christos1 Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 File Jimdemet pos tha peraso tis rithmiseis afou sto Proepilegmeno simeio prosbasis den exei na tsekaro allo..Exei 3 stick tis vodafon k an alaxso ena apo auta mexri na pao sto teleutaio stadio epanerxete sto arxiko tou..Dokimasa k metis automates rithmiseis alla den to pernei to sms..Kai kati allo mpos mporo na antigrapso ta sms pu exo stin mmc stin siskeui i sto pc;Meto FExlorer giati den mporo na ta bro na kano copy; Καλησπέρα φίλε μου. Θα πάρεις τηλέφωνο την TIM στο 1260 και θα του πεις ότι θέλεις να ενεργοποιήσεις το (MMS) και το (WAP). Θα σου στείλουν 2 μηνύματα με της απαραίτητες ρυθμίσεις για το (MMS) και το (WAP) και το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ είναι όταν ανοίξεις τα μηνύματα ξεχωριστά να επιλέξεις αποθήκευση και θα είσαι έτοιμος.
Paulous kriti Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Παρεα εχω Q.Στελνω στο 888 την λεξη foma για να μου στειλουν τις ρυθμισεις αλλα περνω καπακι sms...The keyword is invalid.Θα τους παρω τηλεφωνο αλλα χλωμο το κοβω..ας προσεχα!!
jimdemet Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 file mou auta ta kolimata exei i Q.......afou twra molis balan kai auti MMS......
tsomoloko Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 file i douleia mou einai ta kinita kai an poeraseis tis rithmiseis gia allo diktio den exei kolimata sta mms.twra oso gia ta kolimata etixe....egw exw oloi tin seira ton nokia symbian kai den eixa kanena kolima pote.....douleuoun super.......eidika an tous kaneis mia anavathmisi teleia leitourgia exoun......twra molis pira kai to 6680.....allo korifaio kinito kai auto...... Με αφορμή το παραπάνω post, ήθελα να ρωτήσω με ποιόν τρόπο μπορώ εγώ σαν χρήστης, με καλές γνώσεις στα pc, να κάνω αναβάθμιση στο 6680. Θέλει ειδικό kit ή μπορεί μέσω software και το καλώδιο usb που έρχεται μαζί με την συσκευή? Και αν τελικά βρεθεί ο τρόπος, που μπορούμε να βρούμε αναβαθμίσεις για το συγκεκριμένο μοντέλο (και οχι μόνο) ? Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
ALR Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Για να κάνεις Firmware update σε symbian κινητό θα χρειαστείς και το κατάλληλο hardware το οποίο πρέπει νά ναι αρκετά ακριβό.Δεν γίνεται μέσω του υπολογιστή από όσο ξέρω.. Οπότε πιο προσιτή μου ακούγεται η λύση ενός nokia club και 15 ευρώ αν δεν είναι το κινητό στην εγγύηση...
tsomoloko Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Για να κάνεις Firmware update σε symbian κινητό θα χρειαστείς και το κατάλληλο hardware το οποίο πρέπει νά ναι αρκετά ακριβό.Δεν γίνεται μέσω του υπολογιστή από όσο ξέρω..Οπότε πιο προσιτή μου ακούγεται η λύση ενός nokia club και 15 ευρώ αν δεν είναι το κινητό στην εγγύηση... Εδώ άρα θα χρειαστούμε τη βοήθεια από αυτούς που έχουν κινητό NOKIA 6680, για το πως εκείνοι κάναν την αναβάθμιση στο δικό τους τηλέφωνο. Αλλιώς μόνο μέσω του CLUB NOKIA και με 15 € ε? Πως μπορώ να δώ ποιά έκδοση είναι ήδη εγκατεστημένη? Και ακόμα, δεν ξέρω αν αξίζει μια αναβάθμιση σε σχέση με την υπάρχουσα έκδοση.Μήπως δεν αλλάξει κάτι σημαντικό και πάνε πεταμένα τα €...
