE 1024*768, 2AA, FULL DETAILS, 16AF, OVERBRIGHT ON, OVERCONTRAST ON, με min fps ta 40!

KAI MHN MOY ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΝΑ RACING GAME ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΥΑΒΛΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ 40FRAMES, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΡΕΖΙΛΕΥΤΕΙΤΕ!

Οσο για το doom3 nvidia optimized..? lolol NAI, ΔΕΝ ΛΕΩ! ...αλλα δείτε το σε 9800προ είπα πριν σύνθεση, σε 1024*768, full details, πόσα fps δίνει και μετά ανοίξτε το στοματάκι σας για την 9800pro!

AKOMA KAI TO PC MOY, TO DOOM3 (ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ) TO ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ 38-48 FPS ΜΕ 1GB RAM DUAL CHNL!

ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ!

Σας λεει κάτι το Chaos Theory!??? E λοιπόν, η τρομερή Nvidia για να μην γινει και εκει ρομπα, τα εκανε πλακακια με ubisoft και το game δεν τρεχει παρα μονο με ps1.1 kai ps3.0! Εχετε να πειτε κάτι?! Αυτό όσον αφορά κάτι που λέγατε ότι δεν υπάρχει παρασκήνιο και αλητία πίσω από την βιομηχανία των games.

Επίσης, δοκιμάσαμε την 6600gt και στον Η/Υ και έδωσε λιγότερα fps σε farcry kai nfs2 απο την 9600xt moy.. Αυτό ως απάντηση στον ψεύτη κλαψιάρη που είπε ότι η 9600χτ δεν τον άφησε ευχαρηστιμένο!

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.... ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΣΑΣ, ΜΙΛΏΝΤΑς ΓΙΑ ΝΑΛΥΣΕΙς ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1280*1024! Στο κάτω κάτω, απομακρυνθητε λίγο απο την οθόνη σας αν σας ενοχλεί το τοσοδούλικο juggy που εμφανίζεται στο πεζούλι του δρόμου κάτω από ένα φύλλο που πέφτει πάνω σκιά και μάλιστα δεν μπορείτε καν να πάτε κοντά του!! !!!!!!!!!!!!!ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!

ΟΙ ΚΟΝΣΟΛΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ 800*600 ΚΑΙ 640*480, έχουν και μια απόσταση 2 μέτρων απο την τηλεόραση τουσ!

... ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΙ! ... OR ELSE , I LL BE BACK!

KAI OTAN ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΩ, ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟΤΟΜΟΣ... ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΕ ΔΕΊΤΕ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ SITE!

Υ.Γ. Η 9600SE (ναι αυτή h 64bit, έτρεξε καλύτερα το nfs underground 1 apo thn 6600gt)...

Warrior_6600gt, μαζί σου!

Ζήτω το Prince of Persia! Ζήτω ο Jordan Mechner! Ζήτω η ATI! Ζήτω H AMD!

Ζήτω το Chronicles of Riddick για την μηχανή γραφικών!

Κάτω η midway που σταμάτησε να βγάζει τα MK στα PC

Ζητω το http://WWW.TEXNOKOSMOS.COM ... περιμένουμε να ανοίξει!

"ΦΙΛΑΚΙΑ"

Δημοσ.

Αυτά τα είπε ο Evkar...

Κάποτε την είχα πατήσει με μια 9600ΧΤ , που , αν θυμάστε ήταν κατώτερη σε επιδόσεις από την παλιότερή της 9500 προ (κάπως έτσι΄λεγόταν το μοντέλλο). 230 ευρώ είχα σκάσει τότε ,ήταν και Ασους, και από επιδόσεις , ας μην τις κρίνω. Από τότε ορκίστηκα , παίρνω μια και καλή μια πολύ καλή κάρτα απ' την αρχή και έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Λοιπόν... Η 9600xt στο μόνο που θυμίζει την 9500προ είναι η ποιότητα της...

η 9500προ έχει 8pipelines αλλά μικρότερα clocks από την 9600χτ.

H 9600xt ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΕ ΤΗΝ 9500ΠΡΟ... Σε Ελάχιστες περιπτώσεις η μια είναι ελαφρά γρηγορότερη από την άλλη και το αντίστροφο!

Αυτά! .. Φιλικά Evkar.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...