ThundeR_21 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 firefox for ever. File polaki to site tis nokia ka opoiodhpote allo site me flash, java klp mou trexei mia xara. Tha simfonisw kai me tous ipoloipous oti o firefox einai arketa kainourios browser kai pisteuw oti sto mellon tha ginei poly kalyteros.
greeneye Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 psifizo FIREFOX! megisth asfaleia,megisth taxythta,entelos elaxisto eos miden pososto Mh emfanishs selidon, ara giati explorer; gia na ime ksefrago ampeli; apo tin ora pou ebala firefox exo elatosei afantasta to rithmo psaximatos gia spyware ktl ktl,ixan spasei ta neyra mou me to sourothri (explorer) fysika oti thelei kaneis bazei,alla sinisto firefox..
Hal9000 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Αν δεν ήταν ο Firefox θα έπρεπε να μέναμε άλλα 2 χρόνια (μέχρι τα Longhorn) με τον Internet Explorer με ότι σημαίνει αυτό. Δηλαδή να μπαίνουν όλων των ειδών τα spyware,adware στον υπολογιστή μας, να ανοίγουμε 10 browsers για 10 σελίδες και δεν αναφέρω τα πλεονεκτήματα των extensions που με έχουν βοηθήσει αρκετά. Το θέμα συμβατότητας το έχω παρατηρήσει σε ελάχιστες σελίδες και χρησιμοποιώ τον explorer γι'αυτές. Τι και αν πιστεύω ότι με τον Internet Explorer 7.0 θα τελειώσει ο Firefox. Το τελευταίο χρόνο η επιλογή Firefox είναι μονόδρομος και σίγουρα δεν είμαι ο μόνος που το πιστεύει. Μόλις συμπλήρωσε 50 εκατομμύρια downloads παγκοσμίως. Αλλά η μεγαλύτερη έκπληξη για μένα ήταν τα στατιστικά Απριλίου 2005 της Insomnia. Ενώ τα περασμένα χρόνια όσοι συνδέοταν στο site χρησιμοποιούσαν Internet Explorer στο απίστευτο ποσοστό του 95-97%, το ποσοστό για τον Απρίλιο του 2005 έχει φτάσει το 57% !!!! ενώ του Firefox στο 26% από το τίποτα που ήταν πριν ένα χρόνο. Αντίστοιχα οι χρήστες που συνδέονται με Opera φτάνουν το 8.0%. Αυτά πρέπει να είδε και η Microsoft και τρέχει να βγάλει νέο Internet Explorer. Το καλό είναι ότι και οι δύο browsers είναι δωρεάν
polaki Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Κατάρχας για να μην παρεξηγηθώ, δεν ειμαι εναντιων του Firefox. Kαι το υποστηρίζω, και το εγκαθιστώ αμέσως μετά απο κάθε φορματ... Δεν περνιέμαι για επιπεδο θείτσας με 1000 δόσεις, ξέρω 5 πράγματα και δουλεύω και σε αντίστοιχο τμήμα. Να μην βλέπετε τί μπορείτε να κάνετε εσείς, και γω μπορώ αν θέλω να κάνω "παπαδες" με το linux, το θέμα ειναι όμως ότι ο firefox δεν παρέχει πλήρης υποστήριξη και ΕΙΝΑΙ ακόμα προβληματικός, έστω και για κάποιες ελλάχιστες περιπτωσεις. Εμενα και ολους τους χρηστες δεν με νοιάζει αν η microsoft έχει μπασταρδέψει το οτιδήποτε. Απτη στιγμή που ο οχλος των site ειναι μπασταρδεμένα, οφείλει η οποιαδήποτε εταιρία να ακολουθήσει, αλλιως αν εχει τα ουμπαλα να κάνει τα δικά της στάνταρντς. Επίσης ειναι μύθος το οτι ειναι πιο γρήγορος. Δεν ειναι. Αποδεδειγμένα. Απλά φορτωνει πιο γρήγορα, και εμφανίζει της φωτογραφίες με διαφορετικό τρόπο και φαίνεται οτι φορτώνει γρήγορα. Επίσης λέτε για καλυτερο password management.. Δηλάδή που ακριβώς σας απογοήτευσε ο explorer στο συγκεκριμένο θέμα?? Γιατι εμενα προσωπικά δεν εχει ξεχάσει κανένα password... Επίσης πολλές φορές (οχι παντα, αλλα σχετικά συχνα) στο http://www.mycosmos.gr οταν βάζω κωδικο δεν το δέχεται και μου πετάει λάθος το site οτι και καλα έλειξε ο χρόνος συνδεσής μου. Με explorer ποτε! Τα tabs δεν ειναι ο πρώτος λόγος για να χρησιμοποιεις εναν browser.. Μπορείτε να βάλετε και αλλους που τα υποστηρίζουν.