Προς το περιεχόμενο

Απεικόνιση XBOX στην TFT

Belerefontis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δέν κατάφερα να δώ πού αλλού θα μπορούσα να ποστάρω αυτό το ερώτημα και για αυτό και το ποστάρω εδώ.Κανείς καμιά ιδέα με ποιο hardware(και που μπορεί να βρεθεί φυσικά),μπορώ βα μεταφέρω την απεικόνιση του Xbox στο PC ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.
http://www.x2vga.com (με μια επιφύλαξη για το αν κάνει για pal έκδοση), αν συνδιάσεις με κάρτα tv-tuner θα έχεις μεγάλη καθυστέρηση στην απόκριση του χειρηστιρίου και δεν θα μπορείς να παίξεις
Δημοσ.

Χμμμμ,πολύ ενδιαφέρον μου φαίνεται αλλά το μόνο που με χαλάει είναι οτι θέλω να μπεί σε μια Formac 2010 πού διαθέτει μόνο DVI είσοδο.Στην περίπτωση αυτή τή γίνεται ? Θα πρέπει να προμηθευτώ κάποιο εξάρτημα για μετατροπή ψηφιακού σήματος σε αναλογικό πρίν τοποθετηθεί σε αυτό πάνω ?

Δημοσ.

όχι φίλε μου, κατευθείαν βγάζει και σε dvi, όμως θυμάμαι επειδή το ήθελα και εγώ η microsoft απενεργοποιεί το high definition στα ευρωπαικά xbox, οπότε μάλλον δεν θα δουλεύει, ίσως βρείς κάτι παρόμοιο όμως. Για λύση tv-tuner και το xbox σε composite μην το σκέφτεσαι καθόλου, δεν μπορείς να παίξεις

Δημοσ.

Οκ σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σου.Θα κοιτάξω μήπως υπάρχει και κάτι άλλο αλλιώς...HDTV :( (πλάκα κάνω !!! )

• 2 χρόνια αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...