Προς το περιεχόμενο

ερωτηση για εγγραφη σε ορισμενα forums..

lazaross

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε μερικα forum οταν κανω αιτηση, περιμενω εως και 2,3 ημερες για να μου ερθει e-mail με ενεργοποιηση του λογαριασμου? γιατι γινεται αυτο το παργμα? πχ οταν εκανα εδω εγγραφη πηρε μονο ενα δευτερολεπτο για να ερθει το e-mail..

Δημοσ.

Μάλλον το email που έχεις δώσει κατατάσει την απάντηση απο το φόρουμ στα spam και γι'αυτό δεν το βλέπεις. Δοκίμασε να κλείσεις τα spam φίλτρα και να ζητήσεις να σου στείλουν πάλι.

Δημοσ.
den einai oloi toso grigoroi.(fortos server pos dexete o allos tis aitisis ti rithmisis exei kanei ktl)

genika den ftes esi kai den boreis na kaneis kai tipota

ποιος ειναι ο λογος που αργουν? γινεται καποιος ελεγχος ή φταει κατι αλλο?

σου απάντησε ήδη γιατί συμβαίνει αυτό.... :wink:

Δημοσ.
ποιος ειναι ο λογος που αργουν? γινεται καποιος ελεγχος ή φταει κατι αλλο?

Υπάρχει και η περίπτωση να χρειάζεται έγκριση από τον admin η εγγραφή σου για να γίνει το activation. :)

Δημοσ.
Υπάρχει και η περίπτωση να χρειάζεται έγκριση από τον admin η εγγραφή σου για να γίνει το activation. :)

ταπείνη μου γνώμη(από προσωπική εμπειρία περισσότερο) ότι forum και γενίκα sites που απαιτούν registration είναι ελάχιστα σήμερα που χρησιμοποιούν τέτοια μέθοδο.....

Δημοσ.

Ειναι καθαρά φταίξιμο στην Hotmail φίλε.

Εμενα 4/5 subscription καταλήγουν αμέσως στα junk mail.

Συγχαρητήρια στην Hotmail για τα καταπληκτικά φίλτρα της.

Yahoo και πάλι Yahoo.

Στα περίπου 5 χρόνια που έχω το yahoo εχω λάβει........0 (μηδέν) spam mail!!!

Δημοσ.

κυριως αυτη η τακτικη υπαρχει μονο στα διαφορα clubs (yahoo,pathfinder) εξαλλου δεν τους συμφαιρει κατι τετοιο..

παντως εγκριση χρειαζεται και σε forums οπως ο logistis.gr , δλδ αυτα που ειναι συδρομητικα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...