DrLo Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 Έχω αγοράσει μεταχειρισμένο ένα xbox τσιπαρισμένο με το εξής τσιπάκι Δεν έχω ιδέα ποιό τσιπάκι είναι. Πάνω γράφει : SST 49LF020 33-4C-NH 0337033-A Θέλω να αλλάξω τον σκληρό με έναν 20άρι ακολουθόντας το tutorial του xbox-scene http://www.xbox-scene.com/articles/hdd-install2.php αλλά δε ξέρω αν στην περίπτωσή μου ισχύει αυτό : A modchip/bios with the HDD-swap hack. (check our modchip tables to make sure your modchip/bios has the hdd swap feature). Ξέρει κάποιος κάτι περισσότερο ? θενκσ
Daredevil Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 loipon emena mou kanei gia 2h genias tsipaki opote den nomizw na sou kanei, alla tsekare ki edw mhpws 3eroun ta paidia http://www.xboxgr.com
DrLo Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 κάνει κανονικότατα, κάνε δουλειά σου Έχει κάποιο όνομα το τσιπάκι? Όχι πως με πολυνοιάζει αλλά απλά για να ξέρω περί τίνως πρόκειται? Υπάρχει κανένας σοβαρός λόγος για να βάλω άλλο?
TherionG Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 όχι φίλε μου , έχω ακριβώς το ίδιο, νομίζω aladin(το σκότωσα λολ) λέγεται το τσιπάκι, μπορείς να κάνεις ότι θέλεις, αρκεί αν θές για δίσκο μεγαλύτερο από 120gb να το φλασάρεις με καινούργιο bios. Είχα βρεί ένα flash utility ακριβώς για αυτό το μοντέλο tsip, αν ψάξεις σε xbins efnet θα το βρείς, έχει ονομασία παρόμοια με τον κωδικό που γράφει πάνω το τσιπάκι σου.
Daredevil Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 heheh ok la8os den eblepa katw apo ta kawdia kai to xei kollhsei ligo koula, to tsipaki einai to alladin advance 32 ton 20arh ton pernei xalara aplws analoga me to bios pou to exoun flasharei 8a pernei >137 h oxi ps1 to sygkekrimeno tsipaki den flasharete apo to evox, opote an den exei to evo d6 h pio kainourio bios den pernei megalytero apo 137gb sklhro
DrLo Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 ok, thanx. Μου αρκεί προς το παρόν ο 20άρης και δε νομίζω να βάλω ποτέ πάνω από 120
DrLo Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 ... και ναι , μετά από 6 χρόνια λέω να βάλω ένα μεγαλύτερο δίσκο αλλά δεν έχω ιδεα που βρίσκω bins για να φλασάρω το τσιπάκι (πρέπει να μιλάμε για αρχαιολογική ανασκαφή πλέον) ούτε ποιά είναι η διαδικασία. Μπορεί να με παραπέμψει κανείς στη πηγή και σε κάποιο tutorial ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.