poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 genikos eixame stin douleia palia kati montela philips tft kai ta theoro mia xara.normal timi ola normal.ektos an merikoi exoun ta kolimata oti den exei 12 ms i oti den exei dvi kai tetoia.analogos gia poio logo tin thes ti xrisi ktl.to basiko ine na min tixeis me kana kameno pixel kai i philips den dinei eggiisi se ena pixel kameno opote isos mia lg na itan kaliteri?
dim_b Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Ας κάνουμε άλλη μιά δοκιμή να πάρουμε γνώμες γιά αυτή την οθόνη... Με κρύα καρδιά αποφάσισα να αλλάξω οθόνη αφού η Philips 107MB που με συντροφεύει τα τελευταία 6,5 χρόνια έχει αρχίσει να γίνεται κουραστική. Τι γνώμη έχετε γιά την 190S; Ένας φίλος που την είχε πάρει πριν από κανένα εξάμηνο μου είπε ότι είναι ευχαριστημένος, αλλά την χρησιμοποιεί πολύ λίγες ώρες (συνήθως χρησιμοποιεί laptop λόγω δουλειάς) οπότε θα ήθελα και τη γνώμη κάποιου που την χρησιμοποιεί αρκετά (εγώ κάθομαι μπροστά στην οθόνη πάνω από 8 ώρες τη μέρα). Την βρήκα στα 285? (με φθηνότερη τιμή στον skroutz στα 305?) και νομίζω ότι είναι καλή ευκαιρία γιά να κάνω ένα πρωτοχρονιάτικο δώρο στον εαυτό μου
poulinos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 an sou antexe 6,5 xronia tote ise mia xara.to provlima ine dinei eggiisi gia 0 kamena pixel min tin pareis kai breis kana dio kai den leei.i timi tis ine mia xara apla me liga parapano tha pigenes se lg me 0 kamena.
IKARIWTHS Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 egw thn agorsa prin kana 2 mhnes th thewrw poly kalh gia ta lefta ths exei 12 ms opote paizw kai blepw dvd yperoxa twra an exeis parapanw lefta sigoura mia allh me diaforetiko panel tha htan kalyterh kanena pixel kameno
dim_b Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Την είχα βρει στο Carrefour, και τελικά έκανε 295? και όχι 285 (αλλά το καλό είναι ότι κάνει 24 άτοκες δόσεις με όλες τις κάρτες). Ήταν όμως η 190S5 που αν δεν κάνω λάθος είναι παλιότερη από την S6 που βλέπω λίγο ακριβότερα στον Skroutz. Αποφάσισα να στραφώ στην σειρά B (μάλλον στην 170Β6) που έχει εγγύηση perfect panel και DVI. Αν πάντως κάποιος ενδιαφέρεται, στο Carrefour του Ρέντη πρέπει να έχει αρκετά κομμάτια.
gerontas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Αν θυμάμαι καλά, οι σειρές B, P και X έχουν εγγύηση 0 pixel και η σειρά S κάπου στα 7 ή 8. Αν κρίνω από μια 170S4 και μια 150X3 που κλείνουν περίπου τρία χρόνια βαριάς χρήσης, πρόκειται για "τίμιες" προτάσεις. Λίγο off-topic (συγγνώμη dim_b, αλλά εδώ θα μπουν υποθέτω οι Philps-άκηδες και είπα να μην ανοίγω καινούργιο θέμα. Αν ωστόσο ενοχλεί, ρίξτου ένα split χωρίς παρεξήγηση ): Αυτή η 150X3 έχει την είσοδο DVI κρυμμένη στη βάση της οθόνης. Ξέρει κανείς αν είναι δυνατό ν' ανοίξω τη βάση, χωρίς να την κάνω φύλλο-φτερό; Αμαρτία είναι να την έχω στην D-SUB. Ευχαριστώ.
poulinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 den exo philips alla sigoura kapos tha anigei apla i basi gia na tin kaneis dvil.to exoun balei to dvi gia na to xrisimopoieis oxi na to krispoun.sto manual den leei kati?
gerontas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 den exo philips alla sigoura kapos tha anigei apla i basi gia na tin kaneis dvil.to exoun balei to dvi gia na to xrisimopoieis oxi na to krispoun.sto manual den leei kati?Δυστυχώς δεν λέει τίποτε. Προφανώς θέλει πίεση σε κάποιο σημείο για ν' ανοίξει, αλλά αυτές οι προσπάθειες, αν δεν υπάρχουν οδηγίες, καταλήγουν σε κάτι σπασμένο Προφανώς, αν αρχίσω να λύνω βίδα-βίδα τη βάση των ηχείων θα ..φτάσω και στην κρυμμένη DVI, αλλά μεταξύ μας, πάντα υπάρχει κάτι πιό επείγον απ' αυτό. Τα καλώδια τροφοδοσίας και D-SUB ήταν από το εργοστάσιο τοποθετημένα κάτω απ' αυτό το καπάκι. Οποιος έχει υπομονή, ας πάει στη σελίδα της Philips κι ας δει στο manual στις σελ. 55-56 για να καταλάβει τί εννοώ. Ευχαριστώ και Καλή Χρονιά.
gerontas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Για να λέμε και τα καλά: Λίγο μετά το προηγούμενο μήνυμα, έκανα αυτό που έπρεπε να έχω κάνει από καιρό: Εστειλα ένα ερώτημα στο cc της Philips. Χθές το πρωί ήρθαν με mail οι οδηγίες. Καθόλου άσχημα. Για όποιον μπορεί να ενδιαφερθεί, το καπάκι δεν συγκρατείται από βίδες, κουμπώνει με δύο δοντάκια στο πλάι, στο χαμηλότερο σημείο του. Λίγη πίεση με μια παλιά Πιστωτική κι αυτό ήταν όλο.
poulinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 kai leo ego na to exoun kanei diskola den ginetai.mono se kapoies othones den thimame marka ama mpei i basi gia na bgei meta prepei na bgaleis tin siderenia plaka apo kato gia na patiseis ta dontakia.nomizo philips pali i lg.nomizo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.