Και μένα με βολέυουν, αλλά τα έχει και ο Opera. Οταν λειπει κάποιο plugin για να δεις το οτιδήποτε, απτη στιγμη που παρέχεις την επιλογή "click here to install the plug in" ΟΦΕΙΛΕΙΣ να την υποστηρίζεις στην μορφη που τη δίνεις.. Πατας κλικ, βλεπεις την μπαρα να κάνει download, κάνει αυτόματο install, και το ριμάδι ΔΕΝ βλέπει flash, πως να το κάνουμε δηλαδη??? Ψέματα λέω??? Flash εχω καταφέρει να δω ΜΟΝΟ αν κάνω χειροκίνητα εγκατάσταση, και όχι με τον αυτοματο τροπο. Θα μου πεις, τι σε νοιαζει αφου τελικά δουλεψε. Ναι, δουλεψε, αλλα ξαναλέω οτι ο ιδιος του ο αυτοματος μηχανισμός απέτυχε και αυτό προκαλεί μπέρδεμα γιατι αναρωτιέσαι αν φταις εσυ, το site, η ο browser σου... Εν τελει, μια χαρά με βολευει o firefox για ορισμένες καταστάσεις. Θα ελεγα οτι τον χρησιμοποιώ 60-40% με τον explorer, αλλά όχι και "ο καλυτερος browser, επανάσταση στο web surfing" κλπ κλπ... Σιγα! Οταν ο Opera κυκλοφορούσε... βεβαια θα μου πεις ο Opera δεν εκανε τετοιο brainwashing.. Ηδη ειδαμε το πρωτο patch για κλείσιμο τρύπας ασφαλείας για firefox... Σιγα σιγα που οι χρηστες θα αρχίσουν να το χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο θα δούμε ποσοι "καλοθελητές" θα βρεθούν να βρουν και άλλα κενά ασφαλείας...
Dikemou Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δεν περνιέμαι για επιπεδο θείτσας με 1000 δόσεις, ξέρω 5 πράγματα και δουλεύω και σε αντίστοιχο τμήμα. Να μην βλέπετε τί μπορείτε να κάνετε εσείς, και γω μπορώ αν θέλω να κάνω "παπαδες" με το linux, το θέμα ειναι όμως ότι ο firefox δεν παρέχει πλήρης υποστήριξη και ΕΙΝΑΙ ακόμα προβληματικός, έστω και για κάποιες ελλάχιστες περιπτωσεις. esi pou milas gia papades kai linux, tha prepe na ksereis apo proto xeri oti o ffox ontas open source kai free DE tha exei se theoritiko epipedo pote tin ipostiriksi pou tha exei o IE tis M$. HOWEVER, to prosfato "problima" me spoofing pou proekipse ston ffox (pou den itan problima, itan aplos sosto implementation ton standards, pou o IE den oneireutike pote), lithike amesa -pao stoixima prin matheis esi oti ipirkse auto to "problima"- sto epomeno bugfix version (entos oron kiriolektika, osu bazei kai to prasino belaki na ksereis oti prepei na kaneis update). Gia ton IE bgainoun patches afou sinithos exoun proklithei apisteues zimies se etairies (kai aplous xristes). Episis, problimatikos? pou akrivos? ego den exo to paramikro problima. Arketa paliotera, prin ginei mainstream kai bgaloun glossa kai oi koloi, eixe merika psilo-problimatakia astatheias, alla milame gia v0.6 an oxi paliotero. Apo to 1final kai pera den eixa pote to paramikro. ALLA kai na eixa, gia onoma tou theou, milame gia to v1, oxi to 6!!!! Katse na ftasei sto 6 kali ora na doume... Εμενα και ολους τους χρηστες δεν με νοιάζει αν η microsoft έχει μπασταρδέψει το