__D3mIaN__ Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Λές ε? Θα δοκιμάσω τότε να πάω στο μαγαζί από όπου μου τα αγοράσανε και θα δω τι μπορώ να κάνω. Τι έχω να χάσω άλλωστε..
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 den exeis na xaseis tipota kai akri tha breis.diladi ama kaei oli i eteria pou exo kai kaoun ola ta timologia den tha mou allaxoun tipota.??
derizio Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Ρε παιδια εγω εχω ενα qdi 128ΜΒ και εχω παθει το εξης. οταν ειναι αδειο και πας να του περασεις δεδομενα μεχρι καποια mb τα παιρνει κανονικα. μετα αν πας να ξαναπερασεις δεν τα περναει με τιποτα, βγαζει μυνημα οτι δεν βρισκει την διαδρομη του δισκου ή κατι τετοιο. Οταν το ειχαμε παρει στην δουλεια ειχε ενα cd με ενα προγραμμα που αυξομειωνες την χωρητικοτητα και το εκανες 2 part αν ηθελες ή το αφηνες 1 αλλα τωρα το εχασα και με τα format δεν στρωνει. Μηπως ξερει κανεις κατι ή εχει τυχει να εχει το ιδιο για να μου στειλει το προγραμμα μπας και αν το κανω 2 κομματια στρωσει? εχω μπει και στο site της qdi αλλα δεν βρισκω το προγραμματακι. Εντωμεταξυ αν ηταν καμμενο δεν θα εβλεπε καθολου. Εχετε καμια αλλη ιδεα τι να του κανω?
random Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 http://www.qdigrp.com/qdisite/eng/products/products_usbdisk.htm http://www.qdigrp.com/qdisite/driver/usb/oti/U-Storage.exe http://www.qdigrp.com/qdisite/driver/usb/sm/tools.rar
poulinos Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 na po kai ego kati paraxeno.usb stick transcend pou ine kai mp3 player.tou grafo mp3 kai einai ok.pao na tou grapso data ta grafei me to pou to bgalo apo pano kai to balo se allo pc ta data exafanismena.poles fores to kanei kai me ta mp3 auto alla sinithos me ta data gia na min sas mperdeuo.me to pou koumposei se allo pc troeei flashia xanei data xanei ta panta.den fteei to pc exei dokimastei me apira.den exo dokimasei na do an exei tipota mesa to cd pou mou dosan mpas kai thelei kana idiko format gia data.den xero ti allo.an exei tixei se kanenan as to pei.an kai ipopteuome to stick.an den dexotan data tote den tha prepe na graftoun apo tin arxi.alla dixnei oti ta grafei kai meta end.to stick gia petama?
derizio Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Φιλε random σε ευχαριστω για την απαντηση σου αλλα αυτα τα εχω δει και εγω και κανενα απο αυτα τα flash δεν ειναι αυτο που εχω. Να ειναι μαιμου το δικου μου? δεν ξερω αλλα δεν φανταζομαι. και τα tools αυτα δεν βλεπουν flash disk για να τρεξουν. Και η πλακα ειναι οτι δεν μπορω να γραφτω και στο forum της qdi να ρωτησω εκει, μου βγαζει καποιο προβλημα στο register.
traianos Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Παντως ξερω εναν γνωστο μου που αφησε το stick πανω σε καλοριφερ και επειδη αυτο παραμορφωθηκε λιγο απο την ζεστη το πηγε πισω και ειπε οτι ητανε ετσι απο την αρχη απλα δεν το ειχε παρατηρησει και του το αλλξανε με καινουριο!!!!
poulinos Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 dokimase apo allo pc register.ti ilithoi einai na zitane register gia na kaneis kati .eleos.pantos .pigene to piso gia allagi na telioseis.oute timologia oute tipota.gera me tsampouka
derizio Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Δεν μπορω να το παω πισω γιατι δεν το αγορασα εγω αλλα το εχουμε παρει στην δουλεια μου και τωρα το εχω καβατζωσει εγω και ο τυπος που μας τα εφερε ειναι λιγο μα...κας!
poulinos Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 stilto exoteriko stin eteria epitopou gia na min to pas sto mala.. pou sto efere.ego etsi eixa kanei me disko toshiba.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.