-nick- Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 eno ta blepo stin kentrikh selida, otan mpaino sto sygkekrimeno forum section den yparxoun.. prepei na kano post gia na ta bro... paradeigmata: ta poll "Agapimeno GTA" sto gamez section, kai to thread me ton eminem sto music
paschalia Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 Λολ . Μετα τις εξαφανισεις ποστς , ηρθαν και οι εξαφανισεις των τοπικς . Μετα θα εξαφανιζονται οι κεντρικες σελιδες του καθε φορουμ , μετα η κεντρικη ολων των φορουμ και αυτο θα ειναι το τελος της Ινσομνια .
ekkli Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 Λολ . Μετα τις εξαφανισεις ποστς ' date=' ηρθαν και οι εξαφανισεις των τοπικς . Μετα θα εξαφανιζονται οι κεντρικες σελιδες του καθε φορουμ , μετα η κεντρικη ολων των φορουμ και αυτο θα ειναι το τελος της Ινσομνια .[/quote'] looooooooooooooooooooooooool σοβαρά τώρα ]nick[ μήπως είναι θέμα κούκιζ ή κάτι παρόμοιο? για να σε παρηγορήσω πάντως, το παθαίνω κι εγώ μόνιμα σε συγκεκριμένα φόρα -ευτυχώς ποτέ ινσομνια- εδώ κ χρόνια κ δεν μπορεσα ποτέ να το φτιάξω :grin:
lazaross Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 το εχω παρατηρησει και εγω, αλλα επισης παρατηρησα και κατι αλλο πιο παραξενο. οταν κανω αναζητηση μου τα βγαζει ολα!!
Theodore Tsi Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 παρουσιάζεται με όλους τους browsers;;;(με όσους τουλάχιστον χρησιμοποίει ο καθένας...)
Cristina Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 Είναι μάλλον κάποιο ύπουλο bug του vBulletin... Έχει παρατηρηθεί ξανά. Εννοείται πως το Insomnia.gr δε μασάει από τέτοια.
-nick- Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 lol akoma k sto paron topic symbainei auto.. anagkastika na kano anazitisi gia na to bro.!
lazaross Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 κολπο ειναι παιδες.. αυτο γινεται για να μαθετε αλλη φορα να μην κανετε ασκοπα θεματα και να χρησιμοποιειτε την αναζητηση!! ΤΙΜΩΡΙΑ!
Dark_son20 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 mipos sto profile sas exete epileksei na min sas dixnei ta post prin apo kapia periodo? Default Thread Age Cut Off sta options
-nick- Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Dark Son oxi. telika esbhsa ola ta Temporary Internet Files k einai ola ok.
Oberon Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Λολ . Μετα τις εξαφανισεις ποστς ' date=' ηρθαν και οι εξαφανισεις των τοπικς . Μετα θα εξαφανιζονται οι κεντρικες σελιδες του καθε φορουμ , μετα η κεντρικη ολων των φορουμ και αυτο θα ειναι το τελος της Ινσομνια .[/quote'] lol To teleutaio den pisteuw na thelei kaneis na ginei... :smile:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.