Πέτρος Σ. Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Λοιπόν...... Πάνω έχω 5 ανεμιστιράκια και ένα του επεξεργαστή 6. Μήπως βουίζει σαν τραχτέρ από αυτό; Έχω ένα 650Watt τροφοδοτικό αλλά δεν έχει καθόλου ανεμιστήρα και δεν ξέρω τι βουίζει τόσο πολύ. Μπορώ ενώ το PC λειτουργεί να βγάλω τα ανεμιστηράκια από το τροφοδοτικό για να το τεστάρω και χωρίς να κάνει κανένα μπάφ;
Phantolino Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 An k den einai oti kalytero an exeis apla sto psu syndemena ta fans vgalta ena ena.Egw omws sthn thesh sou tha ton ekleina k tha ta evaza ena ena na dw pio kanei to megalytero thorivo
GrafeioTeleton Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Μπορεις να βγαλεις τα 5 ανεμιστηρακια του κουτιου.Ειναι απλα σαν συνδεση.Για το ανεμιστηρακι του επεξεργαστη καλυτερα να μην το πειραξεις αν και υπαρχει ενα προγραμμα που μπορεις να του μειωσεις στροφες
Πέτρος Σ. Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Όχι το ανεμιστηράκι του επεξεργαστή δεν τηα βγεί. Μπεςρδεύτικα.....τώρα είδα πως τα έχω πάνω στην μητρική όλα........γινεται να τα βγάλω;
GrafeioTeleton Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Τι εννοεις ολα πανω στην μητρικη?Εννοεις μηπως της καρτας γραφικων γιατι αλλα δεν υπαρχουν?
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 mporeis na ta bgaleis.den tha pathei kati to sistima.alla kalitero tha itan genikos na ta bgaleis ola ektos tis cpu kai na ta bazeis ena ena klinontas to sistima kathe fora gia na deis pios fteei.oti mporei na ta bgaleis kai na ta baleis otan ine se litourgia ginete kai to exo kanei otan ine sto board.den travane poli reuma eutixos gia na sou klisei to pc.mia fora pou to ixa kanei me gomari fan apo server kai to bala sta 12 kai girnage san anemistiras otan to ebgala eklise mono tou to pc.alla autos itan special category fan.me ta mikra ta kanonika tha se ok.
Πέτρος Σ. Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Τα έχω όλα συνδεμένα πάνω στην μητρική. Η δική μου έχει αρκετές υποδοχές.
Πέτρος Σ. Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 περνω κάτι αρχεία απο dc και μετά δεν θα έχω slot και γι' αυτό δεν θέλω να το κλείσω. υπάρχει κανένα μηχάνημα που να μπορώ να τα συνδέσω εκεί όλα και όταν θέλω να τα κλείνω;
Phantolino Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 its ok Πέτρος Σ. dokimase na ta vgaleis ma den pathainei tpt,vevaia opws eipa k parapanw gia logous asfaleias kalo einai na ton kleiseis
Πέτρος Σ. Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Φοβάμαι πάντως να τα βγάλω ενώ είναι σε λειτουργία. Αν υπάρχει κανένα site για να αγοράσω κανένα μηχανημα που να τα ανοίγω και να τα κλείνω όποτε θέλω τότε δώστε το να το αγοράσω εδώ και τώρα. Αν υπάρχει κάτι και απο Πλαίσιο δέστε πέστε μου γιατί ενδέχεται να πάω αύριο.
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 περνω κάτι αρχεία απο dc και μετά δεν θα έχω slot και γι' αυτό δεν θέλω να το κλείσω.υπάρχει κανένα μηχάνημα που να μπορώ να τα συνδέσω εκεί όλα και όταν θέλω να τα κλείνω; kati prepei na iparxei kai na min iparxei kati mporeis na ftiaxeis esi poli apla.panelaki me 4 rithmistika kai diakoptaki pou kai na min iparxei to ftiaxneis esi.
Πέτρος Σ. Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δεν εχω ιδέα απο αυτά....... Και γι' αυτό και να πάω σε κάποιο κατάστημα(e-shop, hardshop, plaisio) δεν ξέρω που βρήσκονται. Αν μπορούσε κάποιος που ξέρει ας κοιτάξει λίγο.
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806154 kati san kai auto leo alla mporeis na parembaleis kai ena diakopti ama thes apo mesa gia na ta kleineis telios.alla den tha xriastei.
Πέτρος Σ. Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Αυτόι ελέγχει 5 ανεμιστηράκια; Αυτό που θέλω να κάνω είναι να σταματήσουν να περιστρέφονται οι ανεμιστήρες με σκοπό να σταματήσει και ο θόρυβος. Τα ανεμιστηράκια όλα είναι του κλώτσου και του μπάτσου γιατί όταν τα πείρα έβλεπα τα φθηνότερα. Δεν είναι Silent έτσι ή όπως λέγονται εκείνα που δεν κάνουν θόρυβο. Helpήστε με πρωτού να κανω την παραγγελία.
galanta Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Αυτό το "θορυβώδες πύργος" στο θέμα βγάζει μάτι. Κάποιος διαχειριστής να το διορθώσει διότι είναι χειρότερο από το να γράφουμε με greeklish.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.