zelkuth Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Χαιρετω τα πληθη και ζητω συγγνωμη αν οι ερωτησεις εχουν ηδη απαντηθει σε προηγουμενα posts, αλλα απ'οσο κοιταξα δεν τισ βρηκα καπου. Λοιπον τις παιρνω με τη σειρα: 1. Αν σε ενα avi file βαλω παραπανω απο ενα αρχειο με υποτιτλους (πχ. ενα με αγγλικους ενα με ελληνικους) θα μπορει να το διαβασει το μηχανημα? 2. Σε περιπτωση που δεν φταιει το μεγαλο ονομα του τιτλου για να μην "βλεπει" τους υποτιτλους, μπορει να φταιει κατι αλλο? 3. Σε μερικες ταινιες μου βγαζει ενα μυνημα του στυλ (γιατι δεν το θυμαμαι τωρα ακριβως) " 1 pixel needed Xvid for GMC" -η κατι αναλογο-. Τι γινεται τοτε? πρεπει να κανω καποιο reencode? Ειμαι νιουφης σε αυτα τα θεματα. Ευχαριστω για τον χρονο σας :wink:
razkal Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 1. ginetai 2. to filename prepei na einai akrivws to idio kai sta 2 arxeia. de mas les kai pio firmware xrisimopoieis?
zelkuth Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 1.δηλαδη στο subtitle button θα εχω παραπανω απο μια επιλογη για υποτιτλους? και ελληνικα και αγγλικα? (καλη φαση :wink: ) 2. σαφως και εχουν το ιδιο ακριβως ονομα (movie.avi, movie.srt) Χρησιμοποιω το fw V2 απο το newage.. martyras pointed me to the link
zelkuth Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Επισης ετυχε να παρατηρησω οτι μερικα .sub αρχεια που εχουν παραπανω απο μια επιλογες για υποτιτλους μεσα, παιζει μονο την πρωτη επιλογη, τις υπολοιπες δεν τις εμφανιζει καν
zelkuth Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Damn...ενα ενα τα ανακαλυπτω... Ενα ακομη προβλημα: Σε μερικες ταινιες αν και οι υποτιτλοι ειναι συγχρονισμενοι (και ειναι οκ στον υπολογιστη) στο yamada ειναι out of synch.
martyras Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Ela. 1-2. Tous ypotitlous sou 8a tous kaneis opws sou eipan ta paidia. Ena paradigma: Tainia --> Total.Recall.avi Sub 1 --> Total.Recall.EN.srt Sub 2 --> Total.Recall.GR.srt ktl. kai tous allazeis me to koubi "subtitle". 3. Loipon katarxhn to TYPEA firmware evales etsi? Giati ayto paizei Packed Bitstream XViDs. - http://newage.mpeg4-players.info/yamada/6700/NAv2/gre/NAv2.gre.html - Gia ypotitlous na xrisimopoieis .srt kai .smi. Sta sub (fantazomai milas gia text sub kai oxi VobSub) to yamada exei "gnwsto" kollima. Gia na metatrepseis apo to ena format sto allo xrisimopoihse to Subtitle Workshop. Genika na xereis o monos typos ypotitlwn pou sto yamada (kai sta perissotera divx player me chip mediatek) einai akrivhs stous xronous (akoma kai ta srt xanoume merika frames) einai ta .smi. Dokimase se polla format kai des monos sou. Gia oti allo mas les.
zelkuth Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 ευχαριστω πολυ παιδες!! θα τα τσεκαρω ολα αυτα! Ευχαριστω και παλι, το νεο Skip κανει δουλεια τελικα :wink:
zelkuth Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Ναι τον ΤYPE A εβαλα αλλα μου βγαζει το μηνυμα αυτο (1 pixel GCM xvid- η κατι παρομοιο)....
DimitRi_Del Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Μολις αγόρασα και εγώ ενα yamada 6700,Το πρόβλημα που έχω είναι οτι τα χρώματα που έχει δεν ειναι καλά,σαν να είναι πολυ χάλια κωδικοποιημένο το .avi! Δοκίμασα να παίξω μερικά γνήσια dvd(starwars,lord of the rings,κλπ) αλλά είχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα,δε μπορώ να βρω τι παίζει. Έκανα καποιες ρυθμίσεις στο setup αλλά δε μπορω να το φτιαξω. Please help! Τhanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.