GaGaS_Thess Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να είναι φίλε..ίσως τραβάει κάποιο κόλλημα η κάρτα μνήμης.Αυτό που ξέρω όμως είναι οτί εγώ πρίν απο 4 μήνες περίπου πήγα να αγοράσω ένα panasonic x700 από το πλαίσιο..Το πρώτο κινητό αφού το εξετάζω καλά το παίρνω στο σπίτι και ανακαλύπτω ένα μάυρο σπότ στον φωτογραφικό φακό!Το πηγαίνω πίσω και μου λένε θα έχω άλλο κινητο σε μια βδομάδα' date='τελείωσε η συγκεκριμένη παρτίδα και θα φέρνανε άλλη.Σε μιά βδομάδα πηγαίνω και αφού εξετάζω καλά το κινητό , ανακαλύπτω ένα καμμένο πίξελ πάνω στην οθόνη..Τους λέω το πρόβλημα,το βλέπουν και μου δίνουν ένα άλλο..Το κοιτάζω όλα καλά..το ανοίγω..και δεν λειτουργεί το joestic. E τι θα γίνει ρε παιδιά ; Μπάσκετ παίζετε με τα κινητά εδώ μέσα λέω ; Δώστε μου τα λεφτα να φύγω,εγώ δεν ήρθα για να παίξω..ένα κινητό θέλω! Με πολύ πίεση μου δώσαν πίσω τα χρήματα και τελικά το αγόρασα από τον ΟΤΕ. Περιέργως στο πλαίσιο εμφανίζονται πολλά κρούσματα ελαττωματικών κινητών![/quote'] Τι φταιει ρε καρντασι το ΠΛΑΙΣΙΟ αν η Panasonic τα στελνει ετσι ? ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ δεν το πηρες απο το ΠΛΑΙΣΙΟ ? Ανοιχτο ηταν το κουτι του ? Τι κολληματα τρωτε μερικοι δεν μπορω να καταλαβω . Δηλαδη αν παρεις μια τηλεοραση απο τον Κοτσοβολο ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗ και πας σπιτι και δεν αναβει φταιει ο Κοτσοβολος ?
ALR Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Τι φταιει ρε καρντασι το ΠΛΑΙΣΙΟ αν η Panasonic τα στελνει ετσι ? ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ δεν το πηρες απο το ΠΛΑΙΣΙΟ ? Ανοιχτο ηταν το κουτι του ? Τι κολληματα τρωτε μερικοι δεν μπορω να καταλαβω . Δηλαδη αν παρεις μια τηλεοραση απο τον Κοτσοβολο ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗ και πας σπιτι και δεν αναβει φταιει ο Κοτσοβολος ? Σου θίξαμε το μαγαζί ; Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι κολλήματα τρώτε μερικοί με μαγαζιά και εταιρίες λες και είναι ποδόσφαιρο! 3 Κινητά χαλασμένα πήρα από το πλαίσιο το ένα πίσω από το άλλο και με προβλήματα hardware , όχι software. Την ίδια μέρα πήγα σε ένα oteshop και πήρα το ίδιο τηλέφωνο που ήταν μια χαρά! Και μου λές ότι δεν υπάρχει πιθανότητα οι τύποι να παίζουνε handball με τα σφραγισμένα κουτιά ; Και στην τελική τι με νοιάζει εμένα γιατί και πως ; Ένα κινητό ήθελα να πάρω και στην τελική πήρα 3 χαλασμένα από το πλαίσιο. Εκεί έφαγα την ταλαιπωρία , τι θα κατηγορήσω τον Γερμανό ; Εδώ οι τύποι με πιέζαν να πάρω κάτι άλλο και να μη μου επιστρέψουν τα 450 ευρώ που έσταξα! Άκουσον , άκουσον. Και μη φοβάσαι, και η panasonic τα άκουσε για τα καλά με ένα όμορφο email. Μη στεναχωριέσαι ρε συ, έχω πάρει και καλά πράγματα από το πλαίσιο!Σε γενικές γραμμές είναι καλό μαγαζί εκτός από τα πανάθλια turbo-x και το περιστατικό με τα χαλασμένα κινητά ! Ά και τους άσχετους πωλειτές! Αλλά να μου πείς αυτοί υπάρχουνε παντού. Είναι κάτι σαν επιδημία
gherudos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 όταν δείς το λογότυπο κράτησε πατημένα τα: πράσινο κουμπί+3+# η το πράσινο κουμπί+3+* το 6600 θα κάνει format και θα περάσει πάλι το λειτουργικό του σύστημα από την μνήμη που είναι αποθηκευμένο γι αυτό το λόγο..
polaki Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Telika mono o Sakis k o Beckam tin goustaroun!. Εντάξει κοίτα, και μένα αν μου δίνανε μερικές 100άδες εκατομμύρια θα τη γούσταρα τρελά!!!! VODA FOR EVER. Το κορόιδο είναι ο "Θέλω" της ΤΙΜ, που και τον βλάκα κάνει, και πενταροδεκάρες του δίνουν σε σχέση με τον Sakis :D:D:D:D
polaki Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Τι φταιει ρε καρντασι το ΠΛΑΙΣΙΟ αν η Panasonic τα στελνει ετσι ? ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ δεν το πηρες απο το ΠΛΑΙΣΙΟ ? Ανοιχτο ηταν το κουτι του ? Τι κολληματα τρωτε μερικοι δεν μπορω να καταλαβω . Δηλαδη αν παρεις μια τηλεοραση απο τον Κοτσοβολο ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗ και πας σπιτι και δεν αναβει φταιει ο Κοτσοβολος ? Έχουν ακουστεί πολλά για τρόπους μεταχείρησης των προιόντων από συγκεκριμένα καταστήματα πλαισίου, οπότε μη σε παραξενεύει... Το ότι πήρε 3 τα ίδια και ήταν και τα 3 χαλασμένα, σημαίνει ότι είτε η συγκεκριμένη παρτίδα ήταν ελατωματική, ή ότι ΚΑΠΩΣ χαλασαν κατα τη μεταφορά, πχ μπορεί όλο το container ο γερανός να το "ακούμπησε" στο έδαφος από ένα "α" ύψος, ή οι αποθηκάριοι του Πλαισίου να παίζανε beach volley.. Δεν μπορείς να ξέρεις. Απλά ο ανθρωπος ταλαιπωρήθηκε και καλά κάνει και το λέει, oχι για να μην ξανααγοράσουμε απο πλαίσιο κινητά, αλλά για να έχουμε λίγο την προσοχή μας....
