Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με καρτα tv

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηρα σημερα το νεο μου pc P4 3.0 64bit 512ram και εβαλα και την καρτα tv

http://www.kworld.com.tw/en/product/PVR-883/PVR-883.html

Περσα drivers κλπ αλλα οταν παω να την ανοιξω μου λεει οτι το προγραμμα εκανε ενα λαθος και να στειλω αναφορα στην microsoft κλπ κλπ κλπ.

Λειτουργικο win xp pro gr + sp2

Εχει κανεις εμπειρια απο τετοια καρτα ???? Ευχαριστω. :smile: :smile: :smile:

Δημοσ.
...αλλα οταν παω να την ανοιξω μου λεει οτι το προγραμμα εκανε ενα λαθος και να στειλω αναφορα στην microsoft κλπ κλπ κλπ.

Χριστός Ανέστη & χρόνια πολλά!

Φαντάζομαι αυτό το "όταν πάω να την ανοίξω" σημαίνει το πρόγραμμα που τη συνοδεύει? Είναι σημαντικό, γιατί αν όχι, τότε μάλλον οι οδηγοί είναι αυτοί που δημιουργούν το πρόβλημα. Αν δε φταίνε οι οδηγοί, τότε μικρό το κακό. Υπάρχουν τα εξής εναλλακτικά εκπληκτικά προγράμμα:

1) DScaler (freeware) για απλή θέαση (κάνει και εγγραφές αλλά με προβλήματα σταθερότητας)

2) VirtualVCR για εγγραφές (freeware)

3) iuVCR (εμπορικό) και για τις 2 δουλειές

4) VirtualDub v1.6.5 (freeware) για εγγραφές (ιδιαίτερα παραμετροποιήσιμο)

Δημοσ.

Εχει κανεις εμπειρια απο τετοια καρτα ???? Ευχαριστω. :smile: :smile: :smile: [/color]

Γιαννη θα σε στεναχορισω λιγακι... αλλα την τελευταια φορα που ασχοληθηκα με K-world την επεστρεψα πισω. Τραγικο software σε συνδυασμο με τραγωδια drivers ηταν το προβλημα.... και η επιστροφη η μονη αποδεκτη λυση. Αυτα πριν κανα 6-μηνο...

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια και Καλο Πασχα!!! Με βλεπω να παιρνω υπο μαλης το κουτι και ...βολτα στο Πλαισιο....

Δεν βγηκε τυχερο αυτο το pc.Με το που το πηρα χθες και πηγα να περασω win xp να μια μπλε οθονη με "κινεζικα"...Το πηγα πισω και του αλλαξαν μια μνημη απο οτι μου ειπαν.

Δημοσ.

Σαν τελευταία λύση δοκίμασε μήπως μπορεί να γίνει εγκατάσταση σε safe mode.

Με έχει σώσει αρκετές φορές αυτό.

Και φυσικά εννοείτε ότι πρέπει να έχεις DirectX 9.0 τουλάχιστον.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...