οτιδήποτε. Απτη στιγμή που ο οχλος των site ειναι μπασταρδεμένα, οφείλει η οποιαδήποτε εταιρία να ακολουθήσει, αλλιως αν εχει τα ουμπαλα να κάνει τα δικά της στάνταρντς. Apo ti stigmi pou esi kai i pleiopsifia pou antiprosopeueis, den endiafereste gia ta standards, na ksereis oti distixos to prama de paei mprosta etsi. Efoson les oti exeis sxesi me linux, tha prepe na to ksereis auto. Den einai thema "oumpalon". Alloste me ta oumpala tou stoma-se-stoma kai oxi me ntabantzilikia -an me pianeis- epiteuxthikan ta 50m downloads. De tha mporousan an thelan anamesa stis toses alles texnologikes kainotomies na eisagoun kai dika tous standards? Fisika tha mporousan alla de paei etsi... Επίσης ειναι μύθος το οτι ειναι πιο γρήγορος. Δεν ειναι. Αποδεδειγμένα. Απλά φορτωνει πιο γρήγορα, και εμφανίζει της φωτογραφίες με διαφορετικό τρόπο και φαίνεται οτι φορτώνει γρήγορα. De se katalavaino... dil esena se endiaferei an to engine apo kato einai pio grigoro, i to ti apokomizeis san end user otan serfareis? Τα tabs δεν ειναι ο πρώτος λόγος για να χρησιμοποιεις εναν browser.. Μπορείτε να βάλετε και αλλους που τα υποστηρίζουν.Και μένα με βολέυουν, αλλά τα έχει και ο Opera. E bale opera kai teleiose... Den eimai sigouros bebaia o Opera ipostirizei OLA auta pou ipostirizei o ffox tab-wise, esto kai meso extensions... (apo save sessions, mexri undo close, mexri omadopoiiseis mexri mexri mexri...) Οταν λειπει κάποιο plugin για να δεις το οτιδήποτε, απτη στιγμη που παρέχεις την επιλογή "click here to install the plug in" ΟΦΕΙΛΕΙΣ να την υποστηρίζεις στην μορφη που τη δίνεις.. oxi re file, ap ti stigmi pou einai open source, kai tsampa, kai patas to magiko "I Agree" koumpaki kata to install, kaneis de sou xrostaei tipota! An kai sigoura tha mporouse na einai kalitero to integration ton plugins. Anamenoume sta epomena versions... Πατας κλικ, βλεπεις την μπαρα να κάνει download, κάνει αυτόματο install, και το ριμάδι ΔΕΝ βλέπει flash, πως να το κάνουμε δηλαδη??? Ψέματα λέω??? Tora ginesai adikos. To installation tou flash einai to mono pou mou exei doulepsei automata opos tha prepe. Mporei na einai to mono, alla exei doulepsei! Εν τελει, μια χαρά με βολευει o firefox για ορισμένες καταστάσεις. Θα ελεγα οτι τον χρησιμοποιώ 60-40% με τον explorer, αλλά όχι και "ο καλυτερος browser, επανάσταση στο web surfing" κλπ κλπ... Σιγα! Οταν ο Opera κυκλοφορούσε... βεβαια θα μου πεις ο Opera δεν εκανε τετοιο brainwashing.. to brainwashing de to kane to mozilla foundation. Mozilla F iparxei prin gennitheis esi. To "brainwashing" to kanan oi xiliades kataeuxaristimenoi users tou mozilla. Ki auto mono se kalo mporei na mas bgei. Giati otan tha s aresei o IE7 kai ta tabs tou, tha ksereis giati i M$ pige pros ta kei... Ηδη ειδαμε το πρωτο patch για κλείσιμο τρύπας ασφαλείας για firefox... Σιγα σιγα που οι χρηστες θα αρχίσουν να το χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο θα δούμε ποσοι "καλοθελητές" θα βρεθούν να βρουν και άλλα κενά ασφαλείας... Tha brethoun sigoura... kai? tha bgoun amesa patches opos exei ginei sto 1.0.2 kai 1.0.3 (isos kai 1.0.1, de thimamai). THA BGOUN PATCHES OMOS! (i esto patched versions). Esi ti perimenes? na min iparksei pote keno asfaleias? kaneis den einai teleios. Tes pa... den ta perno apo ton goodger i kanenan allo, aplos brika astoxi kai atopi tin epithesi sou, kai eipa na epembo! filika panta
