Beholder Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Καλημερα παιδια. Προσπαθω εδω και καιρο να χρησιμοποιησω την σελιδα του ΟΤΕ whitepages/ονομαστικοι καταλογοι αλλα ειτε βαλω στα πεδια τηλεφωνο ειτε ονομα με βγαζει παντα στη αρχικη σελιδα!!! Παλια δουλευε αν επετρεπες cookies,τωρα? Τι παιζει?Ξερει κανεις? :-?
maxtak Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 se emena paizei kanonikotata... dokimase edw http://www.whitepages.gr/gr/index.jsp
Beholder Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Ναι φιλε maxtak και εγω αυτη την σελιδα εχω αλλα ειτε με firefox ειτε με explorer εδω και 1-2 μηνες οτι και αν κανω με αφηνει παντα στην αρχικη σελιδα.Ενω παλια δουλευε μια χαρα! Τι μπορει να φταιει?
poulinos Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Ναι φιλε maxtak και εγω αυτη την σελιδα εχω αλλα ειτε με firefox ειτε με explorer εδω και 1-2 μηνες οτι και αν κανω με αφηνει παντα στην αρχικη σελιδα.Ενω παλια δουλευε μια χαρα! Τι μπορει να φταιει? malon exeis balei na kobei ta pop up blocks dioti i new selida bgenei se pop up.apenergopoiisa ta kai malon tha sou anixei mia xara.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Μαλλον το firewall θα φταιει.Δοκιμασε ξανα με απενεργοποιημενο το firewall και πες μας.
poulinos Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 gia na blepei genikos selides den fteei to firewall malon alla ta popups.
Beholder Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Παιδια ουτε τα popups ειναι!!! Και το παραξενο ειναι οτι το ιδιο μου κανει και απο το PC στο πατρικο μου!!! Τι μπορει να φταιει ρε παιδες? Για βοηθειστε λιγο παραπανω.
poulinos Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 dokimases me alli sindromi.dns exeis dosei?mipos einai kapoio koino programma metaxi ton 2 pc pou kanei auto to lathos?
Beholder Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Ναι τα 2 PC ειναι με διαφορετικη συνδρομη!!! Ειλικρινα τα εχω ψιλοπαιξει ρε παιδια. Καποτε δουλευε μια χαρα αλλα εδω και καιρο... Και παλιοτερα με firewall ημουν αρα δεν μπορει να ειναι ουτε αυτο! Τι αλλο μπορει να ειναι? Και οχι τιποτα αλλο,αλλα ειναι καλη και χρησιμη σελιδα!
johnramos0 Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Mήπως έχει να κάνει με το security level tou internet explorer? Kάποτε είχα το ίδιο πρόβλημα αλλά με ένα άλλο site.
Beholder Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Οχι φιλε johnramos,παντα επρεπε να κατεβαζω το security level του explorer και το ιδιο κανω τωρα αλλιως δεν δουλευε. Αλλα... Μονο σε εμενα εχει τυχει αυτο?
mikaha Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Από το help του http://www.whitepages.gr ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μπορέσετε να κάνετε αναζήτηση θα πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει τα "cookies" στον "browser" που χρησιμοποιείτε. Επίσης αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη χρήση του site και έχετε εγκατεστημένο το Norton Internet Security κάντε κλικ εδώ για πληροφορίες σχετικά με τη ρύθμισή του
Beholder Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Μα και οταν ενεργοποιω την δυνατοτητα cookies ειτε σε explorer ειτε σε firefox τα ιδια μου κανει!!!Και παλια εξ αλλου μονο ετσι δουλευε η σελιδα και ηταν ολα ΟΚ!!! Και ουτε norton εχω!!! Σας επρηξα ε? Sorry ρε παιδια αλλα μου φαινεται πολυ παραξενο!
poulinos Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 episis pigene internet options kartela advanced kai restore defaults.
mikaha Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Beholder έχω το ίδιο πρόβλημα αλλά το λύνω από το ZoneAlarm Pro. Πηγαίνω privacy, βρίσκω τη σελίδα και κάνω allow στο private header.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.