Προς το περιεχόμενο

Ψηφίστε!!

__D3mIaN__

Ποια εταιρεία πιστεύετε ότι καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σας στην κινητή τηλεφωνία?  

2 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποια εταιρεία πιστεύετε ότι καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σας στην κινητή τηλεφωνία?

• Nokia
      44
    • Sony Ericsson
      48
    • Samsung
      1
    • Panasonic
      1
    • Siemens
      6
    • Mitsubishi
      2
    • LG
      1
    • Sagem
      1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια από τις παρακάτω εταιρίες πιστεύετε ότι εξυπηρετεί καλύτερα την κινητή τηλεφωνία:

1. Nokia

2. Sony Ericsson

3. Samsung

4. Siemens

5. Panasonic

6. Mitsubishi

7. LG

8. Sagem

Δημοσ.

Αν και εχω δοκιμασει μονο Nokia και (Sony)-Ericsson, θα ψηφισω Sony Ericsson για την καταπληκτικη δουλεια που εχει κανει στα τελευταια μοντελα τα τελευταια 2 χρονια. Τωρα εχω το k700i εχοντας αφησει το αγαπημενο μου t610. Εξαιρετικα κινητα και τα δυο, το καθενα στην εποχη του.

Δημοσ.

Ψήφος στην Sony Ericsson, έχω το S700i και πραγματικά δεν έχω πιάσει καλύτερο κινητό στα χέρια μου!

Δημοσ.

Εγώ πάλι παιδιά ότι και να έχω δοκιμάσει δεν το αντέχω, την ευχρηστία που μου προσφέρει η Nokia καμία άλλη εταιρία δεν μπορεί να μου την προσφέρει. Δεν μπορώ να βολευτώ με κανένα μοντέλο άλλης μάρκας οπότε Nokia δαγκωτό. Από τον περασμένο Οκτώβρη έχω ένα Nokia 7610 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Από το '99 που πήρα το πρώτο μου κινητό επιμένω Nokia καθότι ποτέ κανένα δεν με έχει απογοητευσει. Μάλιστα το 6110 6 χρόνια λειτουργεί καθημερινά χωρίς να παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Nokia τελειωσε , ειναι και ευρωπαικη εταιρεια

και νουμερο 1 παγκοσμιως

motorola και microsoft απο την αντιπερα οχθη του αντλαντικου παλευουν να την χτυπησουν αλλα δεν εχει νοημα

η nokia με το symbian ειναι ετη μπροστα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Παιδακια παρολο που η Siemens εχει κλεισει ακομα με Siemens ειμαι, ηταν ΤΕΛΕΙΑ και το Joystick 3 χρονια τωρα ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ δεν εχει αστοχησει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...