tech25 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Here's the case. Ekana ena xvid se dvd me switcable ypotitlous me to DVD2SVCD kai D2SRoba. Ola pigan mia xara. To problhma to katalaba argotera, otan ebala tin tainia sto epitrapezio DVD -Player. I tainia (profanos apo lathos mou) den xorizetai se 5lepta chapters, alla se 35lepta chapters, me apotelesma i ploigisi mesa sto DVD na einai kapos diskoli. Anarotiomoun an mporo me kapoio software, na epanarythmiso ton xrono ton chapters, xoris na xreiasto re-encoding ton VOB's kai ta sxetika. Episis an asxoleitai kapios me DVD2SVCD isos mporei na me boithisei. To teleytaio bima sto DVD2SVCD einai to dvd authoring me to dvdauthor.exe Stin ousia... "C:\Program Files\DVD2SVCD\DVDAuthor\dvdauthor.exe" -x "F:\DVDTEMP\DVDAuthor.xml" Mesa sto xml exei to onoma tou mpg (MPlex_Muxed_File00-subbed.mpg) kai tous xronous ton chapters. To teliko apotelesma einai vob arxeia. I erotisi einai, an mporo na kano to antistrofo. Diladi an apo vob mporo na kano "extract" ena megalo arxeio mpg( me tous ypotitlous bebaios) Eyxaristo....
kallair Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 kane to eksis. anoikse to dvd pou eftiakses me to dvd decrypter. epelekse na min kanei split tin tainia katholoou(enw kanonika tin kanei ana 1gb). meta sto ifo mode pata to stream prossesing kai kane to enable. kane demux tous ixous kai tin eikona pou thes kai epelekse apo ta settings stin kartela ifo mode na sou ftiaksei ena chapter list gia to ifoedit(meta esi pirakse to xeirokinita ektos kai an exeis idi ena allo chapter list). molis teleiosei to demux anoikse to ifoedit kai epelekse na kaneis compile new dvd. rikse ta chapters, tin taineia, ton ixo kai tous ipotitlous mesa sto ifoedit kai meta apo ligo tha exeis to neo dvd.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.