S2Katana Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 genika to 6600 einai elatomatiko to gnwrizw kai apo filous mou.Alla exw parathrhsei oti ayth h genia kinhtwn ths nokia eixe kapoia provlhmata.Exw to 6230 kai mou kanei ena periergo provlhma.Paw px na dw ena videaki kai den to anoigei, me to pou xanaprospa8w na anoixw to arxeio to kinhto svhnei!!! kai meta an pathsw to koubi na anoixei anoigei akariaia sto kentriko menu xwris na zhthsei kodiko!!!! eleos etsi ??? Nα σου πω εγω εχω απο τα πρωτα 6600 της ελληνικης αγορας (2 χρονια) και πραγματικα no problem.Και τα χτυπηματακια του τα εχει φαει, και απειρα sms/mms εχει στειλει.Μονο που τωρα τελευταια χαλασε το joystick(δεν κανει αριστερα) και καμια φορα κλεινει μονο του(αν και εκανα αναβαθμιση).Αnyway who cares, εχω παραγγειλει το Ν70!
k_w_t Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Τι φταιει ρε καρντασι το ΠΛΑΙΣΙΟ αν η Panasonic τα στελνει ετσι ? ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ δεν το πηρες απο το ΠΛΑΙΣΙΟ ? Ανοιχτο ηταν το κουτι του ? Τι κολληματα τρωτε μερικοι δεν μπορω να καταλαβω . Δηλαδη αν παρεις μια τηλεοραση απο τον Κοτσοβολο ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗ και πας σπιτι και δεν αναβει φταιει ο Κοτσοβολος ? Οταν ομως πουλαγε παραεισαγωγη κινητα της ΝΟΚΙΑ τα οποια συνηθως δεν δουλευαν ποιος εφταιγε η κουτα της ΝΟΚΙΑ? Ρωτα στην Alpha copy ποσες φορες τους εχουν παει κινητα αγορασμενα απο το πλαισιο τα οποια προοριζονταν για Αραβικα Εμιρατα και δεν ειχαν εγγυηση στην Ελλαδα!
ALR Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Οταν ομως πουλαγε παραεισαγωγη κινητα της ΝΟΚΙΑ τα οποια συνηθως δεν δουλευαν ποιος εφταιγε η κουτα της ΝΟΚΙΑ? Ρωτα στην Alpha copy ποσες φορες τους εχουν παει κινητα αγορασμενα απο το πλαισιο τα οποια προοριζονταν για Αραβικα Εμιρατα και δεν ειχαν εγγυηση στην Ελλαδα! Καλά αυτό κι αν είναι απίστευτο! Πάντως σε γενικές γραμμές, ωραία και χρυσά τα κινητά της νόκια..αλλά βγάζει 30 κάθε χρόνο. Δίνεις λεφτά για κάποιο και κατευθείαν βγαίνει το επόμενο που το αντικαθιστά. Κακό αυτό.
gregdais Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 file gia na soseis ta sms sou sto pc rixnontas me bluetooth i iperithres na xrisimopoiiseis to multitasker einai para poli kalo kai sou stelenei ta sms se morfi .txt ipostirizontas panta ta ellinika. to mono kako einai pos den mporeis na ta ksanafortoseis sto kinito san kanonika sms alla san arxeia keimenou pou emena prosopika dne tha me enoxlouse katholou.exw sto 6600 mou ena folder stin mmc mou to opoio exei mesa para polla xrisima txt gia emena me kodikous, serial numbers programmatwn ktl. Einai kinito para ma para poli kalo, vevea den sigrinontai oi apeikonistikes/fotografikes tou dinatotites me ta kainouria alla einai super kinitaki me 1000ades dinatotites pou variesai pote para mono ton ogko tou. Makari na sto allaksoun me neo kai otan me to kalo steile mou kana pm na se voithisw oso mporw vevea peri smartphones!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.