blackwar Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Καλησπέρα Δημιούργησα ένα καινούργιο λογαριασμό χρήστη στα windows xp για να φτιάξω ένα πρόβλημα που είχα από προηγούμενο backup και ως εδώ μια χαρά!!! Όταν λοιπόν πήγα να διαγράψω το λογαριασμό αφού δεν μου χρειάζεται πλέον γιατί έλυσα το πρόβλημα που είχα, πήγα λοιπόν και επέλεξα να διαγράφει ολόκληρος ο λογαριασμός με όλα τα αρχεία του καθώς έχει ένα φάκελο 4GB περίπου με αρχεία από την επαναφορά του backup. και μόλις κλικαρω στην διαγραφή λογαριασμού τότε κόλλησε ο υπολογιστής και μπήκε σε αδράνεια με την κλεψύδρα να φαίνεται για μιάμιση ώρα χωρίς να γίνεται τίποτα, μάλιστα το άφησα επίτηδες τόση ώρα γιατί λέω windows είναι αυτά και ποτέ δεν ξέρεις…..!!! με ALT+CONTROL+DELETE το επαναφέρω μετά του κάνω επανεκκίνηση και ξανά την ίδια διαδικασία και τελικά πάλι τα ίδια, πάλι κόλλημα και να μην κινείται τίποτα!!! Τι λέτε να συμβαίνει ρίχτε καμιά ιδέα???? Στο παρελθόν δεν έχω ξανασβήσει χρήστη γιατί πολύ άπλα δεν χρειάστηκε!!! Οπότε δεν πιστεύω να κάνω καμιά πατάτα....!!!;;; Το μονό που κάνω είναι σαν admin επιλεγώ το λογαριασμό που θέλω να σβήσω με ρωτάει τι θέλω να σβήσω, επιλεγώ όλα και υστέρα κολλάει το σύμπαν!!! Όποτε οποίος ξέρει ας ρίξει ένα HELP!!!!
Highlander Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Δοκίμασε να μπεις σε safe mode και να το σβήσεις από εκεί. Αν δεν τα καταφέρεις, δοκίμασε με κάποιο εξωτερικό πρόγραμμα ή μέσα από την Registry.
nitro-gun Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Periego alla kai oxi asinithisto ,,dokimase na to sviseis apo ti registry kalitera!
billpeppas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Periego alla kai oxi asinithisto ,,dokimase na to sviseis apo ti registry kalitera! ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ : ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟΥ ****** THREAD & ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΠΡΩΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ FFS!!! Thread από τον Μάιο επαγρύπνησες τώρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.