polaki Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Μιλησα για το linux για να πω οτι μπορει ο καθε εμπειρος να λεει οτι ειναι το καλυτερο λειτουργικο, αλλα αυτο δε σημαινει οτι ειναι και το πιο πρακτικο στην καθημερινη χρηση. Απο linux δεν ξερω, απλα το ανεφερα ως το πιο επιτυχιμενο παραδειγμα open source. Ξαναλεω οτι o firefox ειναι ίσως το πρωτο πραγμα που εγκαθιστω μετα το φορματ, και ο λογος ειναι οτι θελω να κανω update & patches χωρις να μου την πεσουν 50 spyware. Για το οτι ειναι γρηγορο στο φορτωμα, το ειπα γιατι οντως ανοιγει πιο γρήγορα σαν εφαρμογη. Κατα τ'αλλα ομως ειναι εξισου γρήγορος στο να κουβαλαει τις ιστοσελίδες με τον ΙΕ. Ο πιο γρηγορος στο surfing ειναι νομίζω ο Opera (τον οποιο και δεν δουλευω για λογους συμβατοτητας). Εγω ειμαι υπευθυνος για το administration 2 site εταιρικα τα οποια ειναι με τετοιο τροπο που να μην φαινονται καλα σε Firefox. Εγω τωρα δηλαδη τι πρεπει να κανω, να πιασω τους προγραμματιστές απτ'αυτια (τα εστησε εταιρια) και να τους αναγκασω να το ξαναγράψουν επειδη δεν φρόντησαν να ειναι συμβατά τα site με τον Firefox *ΟΤΑΝ* αυτός με το καλό θα κυκλοφορούσε?? Δεν τα δειχνει σωστα, παει τελειωσε! Δεν αντιλεγω οτι για 1η εκδοση τα παει υπερβολικά καλά! Εδω ο Opera ειναι 8η εκδοση και παλεύει. Εχεις αδικο εκει που λες οτι επειδη παταω I agree κανεις δεν μου οφειλει τιποτα. Εμενα προσωπικά, φυσικα και οχι. Στην τελικη δεν μου αρεσει, τρωει σουτο και τελος. Απλα σιγουρα δεν μπορεί να ονομαστεί BEST BROWSER σε καμία περίπτωση τη στιγμή που βασικές λειτουργίες δεν τις εκτελεί σωστά. Και βλέπεις οτι εσενα το flash σου δούλεψε, ενω εμενα οχι, και άλλα plugins που εχεις βάλει δεν σου εχουν δουλέψει, ενω εμένα ναι!!! Τελος δεν αντιλεγω οτι το brainwashing το κανανε οι ευχαριστημενοι χρήστες. Δημιουργήθηκε ομως ενα τεράστειο hype το οποίο τελικα στην παρούσα εκδοση ΔΕΝ δικαιολογείται στον βαθμό αυτον. Και επειδη ξέρω πολλούς που εκαναν default τον firefox & μετα ξαναγύρησαν σε default IE, η δική μου άποψη είναι ότι σύντομα (ίσως με τον ΙΕ7) ο κόσμος θα ξαναεπιστρέψει στον ΙΕ. Και επειδή τα λεφτά κανουν τον κόσμο να γυρίζει, παλιότερα όταν οι περισσότεροι που γράφουν εδώ ίσως να μην είχαν κάν υπολογιστή, ο ΙΕ δεν επιανε μια μπροστά στον Netscape και χρησιμοποιούσα Netscape μόνο. Ρίξτε μια ματιά πώς ήταν ο ΙΕ 2 (εποχές windows NT κλπ) και δείτε τώρα που ειναι ο Netscape.. Για να τελειώνω με την φλυαρία, ο firefox σε καμια περίπτωση δεν μπορεί να ειναι ο μόνος browser σε ενα pc, και μόνο και μόνο λογο αδυναμίας υποστήριξης ΟΛΩΝ των websites. Αυτό αυτομάτως σε κάνει να θες και explorer. Καλή αρχή, αλλά ακόμα στα σπάργανα, και δεν ξέρω τί θα γινει οταν βγεί ο 7, ο οποίος μόνο κακό θα κάνει στην "κυριαρχία" του Firefox γιατί τουλάχιστον ο Netscape ήταν και ο προτιμητέος browser και καθόταν και μόνος του χωρις να χρειάζεσαι κάν ΙΕ..
