TherionG Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 Το έχει παίξει κανείς παιδιά; λέει τίποτα το παιχνίδι σε σχέση με gran turismo; σε μία ώρα που θα έχει κατέβει θα σας πώ πρώτες εντυπώσεις... ελπίζω να μην είναι μούφα... λολ
TherionG Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 επίσης έχουν κυκλοφορήσει τα area 51 και star wars episode 3 για xbox, όποιος ενδιαφέρεται για λεπτομέρειες να στείλει prv
Daredevil Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 kala to forza rulezzz to area51 psilofola to starwars 3 en 3erw akoma
TherionG Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 ε όχι βγήκε και το Pariah! πολύ φρέσκο πράμα ρε παιδί μου αυτά τα torrents , lol
chill Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΤΙΣ ΚΟΝΣΟΛΕΣ, το κέρατο μου, βλέπω τα games που κυκλοφορούν και αρρωσταίνω...........καθότι σκληροπυρηνικός pcάκιας. Μου φαίνεται ότι θα ενδώσω στον πειρασμό μιας κονσόλας 3ης γενιάς, όταν με το καλό βγούν και......τσιπαριστούν. Το episode III αγαπητή Lucasarts στα pcάκια μας πότε θα το δούμε??? Δεν δικαιούμαστε και εμείς να δούμε ingame τον Anakin να μεταμορφωνεται σε Darth ταυτόχρονα με τους κονσολάδες??? Τα νευρα μου τα χάπια μου και ένα αρνί με τζατζίκι (παρασύρθειν από την ημέρα). ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΤΙΣ ΚΟΝΣΟΛΕΣ.
Daredevil Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 hahahahati nai mia konsolan pleon 150 eyroulakia..... pare mia
chill Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 Έχεις δίκιο daredevil αλλά αφενώς είμαι από τους περίεργους τύπους στο θέμα των γραφικών(π.χ. ξερνάω με τα μουφώδη - η λέξη αυτή είναι copyright by me- γραφικά του ps2) και αφετέρου αμα το game δεν έχει keyboard και mouse δεν μπορώ με καμία παναγία να το χειριστώ.
kaiowas Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 8a 8ela na se dw na paizeis Forza Motosport me keyboard k mouse h kana Grand Tourismo. eidika kana endurance 8 wro....na sou meinei to 'Ctrl' tattoo gia panta panw sto daxtylo
chill Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 Χαχαχαχαχα ωραίος, έχω και ένα τουμπανέ logitech keypad αλλά να σου πω την αλήθεια μόνο για κανένα αθλητικό game το χρησιμοποιώ. Για racing games προτιμώ τα w-a-s-d. Έχετε λυσάξει πιά με αυτό το gt4, εγώ που το είδα να μεν μου άρεσε αλλά σε τέτοιες αναλύσεις δεν δύναμαι να κάτσω να ασχοληθώ μαζί του. Θα πέσω από τα 1600x1200 με ή άντε σε κανένα πολύ βαρύ game στα 1280x1024 με AA,AF και λοιπά στο full στα pixeliασμένα γραφικά του ps2??? Χλωμό..........
nk_surfer Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 Το έχει παίξει κανείς παιδιά; λέει τίποτα το παιχνίδι σε σχέση με gran turismo; σε μία ώρα που θα έχει κατέβει θα σας πώ πρώτες εντυπώσεις... ελπίζω να μην είναι μούφα... λολ 8a pai3w se ligo...opote 8a sou pw se merikes wres..... :wink:
Daredevil Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 e filos chill pare to billbox pou xei kalytera grafika den pianei grafika nvidia 6800 alla bgazei wraia grafika kai pare ki ena antaptora ki xwstou kai k/b kai mouse
JiKL Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 gia peite entiposeis gia forza motorsport giati mou ta eprikse ena paidi kai kala teleio kai 1000des fores kalitero apo gt4! Giiiiia peite!
TherionG Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 λοιπόν εγώ το έπαιξα για 2 ωρίτσες, γενικά μου άρεσε, αλλά δεν ενθουσιάστηκα (υπόψιν δεν έχω δεί το gt4). Γραφικά αλλά PGR2, καθώς και οι πίστες μου μοιάζουν λιγάκι απλά είναι πιο open space περιβάλλοντα, χειρισμός αυτοκινήτου, καλός super αναλογικός με πολλές υπερστροφές και τα ρέστα, είναι εθιστικό να βλέπεις τα βελάκια που έχει στον δρόμο και να προσπαθείς να τα ακολουθείς. Όταν ξεκλειδώσω και κανένα πιο γρήγορο αυτοκίνητο θα ξαναπώ γνώμη. (p.s τώρα κατεβαίνει το Area 51 να έχουμε review για αύριο.. lol)
nk_surfer Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Forza Motorsport.....Πρώτες εντυπώσεις : Θα προσπαθήσω να μαι όσο πιο αντικειμενικός μπορώ. Λοιπόν, το παιχνίδι είναι αρκετά καλό σαν εξομοιωτής. Η αίσθηση ταχύτητας/φρένων/στριψίματος είναι πάρα πολύ καλή (σχέδον τέλεια για τα δικά μου δεδομένα). Οι πίστες (όσες έχω δει μέχρι στιγμής είναι εθιστικές, ωραία γραφικά). Αυτοκίνητα υπάρχουν πολλά. Αυτό που δεν μου άρεσε είναι τα γραφικά των αυτοκινήτων στο μενού του παιχνιδιού όταν επιλέγεις αυτοκίνητο για να τρέξεις. Θα μπορούσαν να είναι πολύ καλύτερα για τα δεδομένα του ΧΒΟΧ. Στο καθεαυτό παιχνίδι τα γραφικά των αυτοκινήτων είναι σαφώς καλύτερα, με αρκετές λεπτομέρειες, πιστά σχεδιασμένα με βάση τα αντίστοιχα πραγματικά. Το παιχνίδι είναι αρκετά καλό με κυριότερα ατού του τη πολύ καλή μηχανή εξομοίωσης και τα γραφικά των πιστών/αυτοκινήτων. Αρκετά καλό και το σύστημα ζημιών όταν τρακάρεις. Σχετικά με ποικιλία διαφορετικών πρωταθλημάτων, πιστών, δεν μπορώ ακόμα να εκφέρω γνώμη γιατί έπαιξα κανά δύωρο σε arcade mode κ free run. Πολύ καλό και το replay. Σε σύγκριση με GT4, είναι σαφώς ανώτερο σε ποιότητα γραφικών και σε χειρισμό αυτοκινήτων (κατ' εμέ πάντα). Πιστεύω ότι πλέον τα παιχνίδια (και μεταξύ τους και το Forza Motorsport) έχουν εξαντλήσει τις δυνατότητες του ΧΒΟΧ. Αυτής της γενιάς οι κονσόλες μέχρι εκεί μπορούν να πάνε. Για περισσότερες απαιτήσεις θα περιμένουμε την επόμενη γενιά. P.S. Θεωρώ ότι άλλο ένα κάστρο του PS2 (λέγε με GT4) μόλις έπεσε. Για όσους αγοράζουν PS2 για να παίζουν μόνο GT4, ας σκεφτούν άλλη μια φορά έχοντας παίξει λίγο FM.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.