Antonisk2003 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 dimitris p θα τα δοκιμάσω όλα και θα σου πω.
Antonisk2003 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Τα δοκίμασα και δυστυχώς δεν λειτούργησε κανένα από αυτά. Το πρόβλημα απ' ότι φαίνεται δεν είναι στο αρχείο boot αφού στην αρχή μου βγάζει κανονικά να διαλέξω ποια windows θέλω να εκκινήσουν, αλλά κάτι έχουν τα ίδια τα windows και δεν μπορώ να καταλάβω τι! Επίσης δεν μπαίνουν ούτε σε safe mode και δεν λειτουργεί ούτε η επιλογή "τελευταίες γνωστές ρυθμίσεις (οι πιο πρόσφατες που λειτουργούσαν)". Τι να κάνω?
Antonisk2003 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Καλά ε! Εγώ θα τρελαθώ με αυτόν τον υπολογιστή! Ξεκίνησα το partition magic από τις δισκέτες για να δω αν έχει κάποιο πρόβλημα ο δίσκος και αντί να μου βγάλει προβληματικό αυτόν που είναι τα ΧΡ που δεν εκκινούν μου έβγαλε ως BAD τον άλλον! Και το αστείο είναι πως αυτός που έβγαλε BAD δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα, λειτουργεί κανονικά, και ο άλλος φαίνεται ότι είναι μια χαρά!
adi32 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 file afoy den vgazeis akrh to kalytero pou exeis na kaneis einai na peraseis ta xp apo thn arxh na hsyxaseis exeis faei 2 meres na psaxneis tropous na lyseis to provlima se 3 writses tha ta eixes perasei ola apo thn arxh kathara kai wraia
Antonisk2003 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα περάσω από πάνω και να μου μείνουν όλα τα προγράμματα και οι ρυθμίσεις?
stehellas Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 file pare mia apo ths ekdoseis tou linux opos to operator pou pezoun apo to cd (boot apo cd ) kai den xriazonte egkatastasi kai an den kataferis na vreis to lathos tha mporeseis na kaneis antigrafa ton arxion sou ...dokimase kai pes mas... e
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.