Προς το περιεχόμενο

Θορυβώδες πύργος υπολογιστή......

Πέτρος Σ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πετράν χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη καταρχάς. Έχουμε και λέμε.

Τα ανεμιστηράκια καλό είναι να μην τα έχουμε συνδεδεμένα στη μητρική. Την επιβαρύνουμε χωρίς λόγο. Καλύτερα να δώσεις 5 ευρώ και να πάρεις 5 4pin to 3pin converter και να τα καρφώσεις πάνω στο τροφοδοτικό. Με αυτό τον τρόπο

i. Δεν επιβαρύνεις τη μητρικούλα σου μιας και δεν ρουφάς απο τις 12άρες γραμμές της αλλά απευθείας απο το τροφοδοτικό

ii. Έχεις το πλεονέκτημα ότι μπορείς να "παίξεις" με τις γραμμές του τροφοδοτικού σου. Τι εννοώ: Παλιότερα είχα ποστάρει 5-6 φωτογραφίες για να κάνεις με τη χρήση ενός τροποποιημένου τέτοιου αντάπτορα τους ανεμιστήρες να γυρίζουν στα 7volt και επομένως με λιγότερες στροφές και άρα με λιγότερο θόρυβο (και με ελαφρώς χαμηλότερες επιδόσεις). Το τόπικ αυτό έχει διαγραφεί, οπότε αν θες περισσότερες πληροφορίες let me know...

Δημοσ.

Το μηχανηματάκι καλό είναι που μου έδειξε ο polidis;

Απο οτι είδα έχει και κάτι πραγματάκι. Εκείνα μάλλον τα γυρνάς και turn off ανεμιστηράκια.

Τώρα για το τροφοδοτικό..............καλύτερα δεν είναι να τα μαζέψω όλα σε μια συσκευή σαν εκείνη και να μην έχω άλλα μπερδέματα;

Δεν το έχω πάρει ακόμα γιατί απο αυτά κυριολεκτικά είμαι παντελώς άσχετος.

Για το όνομα του θέματός μου τώρα.............άντε πές μου εσύ τι να βάλω και ας αλλάξει. Αφού ο πύργος μου είναι θορυβώδης τότε τι να βάλω Hurricane πύργος;

Δε νομίζω...................

Και sorry που δεν σας είπα απο την αρχή......................

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

LL_NEOΑΛΗΘΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ

Δημοσ.

LL_Neo me endiaferei kai emena re.

Thelo na meioso tis strofes tou fan gia to tsip tis Asus A8N-SLI.

Nomizo paei me 8000 strofes (ama einai sosto ti leei to BIOS)kai kanei san aeroplano.

Neo ego epeidi eimai kako paidi sou efxomai na sinantiseis tin DIKIA SOU re :)

Δημοσ.

mporeis na theleis na agoraseis anemistirakia ta opoia einai pio athoryva..tha meiothei o thorvos alla den tha fygei teleios...

alitheia ti anemistira exeis pano ston epeksergasth,stock h kati allo??

dystixos arketo thoryvo kanei kai o sklhros :(

opos vlepeis to thema silence einai terastio,& an mpeis sto trip tote den vgaineis me tpt..akoume kai emena...

pantos apo anemistirakia sou proteino papst kai vantec thn kathgoria stealth...

Δημοσ.
Για το όνομα του θέματός μου τώρα.............άντε πές μου εσύ τι να βάλω και ας αλλάξει. Αφού ο πύργος μου είναι θορυβώδης τότε τι να βάλω Hurricane πύργος;

O/H galanta εννοεί ότι είναι λάθος η σύνταξη. Το σωστό είναι θορυβώδης πύργος και ΟΧΙ θορυβώδες πύργος, όπως και συ σωστά αναφέρεις στο τελευταίο σου μήνυμα.

Δημοσ.
Αυτόι ελέγχει 5 ανεμιστηράκια;

Αυτό που θέλω να κάνω είναι να σταματήσουν να περιστρέφονται οι ανεμιστήρες με σκοπό να σταματήσει και ο θόρυβος.

Τα ανεμιστηράκια όλα είναι του κλώτσου και του μπάτσου γιατί όταν τα πείρα έβλεπα τα φθηνότερα. Δεν είναι Silent έτσι ή όπως λέγονται εκείνα που δεν κάνουν θόρυβο.

Helpήστε με πρωτού να κανω την παραγγελία.

sosta ta elegxei .ama ta xamiloseis sto elaxisto tha einai san na ine klista opote den iparxei logos na ta kaneis na stamatisoun na peristrefontai telios.etsi kai isixa tha einai kai tha drosizoun.episis sta anemistirakia mporeis na baleis kai antistaseis gia na pesoun oi strofes ama den thes na kaneis auto pou leei o ll_neo.to pio ftino malon einai to panel pisteuo kai to pio oraio dioti analoga tin temperature to rithmizeis opos thes.na pareis athoriba to theoro kapos xamena lefta afou me to panel kaneis ta panta kai simferei.