NeTeD Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Εγω τωρα δηλαδη τι πρεπει να κανω, να πιασω τους προγραμματιστές απτ'αυτια (τα εστησε εταιρια) και να τους αναγκασω να το ξαναγράψουν επειδη δεν φρόντησαν να ειναι συμβατά τα site με τον Firefox *ΟΤΑΝ* αυτός με το καλό θα κυκλοφορούσε?? Δεν τα δειχνει σωστα, παει τελειωσε! Αυτό δεν έχεις καταλάβει, ότι ΔΕΝ θα χρειαζόταν να προσπαθούν να είναι συμβατοί με κανέναν μεμωνομένο browser αν ακολουθούσαν τα standards του W3 Consortium ( δες εδώ για λεπτομέρειες http://www.w3.org/ ). Όλη η διαμάχη γίνεται γιατί παλεύουμε να κρατήσουμε το Web ενοποιημένο και ελεύθερο, και όχι να υπάρχουν 10 διαφορετικές εκδόσεις του όπου η κάθε μία να περιστρέφεται γύρω από μια εταιρεία. Συμφέρει όλους μας.
Dikemou Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 gia na po ki ego akoma mia fora ti malakia mou, sou orkizomai, oti POTE den epesa se site pou na mi doulepse me ffox... kai nai, exo MONO ton ffox installed (exo ftiaksei ena custom cd windows, apo to opoio exo afairesei ton IE (oxi kai to core tou bebaia mias kai xreiazetai gia ena soro alla pragmata)). BTW, o netscape exei pleon paraxorisei ti doksa tou sto mozilla episis, makari na bgei o IE7 kai na einai kalos... an kai de pisteuo na exei oute integrated imerologia, oute pliris RSS support, oute gestures, oute oute oute... kai an ONTOS bgei o IE7 kai einai kalos, kai s'aresei kai ton kaneis default, na ksereis oti tha to xrostas sto FFox To bottom line sxetika me to arxiko post sou einai oti o ffox kai pragmatika kalos kai asfaleis kai xristikos browser einai, kai tsampa einai, kai den ekane tin paramikri diafimisi (ok, ektos autin stous NY Times) kai den anagase kanenan na ton xrisimopoiei kai kai kai... o browser iparxei tooooso kairo, kai aplos tora egine to bam epeidi ksipnisan arketoi kai theorisan sosto na ton diadosoun. kai ola auta eno einai akoma sto v1. mono se kalo mporoun na mas bgoun...
elteo Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δεν έχω δοκιμάσει τον FireFox' date=' αλλά όντως από πολλούς ακούω διάφορα προβλήματα.Πράγματι, το marketing του FireFox είναι τρομερό. Όταν βλέπεις χρήστες να βάζουν για signature και avatar το logo του FireFox, σημαίνει από μόνο του πολλά... Είμαι φανατική του Maxthon με τον οποίο 2 πρόβλήματα είχα όλα κι όλα και μάλλον πλεόν στις τελευταίες του εκδόσεις δεν υπάρχουν. Έχει τα πλεονεκτήματα ενός παραμετροποιήσιμου browser με tabs και την λογική του explorer που έχουμε συνηθίσει οι πιο πολλοί. Για να μην ξεχνιόμαστε... :lol: Mία από τα ίδια Χριστίνα και έχω βρε την υγειά μου! Με τον Fx εγώ βρήκα αρκετά sites που είτε δεν φόρτωναν καθόλου είτε δεν φόρτωναν σωστά.
