Προς το περιεχόμενο

Αποριες για Yamada 6700

zelkuth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετω τα πληθη και ζητω συγγνωμη αν οι ερωτησεις εχουν ηδη απαντηθει σε προηγουμενα posts, αλλα απ'οσο κοιταξα δεν τισ βρηκα καπου. Λοιπον τις παιρνω με τη σειρα:

1. Αν σε ενα avi file βαλω παραπανω απο ενα αρχειο με υποτιτλους (πχ. ενα με αγγλικους ενα με ελληνικους) θα μπορει να το διαβασει το μηχανημα?

2. Σε περιπτωση που δεν φταιει το μεγαλο ονομα του τιτλου για να μην "βλεπει" τους υποτιτλους, μπορει να φταιει κατι αλλο?

3. Σε μερικες ταινιες μου βγαζει ενα μυνημα του στυλ (γιατι δεν το θυμαμαι τωρα ακριβως) " 1 pixel needed Xvid for GMC" -η κατι αναλογο-. Τι γινεται τοτε? πρεπει να κανω καποιο reencode?

Ειμαι νιουφης σε αυτα τα θεματα. Ευχαριστω για τον χρονο σας :wink:

Δημοσ.

1.δηλαδη στο subtitle button θα εχω παραπανω απο μια επιλογη για υποτιτλους? και ελληνικα και αγγλικα? (καλη φαση :wink: )

2. σαφως και εχουν το ιδιο ακριβως ονομα (movie.avi, movie.srt)

Χρησιμοποιω το fw V2 απο το newage.. martyras pointed me to the link

Δημοσ.

Επισης ετυχε να παρατηρησω οτι μερικα .sub αρχεια που εχουν παραπανω απο μια επιλογες για υποτιτλους μεσα, παιζει μονο την πρωτη επιλογη, τις υπολοιπες δεν τις εμφανιζει καν :(

Δημοσ.

Damn...ενα ενα τα ανακαλυπτω... Ενα ακομη προβλημα: Σε μερικες ταινιες αν και οι υποτιτλοι ειναι συγχρονισμενοι (και ειναι οκ στον υπολογιστη) στο yamada ειναι out of synch.

Δημοσ.

Ela.

1-2. Tous ypotitlous sou 8a tous kaneis opws sou eipan ta paidia. Ena paradigma:

Tainia --> Total.Recall.avi

Sub 1 --> Total.Recall.EN.srt

Sub 2 --> Total.Recall.GR.srt

ktl. kai tous allazeis me to koubi "subtitle".

3. Loipon katarxhn to TYPEA firmware evales etsi? Giati ayto paizei Packed Bitstream XViDs.

- http://newage.mpeg4-players.info/yamada/6700/NAv2/gre/NAv2.gre.html -

Gia ypotitlous na xrisimopoieis .srt kai .smi. Sta sub (fantazomai milas gia text sub kai oxi VobSub) to yamada exei "gnwsto" kollima. Gia na metatrepseis apo to ena format sto allo xrisimopoihse to Subtitle Workshop. Genika na xereis o monos typos ypotitlwn pou sto yamada (kai sta perissotera divx player me chip mediatek) einai akrivhs stous xronous (akoma kai ta srt xanoume merika frames) einai ta .smi. Dokimase se polla format kai des monos sou.

Gia oti allo mas les.

Δημοσ.
:D ευχαριστω πολυ παιδες!! θα τα τσεκαρω ολα αυτα! Ευχαριστω και παλι, το νεο Skip κανει δουλεια τελικα :wink:
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μολις αγόρασα και εγώ ενα yamada 6700,Το πρόβλημα που έχω είναι οτι τα χρώματα που έχει δεν ειναι καλά,σαν να είναι πολυ χάλια κωδικοποιημένο το .avi!

Δοκίμασα να παίξω μερικά γνήσια dvd(starwars,lord of the rings,κλπ) αλλά είχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα,δε μπορώ να βρω τι παίζει.

Έκανα καποιες ρυθμίσεις στο setup αλλά δε μπορω να το φτιαξω.

Please help!

Τhanks

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...