Το σωστό είναι θορυβώδης πύργος και ΟΧΙ θορυβώδες.auta einai leptomeries :P

petros gr said:Thelo na meioso tis strofes tou fan gia to tsip tis Asus A8N-SLI.

Nomizo paei me 8000 strofes (ama einai sosto ti leei to BIOS)kai kanei san aeroplano

prosexe min zestathei poli omos ama to xamiloseis kai exeis problimata.tsekare temps na deis min ginei kamiastravi kai xaseis oraio boardaki.8000 strofes ine poles kai pragmati prepei na einai poli noisy.giati na tou exoun dosei toses strofes.toso zesto einai?

Δημοσ.
mporeis na theleis na agoraseis anemistirakia ta opoia einai pio athoryva..tha meiothei o thorvos alla den tha fygei teleios...

alitheia ti anemistira exeis pano ston epeksergasth' date='stock h kati allo??

dystixos arketo thoryvo kanei kai o sklhros :(

opos vlepeis to thema silence einai terastio,& an mpeis sto trip tote den vgaineis me tpt..akoume kai emena...

pantos apo anemistirakia sou proteino papst kai vantec thn kathgoria stealth...[/quote']

o skliros sinithos einai to ligotero apo ola ektos an exeis raptor.alla einai to teleuteo.pio poli kanei i karta grafikon i to chipset opote o diskos kaliptete.ektos an exei problima o diskos pou exei exo dei na litourgi men alla na kanei san scsi kai xirotera.

Δημοσ.
Neo ego epeidi eimai kako paidi sou efxomai na sinantiseis tin DIKIA SOU re

Το γεγονός ότι την έχω ήδη συναντήσει με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι εύχεσαι να τη συναντήσω την επόμενη φορά όχι στο lobby του Hilton αλλά σε καμία σουίτα για να τη συναντήσω(και ότι άλλο κάνει ομοιοκαταληξία) όσο αντέχω (δλδ μέχρι να με πάρουν διασωληνομένο)

Μετά απο αυτή τη μεστή ευχή του Petrosgr νοιώθω υποχρεωμένος με το που θα πάρω το φύλλο πορείας για να παρουσιαστώ την ακριτική ... Καλαμάτα λόγω υπηρεσιακών αναγκών (αύριο δλδ) να επιστρέψω με περισσότερες διευκρινίσεις...

Σαν κανόνας μπορώ να σου πω ότι όλα αυτά τα συστηματάκια ΔΕΝ διακόπτουν τελείως τη λειτουργία του ανεμιστήρα αλλά μειώνουν τις στροφές παίζοντας και αυτά με το παρεχόμενο ρεύμα. Το θέμα είναι ότι όπως είχε αν θυμάμαι καλά ο madsc (αν κάνω λάθος ζητώ εκ των προτέρων συγνώμη απο τον τότε συγγραφέα) ότι τα περισσότερα fan bays δε μειώνουν ουσιαστικά το παρεχόμενο ρεύμα αλλά ουσιαστικά ανοιγοκλείνουν τη ροη ρεύματος. Αποτέλεσμα είναι τα ανεμιστηράκια να βγάζουν ένα ενοχλητικό στρίγγλιγμα τα οποία σου σπάει τα νεύρα. Έχω ένα τέτοιο στο μηχάνημα μου και το έχω απλώς για ομορφία, ειλικρινά δεν έχω συνδέσει τίποτα πάνω του.

Αντ' αυτού έχω καταφύγει στην πατέντα των "πειραγμένων" adaptors. Μιλάμε ότι μόλις καταλάβεις το τι ακριβώς γίνεται η όλη διαδικασία δε σου παίρνει παραπάνω απο 2 λεπτά.

Κάτι για να κλείνει εντελώς ο ανεμιστήρας δεν έχω συναντήσει χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχει μιας και ως γνωστόν ο Πρόεδρος τους τελευταίους 8 μήνες σας προσέχει απο "μάχιμες θέσεις". Βέβαια μπορείς πάντα να καταφύγεις στη χρήση μιας 12βολτής μπαταρίας για να δεις ποιος ανεμιστήρας είναι ο ένοχος.

Δημοσ.

Παιδιά άνοιξα το κουτί και έβγαλα όλα τα ανεμιστηράκια αλλά και πάλι έκανε αρκετό θόρυβο.

Ένα μικρό μέρος είναι από τα ανεμιστηράκια όμως το μεγαλύτερο πιστεύω πως είναι από τον σκληρό δίσκο και από το τροφοδοτικό.

Σας ευχαριστώ όλους που ασχοληθήκατε με το πρόβλημά μου όμως πιστεύω πως δεν μπορεί να λυθεί αν δεν πάρω άλλο τροφοδοτικό, για τον σκληρό δίσκο δεν μπορώ να κάνω κάτι και αν δεν αλλάξω τα ανεμιστηράκια.

Και πάλι σας ευχαριστώ όλους...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...