deathlok Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 na po kai ego dio logakia eimai iper tou firefox an kai ontos exo kapia problimatakia me orismenes selides.to thema omos einai oti me ton explorer kolaga diafores mamakioules (oxi tipota tromero pou na katastrefei to pc) logo kirios tou active x.opote protimo firefox kai explorer an kati den doulevei kala. ontos exei pesei poli promotion alla etsi eprepe gia na alaksei esto kai elaxista to skiniko
polidis Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 An kai xrisimopoio peripou 80% ton FIREFOX pistevo oti i m$ me ton IE7 tha ton patisi(makari na min gini afto). Kata tin gnomi mou i m$ epitides to afise etsi to thema tou browser na kilisi ligo kata tis kai iper alon browsers giati malon etimazi kati poli kalo pou kata ti gnomi tis tha enthousiasi toso pou megalo pososto ton internetikon tha girisoune se IE7. Aloste exoume prosfato paradigma me to Microsoft AntiSpyware pou apo tote pou to pire i m$ kati Ad-Aware kai kati Spybot - Search & Destroy pou itane prota se protimisi Antispyware tora patosane. Efxome na min gini etsi kai me ton Firefox
Giannis__ Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Aloste exoume prosfato paradigma me to Microsoft AntiSpyware pou apo tote pou to pire i m$ kati Ad-Aware kai kati Spybot - Search & Destroy pou itane prota se protimisi Antispyware tora patosane. Pou akrivws sthrizeis auto to symperasma? Kapoia statistikh ereuna, kapoio arthro?
_daemon_ Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 και εγώ προτιμώ firefox επειδή: 1)tabs πάρα πολύ βολικά 2)extensions που σου κάνουν την ζωή πολύ ευκολότερη 3)customization πολύ μεγαλύτερο απ'ότι άλλοι browsers και security... προσωπικά απόταν έβαλα firefox το ad-aware δε βρίσκει τπτ ενώ με IE γινόταν χαμός... ff powah!
polaki Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Αυτό δεν έχεις καταλάβει' date=' ότι ΔΕΝ θα χρειαζόταν να προσπαθούν να είναι συμβατοί με κανέναν μεμωνομένο browser αν ακολουθούσαν τα standards του W3 Consortium ( δες εδώ για λεπτομέρειες http://www.w3.org/ ). Όλη η διαμάχη γίνεται γιατί παλεύουμε να κρατήσουμε το Web ενοποιημένο και ελεύθερο, και όχι να υπάρχουν 10 διαφορετικές εκδόσεις του όπου η κάθε μία να περιστρέφεται γύρω από μια εταιρεία. Συμφέρει όλους μας.[/quote'] Μα αφου και εγω υποστηρίζω τον Firefox και ξαναλέω για 3η φορά οτι τον εγκαθιστώ αμέσως μετα το φορμάτ... Απλά, και με αφορμη εναν εκνευρισμό που είχα επειδή δεν ήξερα τί εφταιγε και δεν έπαιζε ενα flash & την ίδια στιγμή δεν έβλέπα καλά μια σελίδα (ολόκληρο το frame που έκανες login δεν εμφανιζόταν καθόλου!!!) εγραψα το ποστ!!!!
polaki Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Φυσικα και εγω θέλω καποια στιγμή όλα τα site να ειναι γραμμένα με κοινά πρότυπα, όμως βλεπω οτι αυτό γίνεται με τον ΙΕ... Και κατά την άποψή μου πάντα, ο ΙΕ εχει ως μεγαλύτερο μειονέκτημα το security & τα spyware. Όσο για τα tabs (τα οποία βολεύουν σε ΚΑΠΟΙΕΣ περιπτώσεις πχ. forum και εμένα) να θεωρήσω οτι προφανώς χρησιμοποιείτε & την επιλογή group similar tasks..?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.