Προς το περιεχόμενο

Ψηφίστε!!

__D3mIaN__

Ποια εταιρεία πιστεύετε ότι καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σας στην κινητή τηλεφωνία?  

2 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποια εταιρεία πιστεύετε ότι καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σας στην κινητή τηλεφωνία?

• Nokia
      44
    • Sony Ericsson
      48
    • Samsung
      1
    • Panasonic
      1
    • Siemens
      6
    • Mitsubishi
      2
    • LG
      1
    • Sagem
      1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι να μην εχει ρε παιδια την Sharp ..? Εχω ενα Sharp GX40 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος! Βλεπω οτι βαλατε την Sagem.Ειναι καλυτερη ?

Μαλλον το ξεχασατε να το βαλετε. Αν θελει καποιος MOD να κανει edit το αρχικο μνμ. Αυτα απο μενα...

Δημοσ.

Άλλη μία ψήφος σε Sony Ericsson, παρόλο που έχω Motorola ... (:?: Motorola :?: καλά ντε, έχει ο αδερφός μου το W300i και δίνει ρέστα :grin:)

Δημοσ.

Όταν ήταν να πάρω κινητό Β. , δεν είχα πολλά χρήματα :!: (με το ζόρι 150ε έβγαιναν...) Και μάλιστα πνιγόμουν τότε, αφού το Siemens που είχα (ίδιο με του κυρίου GeorgeMan από πάνω :lol:), είχε κακαρώσει τελείως ...

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω πως τα Nokia είναι καλύτερα από τα Sony Ericcson στο θέμα ότι πολλά Nokia είναι smart phones ενώ στα Sony Ericcson μόνο τα P...

Ας πούμε το 6600 είναι Smart phone και με σχετικά μικρά έξοδα και είναι και παλιό.

Δείτε το Nokia N95 και η Sony Ericcson ξεχνιέται :-P 5ΜPX, Wifi... ;)

Εγώ έχω το Nokia N70 και όooooταν θα ξαναπάρω, στρέφωμε σε κινητά με touchscreen και Windows Mobile....αλλά και της Apple το iPhone δεν με χάλαγε:D

Δημοσ.

Τόσα χρόνια είχα SE κ ήμουν απόλητα ευχαριστημένος. Πρόσφατα αγόρασα ένα Ν95. Όλα καλά κ άγια μ'ονο που ΄δεν ειναι SE... Οπότε ψήφοσ στην SE κ αναμονή για το K850!

Δημοσ.

Εφόσον ο καθένας ψηφίζει πιο κινητό έχει και όχι πιο τον εξυπηρετεί καλύτερα νομίζω ότι έχουμε ξεφύγει λίγο από το αρχικό ερώτημα του poll.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...