Προς το περιεχόμενο

XBMC δε βλέπει το f: drive. Γιατί ?

DrLo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άλλαξα σήμερα τον original σκληρό του xbox μου με έναν 20άρι. Για να περάσω evox και τα άλλα προγραμματάκια χρησιμοποιώ ένα Auto installer CD (XBOX-HQ v1.3 Auto installer) αφού είχα διάφορα άλλα προβληματάκια τα οποία με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τα ξεπέρασα έχω κολλήσει σε κάτι κουλό. Συγκεκριμένα το XBMC αρνείται να αναγνωρίσει το drive f: που φυσικά είναι και το μεγαλύτερο. Στο settings->system info μου λέει

Drive F: Unavailable

πρέπει να άλλαξω κάποιο .ini ή κάτι άλλο ? Το περίεργο είναι ότι με FTP αλλά και με το Xbox File Explorer τα περιεχόμενα του F: τα βλέπω κανονικά.

Επίσης υπάρχει τρόπος να μην έχω C,E,F αλλά πχ τον χώρο του F να τον δώσω στον E ?

Επίσης κάτι drives που μου εμφανίζονται στο FTP (τα Χ,Υ,Ζ με 749 νομίζω mb το καθένα) τί είναι ? είναι πραγματικά ή εικονικά drives ? μπορώ να τα σβήσω ?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

αν βλέπεις κανονικά τα περιεχόμενα του f με κάποιο πρόγραμμα όπως το dvd2xbox (το προτίνω) και από ftp τότε το πρόβλημα είναι σε κάποια ρύμιση του software , συγκεκριμένα του xbmc, δεν θυμάμαι τι ακριβώς πρέπει να κάνεις

Δημοσ.
mesa apo ta settings toy evo energopoise to f partition.

episis den mporeis na alaksis ta partition c-e-f-x-y-z.

Είναι ενεργοποιημένο.

Αρχικά ούτε dvd2xbox έβελπε το f αλλά αυτό τουλάχιστον είχε επιλογή μέσα στο πρόγραμμα για "Use f drive" το XMBC δεν φαίνεται να έχει τέτοια επιλογή.

Ta X,Y,Z είναι άχρηστος χώρος αφου δε μπορώ να τον προσπελάσω από κανένα πρόγραμμα ?

Δημοσ.

Ακυρο. Βρήκα λύση. Μπορεί το XBMC να μην είχε επιλογή "Use f: drive" αλλά μπαίνοντας στο XboxMediaCenter.xml με notepad και αλλαζοντας το "no" σε "yes" λύθηκε το θέμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...